Yok canım nasip bu vakti o kadarmış kendıni suçlama hem ilk 3 ay riskli zaten herkes içınYıllardır gebe kalmaya çalışıyordum ama olmuyordu aşılamaya başlayacaktık ama daha önce yüksek oranda gonalf kullandığım için adetlerim çok düzensizleşmişti ve yaklaşık 50 gün kadar adet olamadım. Yumurtlama belirtilerini çok net yaşadığım için yumurtlama günlerimi biliyorum. Yumurtlamadan sonra aradan 14 gün geçince test yaptım ve negatif çıkınca maydanoz kürü yaptım 2 fincan maydanoz suyu ve bir bardak da kekik çayı içtim. Adet belirtilerim hep vardı ama sökülemiyordum. Sonra yine adetim gelmeyince ( yumurtlamanın 18. günü ) tekrar test yapınca hayatımın şokunu yaşadım testim çok silik çıkmıştı. Ondan sonra 3 gün üst üste test yapmaya devam ettim ve günden güne test koyulaşıyordu. Ama 4.gün yaptığım test ( yumurtlamanın 21.günü ) önceki güne göre daha silik çıktı. Ve hemen gidip kan verdim kanda da düşük bir değer çıktı. Ondan sonra gittikçe değerim düştü. Daha sonra da düşük yaptım. Bebeğimin uzuvları bile belirmeye başlamıştı büyüktü yani. O kadar vicdan azabı çekiyorum ki ben mi sebep oldum bebeğimin düşmesine ne olur yardım edin çok kötüyüm yemeden içmeden kesildim kendimi suçlamaktan...
Yok canım nasip bu vakti o kadarmış kendıni suçlama hem ilk 3 ay riskli zaten herkes içın
çok teşekkür ederim canım haklısın ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum ömür boyu unutamayacağım bir kuşku içindeyimYok canım nasip bu vakti o kadarmış kendıni suçlama hem ilk 3 ay riskli zaten herkes iç
Evet bilmiyordum ama yinede benim müdahalem ile kaybetmiş olabilirim ve bu ihtimal varken kendime kızgınlığım geçmiyormaydanoz suyundan olmuş olabilri ama kendini suçlama. bilmiyormuşsun
ayrıca benim öyle çok tanıdığım var. hamile olduğunu bilmeden antibiyotik içen sağlıkla doğum yapan. bi arkadaşım yine bilmeden alkol, doğum kontrol hapı içen çok şükür sağlıkla doğum yapan.
hem bilmiyormuşsun hemde kısmeti yokmuş
Birde testte çıkmadı ama 4 gün sonra değerim yükselip sonra inişe geçti. Yani gittikçe düşmesi gerekmiyor muydu? Önce yükseldi sonra indiİki bardak maydanoz suyundan olmaz o, çok çok aşırı tüketmeniz bile sebep olmayabilir, sağlıklı gebelik bir şekilde tutunuyor, sizle hiç alakası yok
Kimyasalda bebek oluşmuyor diye biliyorum ama benimkinin herşeyi görünüyordu kesesi kordonu eşi herşeyi vardı ve minicik kolları şekillenmeye başlamıştı doktor da inceledi ve kendisi de söyledi kimyasal gebelik değil baya büyük bebek bu dediBebeğin uzvu oluşacak kadar bir gelişim gösterdiğini düşünmüyorum o ileriki aylarda oluyor yumurtlamanın 21. Günü anca kese oluşumu yolk oluşumu başlamıştır. Kendini suçlama kimyasal olmuştur
O zaman gecikmeniz çok çok fazla olması gerekiyor 21 günlük yumurtlamada bebek oluşması imkansız bakın 3 haftalık gebelikte bile bebek formu yok 4. Haftadan sonra plasenta oluşmaya başlar. Sizin durum çok değişik o zamanKimyasalda bebek oluşmuyor diye biliyorum ama benimkinin herşeyi görünüyordu kesesi kordonu eşi herşeyi vardı ve minicik kolları şekillenmeye başlamıştı doktor da inceledi ve kendisi de söyledi kimyasal gebelik değil baya büyük bebek bu dedi
Yok bundan sonrasını düşünçok teşekkür ederim canım haklısın ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum ömür boyu unutamayacağım bir kuşku içindeyim
Bu yorum o kadar iyi geldi ki çok teşekkür ederim ben bide bir kere adet söktürücü masaj da yapmıştım onu yazmayı unutmuşum ama testte çıkmayınca gebelik yok diye yaptım her ne kadar bilmeden yaptıysam da suçluluk duygusu bitirdi beniSakın ama sakın kendini suçlama . O bebek tutunacak olsaydı balkondan atlasan da tutunurdu . Ben gebe olduğumu bilmeden bir tencere maydonoz suyu bir kutu adaçayı içtim sallama olandan kutuyu bitirdim düşün . Maydonoz ise 2 bağ kaynattım . Doktor gene değilsin demişti meğer gebeymişim . Şimdi 2 aylık oldu bile . Sakın asla vicdan azabı çekme .
