Vesvese sıkıntısı

5 yılda 8 gebelik kaybı 6 kürtaj geçirmiş biri olarak, 9. bebeğimi 39 yaşımda kucağıma aldım. Aynı kaygıları yaşadım tabiki ama sizin kadar değil muhtemelen. Kalp atışını duyana kadar yaşadım benzer hisleri yani gebeliğimi 4 haftalıkken öğrendim kalp atışını 15-20 gün sonra duydum.Toplamda 3 hafta kadar benzer kaygılar yaşadım ama hep olumlu düşünmeye çalıştım (yaşadığım kayıplara rağmen). Tabi gebeliğim boyunca da endişelerim olmadı değil ara ara geldi-gitti bu kaygılar, daha doğrusu ben uzaklaştırdım düşünmemeye çalışarak, olumlama yaparak, başka şeylerle ilgilenerek. Siz de böyle yapmaya çalışın, şunu unutmayın, kısmeti varsa bu hayatta yaşayacak o bebek :dua:
Cok çok zorlu yollardan geçmişsiniz. Allah bağışlasın 🤲

Umutsuz bir durumda olduğum halde hamile olduğumu öğrendim.imkansiza yakındı . Ama sevinemiyorum. Sürekli boş gebelik kimyasal gebelik dış gebelik konularını okuyorum. Nerede kürtaj olacagimin planini yapıyorum. Saatler günler geçmiyor. Kalitesiz sperm ve yumurta dollendi mutlaka düşecek hissi var. Eşim ailesine söylediği için tartıştım çünkü düşecek diye diken üstündeyim.
Gerçekten düşündüğüm gibi de olmasi mümkün ama kontrolü erteliyorum. Randevu alıp geri iptal ediyorum. Yaşı ileri olduğu halde dogurabilen var mı?
Endişenizi anlıyorum ama olumlu düşünmelisiniz. Ben de panik ve evhamlı biriyim hatta ufacık şeye streslenen, içi sıkılan,ama çok şükür gebeliklerimi zor geçirmedim. Sadece doğum korkusu vardı.kimseye söyleyerek dillendirmedim. Kendinizi telkin edin, psikologa gidin. İnşaallah sağlıkla hayırla gelsin 🤲🤗

Endişenizi anlıyorum ama olumlu düşünmelisiniz. Ben de panik ve evhamlı biriyim hatta ufacık şeye streslenen, içi sıkılan,ama çok şükür gebeliklerimi zor geçirmedim. Sadece doğum korkusu vardı.kimseye söyleyerek dillendirmedim. Kendinizi telkin edin, psikologa gidin. İnşaallah sağlıkla hayırla gelsin 🤲

🤗
Sağolun ama yanılmamışım. Kimyasalmis. Önce dış gebelik dedi doktor sonra kimyasal olduğu anlaşıldı. Bazı şeyler hissediliyormus bazen. Teşekkür ederim

Sağolun ama yanılmamışım. Kimyasalmis. Önce dış gebelik dedi doktor sonra kimyasal olduğu anlaşıldı. Bazı şeyler hissediliyormus bazen. Teşekkür ederim
İnşallah tekrar hamile kalırsınız üzülmeyin, rabbim size sağlıklı evlat dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah 🙏🤲 endişenizi okurken yürekten hissettim, ama inşallah bir sonraki gebeliğinizde güzel sonuç alırsınız. İlk üç ay belki çok etraftaki insanlarla paylaşmazsınız öyle rahat edecekseniz, ama süreklii acaba bir sorun var mı diye düşünmek size zarar verir. Sevgiler💐

İnşallah tekrar hamile kalırsınız üzülmeyin, rabbim size sağlıklı evlat dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah 🙏🤲 endişenizi okurken yürekten hissettim, ama inşallah bir sonraki gebeliğinizde güzel sonuç alırsınız. İlk üç ay belki çok etraftaki insanlarla paylaşmazsınız öyle rahat edecekseniz, ama süreklii acaba bir sorun var mı diye düşünmek size zarar verir. Sevgiler💐
inşallah teşekkür ederim

çok kafanızda kurmuşsunuz bu düşündükleriniz hepimizin başına gelebilir bende kimyasal gebelik geçirdim bir gün önce doktora gidecekken hemde sonra buralarda çok dolandım yok dış gebelikler yok kürtajlar ooo neler var neler ama taktir ilahi diye bir şey var tefekkür etmeniz gerek bolca dualar okuyun kendinize ve abdestsiz gezmemeye çok dikkat edin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu bizim içinde dua edin :KK200::KK200::KK200::KK200:
Betaniz ne zaman sifirlanmisti

Back
X