Arkadaşlar şuan 21 haftalık hamileyim,hastaneye tavsiye üzerine gittim.ama doktoru sayfalarından ben seçmiştim.Nükhet Hanıma 4 kez gittim.ilk önce bana iyi gelen yanlarından bahsedeyim.çok fazla ilaca yönlendirmiyor.Hastasına doğumun doğal bir olay oladuğundan bahsediyor.Bu yönü gerçekten güzeldi.Fakat mesleğinden yorulmuş bir tavrı var.Ben ilave para vermeyi dahi göze alıp devam ettgiğim dokttorda doğum yapayım istediğimden herşeyi açık açık sordum.Doğum pazara gelirse gelmeyeceğini hayatında çocuklarına karşı görevleri olduğunu pazar kahvaltısını beraber yapmak gibi olduğunu söyledi.Anlayıslı olmak istedim sonucta duygusal dusunuyor ve bende calısan bı ınsan olarak ekstra para kazanacagımı bılsem de pazar gitmek istemem diye.Ama genel olarak işten yorulduğunu söylemlerınden cıkardım.Çok yoruluyuruz falan dıyıp duruyordu.Bır ara acıl gıtmem gerektı nobete 1 ay boyunca kalmak ıstememıs dınlenmek ıstemıs ve sonunda da muaynelerımde dogum tarıhıne daha var olsada hastaneden ayrılma durumunuz söz konusu olur mu dıye sormama ragmen neden ayrılayım dıyen kişi hastaneden ayrılmıs.Sebebının bılmıyorum ama ben de calısan bırıyım en azından kısmet,hayat bu gıbı yuvarlak cevaplar verseydı kafamda gıdebılecegıne daır suphe olur guvenmesdım.en onemlı seylerden bırı meslek sevgısı arkadaslar bence olurda duyarsanız bı yere gectıgını bence cevrenıze bılgı verın cunku calısmaktan usanmıs bırı nereye gıtse mutsuz olur.Herkesı Allah kurtarsın ....