Nasıl söyleyeceğim ama zaten uzun zamandır pek görüşmüyoruz bile araya mesafe koydum.Nadir görüşüyoruz.Şimdi söylersem ya kız iyice depresyona girerse?ama böylede bekliyor.
Bence söyle. Boşa beklemesin.
Kendi yolunu cizsin oda...
vicdan azabı çekiyorum çünkü biliyorum ve kız arkadaşıma gerçekleri söyleyemiyorum.Kaç defa acile yattı kız.Belkide ahını alıyorum.Tesadüf mü bilmem ama benimde bazı işlerim ters gitmeye başladı sankisenağlamaNeden vicdan azabı çekiyorsun ki..Sen onları tanıştırmışsın o yada bu nedenden dolayı ilişkileri bitmiş..Yürütememişler ilişkilerini..
Ve hayatlarını sürdürmeye devam etmişler en azından biri..
Söyleyip söylememekte iç sesine kulak ver ama bundan dolayı vicdan azabı çekmek zorunda değilsin.. :1no2:
Siz olsaydınız söyler miydiniz?Oooof of...
ama söylersem bide laf taşımış gibi olacağım.çünkü diğeride arkadaşım.Bu sefer o demez mi niye söyledin diye.Arada kalmak çok kötüsenağlama Çünkü ikiside arkadaşım.Ben olsam tereddüt etmeden söylerdim canım..
Birincisi arkadaşının içinde hala umut var belki umudu olmadığını anlarsa bir an önce unutmak için bir şeyler yapmaya başlar..
İkinciside kendini mutsuz etmekten kurtulmuş olursun söylemenin verdiği rahatlıkla..
Üçüncüsüde arkadaşın bunu eryada geç birinden duyacak belki o zaman arkadaşın sana tavır alabilir
Sanırım söylemek en iyisi..
İspiyonculukla ne alakası var Allah aşkına ? benneyaptımkiAma işin ucunda ispiyoncu olmak var.Şimdi niye söyleyip diğer arkadaşımada kötü olayım ki.Bu bana mı düşer?
iş sizden çıkmış artık bu onların meselesi..hatta nişanlanan arkadaşınıza söyleyin bu durumu diğerine kendisi söylesin hem siz arada kalmamış olursunuz hem de bekleyen arkadaşınız artık kesin olarak bittiğini anlar ve boşuna beklemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?