- 4 Mart 2016
- 70
- 14
- 3
- Konu Sahibi sinderella1985
-
Kizlar icinden cikamadigim bir sorunum var,camasir makinaya atarken surekli vesvesr yasiyorum acaba deterjani tam koydummu diye toz derterjan kullaniyorum kirlileri makinaya atinca elimi yikayip atiyorum deterhani ama sonradan hep sorular olusuyor beynimde elimi yikadimmi diye,makinadan cikarmadan elimi yikiyorum yani bise bulasmasin camasira diye mesele ogun disari ciktim geldim camasir cikaricam makinadan kiyafetime degdirmeden asmaya calisiyorum disarinin mikrobu bulasicak diye cok uzuluyorum bu durumuma o yuzden camasirim hic bitmez,fikirlerinize ihtiyacim var siz nasil yapiyotsunuz...kurumaya biraktigim camasirlarima kimseye dokundurtmuyorum evin icinde kurutuyorum zaten kendi kendime soruyorum neden bu camasirlara bir bebek muamellesi yapiyorsun rahat ol diyorum ama yenik dusuyorum.
İşte sorun da burada gözünde buyuturse iyice buyur siz böyle deyince olay kolaylasmiyorDalga geçip sanki uzaydan bir dost yorum yazmış gibi davrananlara da şaşıyorum. Çevrenizde psikolojik olarak zorlanan kimse olmadı sanırım. O da biliyor makineden çamaşır çıkarıp asıp kurutucuya attığınızı. Ötkilştirmeden yorum yapsanız ne hoş olur. Kadın milleti.. Bazen çok yorucu oluyor.
aynen...İşte sorun da burada gözünde buyuturse iyice buyur siz böyle deyince olay kolaylasmiyor
Canım biraz hastalık boyutuna ulasmıs sankiKizlar icinden cikamadigim bir sorunum var,camasir makinaya atarken surekli vesvesr yasiyorum acaba deterjani tam koydummu diye toz derterjan kullaniyorum kirlileri makinaya atinca elimi yikayip atiyorum deterhani ama sonradan hep sorular olusuyor beynimde elimi yikadimmi diye,makinadan cikarmadan elimi yikiyorum yani bise bulasmasin camasira diye mesele ogun disari ciktim geldim camasir cikaricam makinadan kiyafetime degdirmeden asmaya calisiyorum disarinin mikrobu bulasicak diye cok uzuluyorum bu durumuma o yuzden camasirim hic bitmez,fikirlerinize ihtiyacim var siz nasil yapiyotsunuz...kurumaya biraktigim camasirlarima kimseye dokundurtmuyorum evin icinde kurutuyorum zaten kendi kendime soruyorum neden bu camasirlara bir bebek muamellesi yapiyorsun rahat ol diyorum ama yenik dusuyorum.
3 ayrı çamasir sepeti enteresannnbenım 3 tane kırlı sepetım var
bırı ıc camasırlar ve coraplar ıcın bırı normal kıyafet ve havlular ıcın bıde guzel kızımın kırlılerı ıcın
sepetden alıp makınaya attıkdan sonra elımı yıkıyorum cunku pis onlar
makınanın deterjan gozune elımı kırlı surmek ıstemıyorum elım kırlı camasırlara degıyor sonucta
sonra makınayı calıstırıyorum ve yıne elım temızken eve serıyorum ( cunku dısarının tozu pisi okadar cok kı o camasırlar yıne is pis toz oluyor )pencere acık bı sekılde ıcerde havalı kurutuyorum
mesela dısardaysam eve gelır gelmez ustumu cıkarır kırlı sepetıne atarım kıyafetımı mutlaka degısırım esımde aynı sekılde...
hergun nevresım takımımıda degısırım bu sebeple haftada 2-3 kere makına calısır bende ama haftada 1 kez calıstıranla aynı elektrık su faturasını oduyorum
evı temızlerken de temızlık kıyafetım ayrıdır ve banyo wc duvarını cıfleyıp sıldıgım bezı mutlaka atarım yıkayıp gerı kaldırmam
yerlerıde sılerken once supurur sonra vıledayla 1 kere sıler kaba tozunu alır ondan sonra elımle sılerım ve temızlık yapısımda ellerım kullan at eldıvenlıdır
benım akrabalarımda boyle yapar yoksa hepımız manyakmıyız bılemedım
Hımm bizler öyle yapmıyoruz o haldeCamasirda sadece kizlar psikologa giz yada cok ilginc yazmayin yaptigimin sacma oldugunun zaten farkindayim sadece sizler nasil yapiyorsunuz diye ogrenmek istedim hepsi bu..
Kendinize en büyük zararı evde çamaşır kurutarak veriyorsunuz buçok sağlıksız. Asın dışarı nefesimizle içimizeçektiğimiz havadan çamaşırları neden koruyorsunuz. Bu bir takıntı olmuş ama biraz araştırın şu andaki yönteminiz sağlıksız olanKizlar icinden cikamadigim bir sorunum var,camasir makinaya atarken surekli vesvesr yasiyorum acaba deterjani tam koydummu diye toz derterjan kullaniyorum kirlileri makinaya atinca elimi yikayip atiyorum deterhani ama sonradan hep sorular olusuyor beynimde elimi yikadimmi diye,makinadan cikarmadan elimi yikiyorum yani bise bulasmasin camasira diye mesele ogun disari ciktim geldim camasir cikaricam makinadan kiyafetime degdirmeden asmaya calisiyorum disarinin mikrobu bulasicak diye cok uzuluyorum bu durumuma o yuzden camasirim hic bitmez,fikirlerinize ihtiyacim var siz nasil yapiyotsunuz...kurumaya biraktigim camasirlarima kimseye dokundurtmuyorum evin icinde kurutuyorum zaten kendi kendime soruyorum neden bu camasirlara bir bebek muamellesi yapiyorsun rahat ol diyorum ama yenik dusuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?