Evet çok değişik bir durum adetim de çok uzadı daha önceden gonalf kullanmıştım ve o bozdu düzenimi. Ama yumurtlama günlerimi biliyorum ve ilişki tarihlerini de biliyorum buna göre hesaplayınca yazdığım gibi ama zaten yumurtlamadan 2 hafta sonra gebelik varsa 4 haftalık sayılıyor ben yumurtlamaya göre hesaplıyorumO zaman gecikmeniz çok çok fazla olması gerekiyor 21 günlük yumurtlamada bebek oluşması imkansız bakın 3 haftalık gebelikte bile bebek formu yok 4. Haftadan sonra plasenta oluşmaya başlar. Sizin durum çok değişik o zaman
Normalde asla içmem ilk defa içtim zaten ve o yüzden de çok kızıyorum kendime. Asla adetime kendime müdahale etmezdim ama ne oldu da bu sefer böyle birşey yaptım benimde aklım almıyor bir arkadaşımın tavsiyesiydi yoksa ben maydanoz kürü kekik çayı falan nedir onu bile bilmiyordum aslaYok bundan sonrasını düşün
Kafana takma ot flan hiç deneme akışa bırak zaten takınca insan olmuyor hiçbirşey akışa bırak dua eyle yeter nasipte varsa olur yoksa daha sonra olur nice insanlar tanıyorum 17 yıl sonra 3 tane çocuğu olan
7 yıl sonra ikizı olan
Herşey nasip meselesi
Şuan ki kuşkunu anlıyorum ama sen bilmiyordun gebe olduğunu bilseydin zaten yapmazdın bebek de nasip vakti o kadarmış canını sıkma güzelim akışa bırak bundan sonrasını düşün milletin kafasına bakma soğan suyu maydanoz suyu İç derler yapma adetten hemen sonrakiı gün iç başka da içme
İlk defa kullandım çünkü yaklaşık 50 gün geçmesine rağmen adetim gelmeyince artık söküleyim adet olayım ki aşılamaya başlayalım diye içtim yoksa bu tür kürlere elime bile sürmemBir de kür falan kullanmayın. Biraz zihnen rahat bırakın kendinizi. Soğan suyu maydonoz suyu bunlar hormonal bozukluklara neden olabilir. Allah tekrar nasip etsin canınızı sıkmayı
Benim doktorum eğer embriyo sağlıksızsa amuda da kalksan çocuk düşer demişti. Maydonoz kürü ile çocuk düşse kimse gebe kalamaz. Ben her gün maydonoz yiyorum 8 haftalık hamileyim. İlk güvenliğimde de çok yedim. Buna bağlama benceYıllardır gebe kalmaya çalışıyordum ama olmuyordu aşılamaya başlayacaktık ama daha önce yüksek oranda gonalf kullandığım için adetlerim çok düzensizleşmişti ve yaklaşık 50 gün kadar adet olamadım. Yumurtlama belirtilerini çok net yaşadığım için yumurtlama günlerimi biliyorum. Yumurtlamadan sonra aradan 14 gün geçince test yaptım ve negatif çıkınca maydanoz kürü yaptım 2 fincan maydanoz suyu ve bir bardak da kekik çayı içtim. Adet belirtilerim hep vardı ama sökülemiyordum. Sonra yine adetim gelmeyince ( yumurtlamanın 18. günü ) tekrar test yapınca hayatımın şokunu yaşadım testim çok silik çıkmıştı. Ondan sonra 3 gün üst üste test yapmaya devam ettim ve günden güne test koyulaşıyordu. Ama 4.gün yaptığım test ( yumurtlamanın 21.günü ) önceki güne göre daha silik çıktı. Ve hemen gidip kan verdim kanda da düşük bir değer çıktı. Ondan sonra gittikçe değerim düştü. Daha sonra da düşük yaptım. Bebeğimin uzuvları bile belirmeye başlamıştı büyüktü yani. O kadar vicdan azabı çekiyorum ki ben mi sebep oldum bebeğimin düşmesine ne olur yardım edin çok kötüyüm yemeden içmeden kesildim kendimi suçlamaktan...
Benim doktorum eğer embriyo sağlıksızsa amuda da kalksan çocuk düşer demişti. Maydonoz kürü ile çocuk düşse kimse gebe kalamaz. Ben her gün maydonoz yiyorum 8 haftalık hamileyim. İlk güvenliğimde de çok yedim. Buna bağlama benceYıllardır gebe kalmaya çalışıyordum ama olmuyordu aşılamaya başlayacaktık ama daha önce yüksek oranda gonalf kullandığım için adetlerim çok düzensizleşmişti ve yaklaşık 50 gün kadar adet olamadım. Yumurtlama belirtilerini çok net yaşadığım için yumurtlama günlerimi biliyorum. Yumurtlamadan sonra aradan 14 gün geçince test yaptım ve negatif çıkınca maydanoz kürü yaptım 2 fincan maydanoz suyu ve bir bardak da kekik çayı içtim. Adet belirtilerim hep vardı ama sökülemiyordum. Sonra yine adetim gelmeyince ( yumurtlamanın 18. günü ) tekrar test yapınca hayatımın şokunu yaşadım testim çok silik çıkmıştı. Ondan sonra 3 gün üst üste test yapmaya devam ettim ve günden güne test koyulaşıyordu. Ama 4.gün yaptığım test ( yumurtlamanın 21.günü ) önceki güne göre daha silik çıktı. Ve hemen gidip kan verdim kanda da düşük bir değer çıktı. Ondan sonra gittikçe değerim düştü. Daha sonra da düşük yaptım. Bebeğimin uzuvları bile belirmeye başlamıştı büyüktü yani. O kadar vicdan azabı çekiyorum ki ben mi sebep oldum bebeğimin düşmesine ne olur yardım edin çok kötüyüm yemeden içmeden kesildim kendimi suçlamaktan...
Çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki burda sizden bunları duymak. Hem psikolojik olarak hemde bedenen çöktüm bu süreçte ve iyi ki buraya yazdım çok iyi geldinizBenim doktorum eğer embriyo sağlıksızsa amuda da kalksan çocuk düşer demişti. Maydonoz kürü ile çocuk düşse kimse gebe kalamaz. Ben her gün maydonoz yiyorum 8 haftalık hamileyim. İlk güvenliğimde de çok yedim. Buna bağlama bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?