vicdan azabı çekiyorum..

Herkesten Özür diliyorum.
Çok gereksiz yere abartmisim.
Bir daha bu konuyu kafamda acmayacagim.
Söylediğiniz gibi önemli olan şu an ve gelecek.

Herkesten Özür diliyorum.
Çok gereksiz yere abartmisim.
Bir daha bu konuyu kafamda acmayacagim.
Söylediğiniz gibi önemli olan şu an ve gelecek.

Sen bu konuyu burada bitirmezsin. Takıntılı bir ruh halin var.

O çocuk üşütse doğum yüzünden diye yine düşünürsün. Veya başka şeyle bağdaştırır yine vicdan yükü yüklersin.

Annelik uzun bir serüven mutlaka geçmişle ilgili "onu niye böyle yapmışım ki?" muhasebesi olur, ama daha mantıklı zeminde olmalı. Ve abartmadan..

Etraftan duyduğun şeyleri hele çok takıyorsun. İnsanlar çesit çeşit. Biraz kendi doğruların olsun. Aksini savunabil..

birazcık konu dışı ama bişey merak ettim
bebek doğum kanalında kalınca ne oluyor? yani risk nedir ben gerçi bekarım da konuyu okudum merak ettim.

Bebek oksijensiz kalıyor ve hasar oluşabiliyor. Genel olarak beyin felci deniyor. Hasarın oranı da zaman içinde anlaşılıyor.

Allah hiç bir bebeğe ve anneye yaşatmasın inşallah..

birazcık konu dışı ama bişey merak ettim
bebek doğum kanalında kalınca ne oluyor? yani risk nedir ben gerçi bekarım da konuyu okudum merak ettim.
Çatı dar olunca bebekte kanalda kalırsa beyin oksijensiz kalıp kalıcı hasarlar bırakabiliyo (saglikli bebek engelli olabilir)beyinde odemde olusabilio Allah korusun

Sen bu konuyu burada bitirmezsin. Takıntılı bir ruh halin var.

O çocuk üşütse doğum yüzünden diye yine düşünürsün. Veya başka şeyle bağdaştırır yine vicdan yükü yüklersin.

Annelik uzun bir serüven mutlaka geçmişle ilgili "onu niye böyle yapmışım ki?" muhasebesi olur, ama daha mantıklı zeminde olmalı. Ve abartmadan..

Etraftan duyduğun şeyleri hele çok takıyorsun. İnsanlar çesit çeşit. Biraz kendi doğruların olsun. Aksini savunabil..
Teşekkür ederim. .

Yani konu gerçek mi ya ? Ne alakası var normal ya da değil. O kadar acıyı çekmeniz çocukla nasıl daha iyi bir bağ kurmanızı sağlar ki ? Normalde inat etseydiniz belki özürlü olacaktı? Allah muhafaza kendinize gelin. Dert mi arıyorsunuz kendinize anlamadım ki !!!!?

Back
X