Vesvese sıkıntısı

Böyle 9 ay geçmez. Stres bebeğinize de zararlı. Herşey olacağına varır. Olacağı varsa olur elinizde olan bir durum değil.böyle düşünüp rahatlamaya çalışın ve olumsuz şeyler araştırmayın. Sağlıkla gelir inşallah.

Annem 42 yaşında normal doğumla kardeşimi kucağına aldı.
25 yaşında düşük yapan da var.
Yaşla ilgili sorun yaşıyorsanız bu cevap yeterli sanırım.

Öte taraftan olumsuz enerji göndermeye gerek yok. Sadece beden değil ruh ile de tutunuyor bebekler rahme.

Umutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Gerçekten düşündüğüm gibi de olmasi mümkün ama kontrolü erteliyorum. Randevu alıp geri iptal ediyorum. Yaşı ileri olduğu halde dogurabilen var mı?
biraz pozitif yaklaşın hemen yargıya varmışsınız kafanızda

sizi anlıyorum bende bir düşük yaşadım daha doğrusu düşükte olmadığı için almak zorunda kaldılar kalp atışı yoktu. şimdi ne zaman bebek düşünsem tekrar aynı şeyleri yaşarım korkusu var. ama ne güzel ki tüp bebek denemesi sonrası normal olmuş inşallah sağlıklı güzel bir gebelik yaşar bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız. ama dr a gitme işini ertelemeyin korktuğunjz şeyler olmayabilir

Bu yaşadığınız duruma psikolojide Pygmalion etkisi( kendini gerçekleştiren kehanet ) deniliyor.
Vesvese değil bu.
En yakın sürede psikolog dan randevu alın.
Yoksa kendi kendinizi yer bitirirsiniz

Umutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Gerçekten düşündüğüm gibi de olmasi mümkün ama kontrolü erteliyorum. Randevu alıp geri iptal ediyorum. Yaşı ileri olduğu halde dogurabilen var mı?
39 yaşındaymışsınız, geçen sene 39-40 yaşlarında tam 3 yakınım sağlıklı bir doğum yaptılar 😌
Ben de gebeliğimin ilk trimesterinde sürekli düşük yaşamaktan korktum. İlk trimesteri atlattığımda bu korkum da geçmişti. Umarım siz de gebeliğinizin sağlıklı ilerlediğini gördükçe vesveselerinizden kurtulursunuz.

Vesvese değilmiş. Diş gebelik olduğunu öğrendim. Canım çok yanıyor. Hiç sevinememistim. Hep hissettim

5 yılda 8 gebelik kaybı 6 kürtaj geçirmiş biri olarak, 9. bebeğimi 39 yaşımda kucağıma aldım. Aynı kaygıları yaşadım tabiki ama sizin kadar değil muhtemelen. Kalp atışını duyana kadar yaşadım benzer hisleri yani gebeliğimi 4 haftalıkken öğrendim kalp atışını 15-20 gün sonra duydum.Toplamda 3 hafta kadar benzer kaygılar yaşadım ama hep olumlu düşünmeye çalıştım (yaşadığım kayıplara rağmen). Tabi gebeliğim boyunca da endişelerim olmadı değil ara ara geldi-gitti bu kaygılar, daha doğrusu ben uzaklaştırdım düşünmemeye çalışarak, olumlama yaparak, başka şeylerle ilgilenerek. Siz de böyle yapmaya çalışın, şunu unutmayın, kısmeti varsa bu hayatta yaşayacak o bebek :dua:

Yok artık.
Neden imkansız olsun ?
Ol der ve olur.
Kötüyü neden cagırıyorsunuz?
Ben 3 ay igne oldum düsük icin.Cok sükür saglıkla kucagıma aldım.
Kendinize bunu yapmayın.
Saglıkla gelsin insallah bebeğiniz:dua:

Yok artık.
Neden imkansız olsun ?
Ol der ve olur.
Kötüyü neden cagırıyorsunuz?
Ben 3 ay igne oldum düsük icin.Cok sükür saglıkla kucagıma aldım.
Kendinize bunu yapmayın.
Saglıkla gelsin insallah bebeğiniz:dua:
Maalesef haklıymışım dış gebelik

Ablam da 39 yaşında ve 6 aylık hamile. Gayet rahat geçiyor hamileliği. Sizin 9 ay bu psikoloji ile hamileliği desteksiz geçirmeniz zor. Doktora gidin

Ablam da 39 yaşında ve 6 aylık hamile. Gayet rahat geçiyor hamileliği. Sizin 9 ay bu psikoloji ile hamileliği desteksiz geçirmeniz zor. Doktora gidin
Hissi kablel vuku yaşamışım. Yani hissetmişim. Kimyasal oldu maalesef.

Back
X