vicdan azabı çekiyorum bazen

birşeyleri ortak paylaşın oğlunla beraberyerimseniben oyun oynayın çizgi film izleyin
dinlenmek istediğinizde annenize yada kaynanaıza bırakın eşinize kendinize zaman ayırın
benim oğlımda küçükken çok yaramazdı düz duvara tırmanıyordu hep ağlardı onunla beraber ben ağlardım siz gergin olunca çocukta çok gergin oluyor emin olun

valla bende cok hirpalandim oglum cok aksiydi bir yere cikamazdim ciktigimda panik atak gecirirdim cok zor gunler yasadim tedavi gordum ikinci oglum böyleydi birinci cok sakindi bilmezdim böyle zor olacagini simdi krese gitti tedavim bitti hamdolsun oda duzeldi cocuk buyutmek cok zor bir meslek annelik bambaska bir duygu sizi cok iyi anliyorum balim ama birazda serbest olmaya calisin bir yere gittiginizde rahat edemiyorsaniz parka gidin en guzel yer ora laf yok soz yok kafani dinle benimde birakacagim kimse yoktu daha ne birakiyorsan yeter sana

Genç annelere kayınvalidelerin yada annelerin yardımcı olması gerekiyor... zaman zaman torunlarını alıp oğullarının yada kızlarının eşleriyle başbaşa kalmalarını sağlamaları şart... tabii bana göre bu böyle....Böyle relax bir ortam oluşturulmayınca anne ister istemez gergin ve sinirli oluyor tabii ki bebekte bunu gayet iyi hissettiği içinde oda agresifleşiyor ve böylece bir kısır döngü oluşuyor...Pek tabii bundan genç babalarda etkileniyor...Bence siz tam da işte bu durumdasınız bebeğinizi tabii ki kayınvalidenize bırakın ve eşinizle çıkın gezin,arkadaşlarınızla vakit geçirin sonra da özlemiş olarak gelip yavrunuzu alın...Anne olmak çok yorucu ve çok uzun bir maraton....o yüzden enerjinizi tüketmeden etrafınızdakilerden yardım alarak yolunuza devam edin...Bebeğinize ve size güzel günler dilerim...

Çocuk eğer uyumuyorsa ve sürekli mutsuz ise ileride yani ergenliği sorunlu geçecektir dikkatli ve uyanık olunuz

Çocuk eğer uyumuyorsa ve sürekli mutsuz ise ileride yani ergenliği sorunlu geçecektir dikkatli ve uyanık olunuz

Ne alakası var...benim 18 yaşındaki oğlum çok sakin bir bebeklik ve çocukluk geçirmişti ama 15-16-17 yaşlarını nasıl geçirdiğimizi bir ben bir eşim birde Allah biliyor....Şu anda artık sakinleşti,duruldu...onun aksine kızım çok huysuzdu ama onun ergenliği beni hiç üzmedi ve yormadı...

olurmu hic öyle sey hic sevmezmi biricik annesisiniz onun siz
nazi size geciyor iste bosuna dememisler cennet annelerin ayaginin altindadir diye
allah sabir versin insallah uslanir evladiniz

Back
X