Yıllardır gebe kalmaya çalışıyordum ama olmuyordu aşılamaya başlayacaktık ama daha önce yüksek oranda gonalf kullandığım için adetlerim çok düzensizleşmişti ve yaklaşık 50 gün kadar adet olamadım. Yumurtlama belirtilerini çok net yaşadığım için yumurtlama günlerimi biliyorum. Yumurtlamadan sonra aradan 14 gün geçince test yaptım ve negatif çıkınca maydanoz kürü yaptım 2 fincan maydanoz suyu ve bir bardak da kekik çayı içtim. Adet belirtilerim hep vardı ama sökülemiyordum. Sonra yine adetim gelmeyince ( yumurtlamanın 18. günü ) tekrar test yapınca hayatımın şokunu yaşadım testim çok silik çıkmıştı. Ondan sonra 3 gün üst üste test yapmaya devam ettim ve günden güne test koyulaşıyordu. Ama 4.gün yaptığım test ( yumurtlamanın 21.günü ) önceki güne göre daha silik çıktı. Ve hemen gidip kan verdim kanda da düşük bir değer çıktı. Ondan sonra gittikçe değerim düştü. Daha sonra da düşük yaptım. Bebeğimin uzuvları bile belirmeye başlamıştı büyüktü yani. O kadar vicdan azabı çekiyorum ki ben mi sebep oldum bebeğimin düşmesine ne olur yardım edin çok kötüyüm yemeden içmeden kesildim kendimi suçlamaktan...