- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.653
- 498
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Kendi vicdan azabını duymamak için sizin üzerinize atmış bu belalı tipler korkulup şikayet edilmediğinden belalı tip oluyor her seferinde polis toplayıp götürsün bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çamur gibi bir insan kendisi, çıkip birşeyler dedim ama fazla da uzatmak istemedim saçmalıyor çünkü.ne alaka yahu.
kendisi kargocu gelince misafir geçirir gibi arabasına binene kadar bekliyor herhalde camda kapıda.. elde sallıyormuymuş arkasından sorsaydınız keşke.
Benimle alakalı değil ama sana geldi kargo sen aramalıydin diyor saçma sapan konuşup canımı sıkıyor.
Burada koptum bu insanla konuşulabilir (laf anlatılabilir )mi acabaİnternetten sipariş vermiştim kargo geldi bugün evimiz birinci kat, tesettürlü olduğum için hemen camdan perde altından elimi uzatıp aldım kargomu küçük bir paketti , neyse içeri girdim 1 saat sonra bizim komşu ortalığı kaldırıyor bağırarak korgocuyu dövmüşler ben bilmiyordum, az ilerde kargocu aracıyla başka bir arabaya hafif çarpmış diğer araçtakiler uyuşturucu kullanmışlar galiba kargocuyu rehin almışlar kendi araçlarına bindirip mahallede 1 saat gezdirip dövmüşler adamı , adam zararı karşılarım bırakın beni yanımda param yok sadece 15 TL var diyormuş, görenlerden biride bırakın adamı diye uyarmış ama siz karışmayın demişler, belalı tipler oldukları için gören herkes seyirci kalmış kimse polisi bile aramamış, bizim komşu da evimin önünde bağırıyor kargocu size geldi bana gelseydi ben arardım diyor, benim haberim yoktu ki bilsem arardım hem ne fark eder kargo ona gelmedi diye aramak ona düşmezmiş ,bana evden çıkmadın bile diyor ben ne yapabilirdim ki adamların önüne geçip kargocuyu kurtaramazdim polisi arardım ama gerçekten dışarda olanlardan haberim yoktu , az önce çıktım diğer komşunun kocasıda bana kargocu iyi mi aradiniz mi diyor , ben nereden bilicem kargo dağıtan adamın numarasını nasıl arayıp sorucam iyi misiniz diye , hem kargocuya çok üzüldüm hemde komşumuz beni sinir etti evden çıkmadın bile diye beni suçlamasıyla, sabahtan beri kargo çalışanına ağlıyorum ben istermiydim böyle birşey olsun aşırı üzüldüm neyse ki daha sonra polisler gelmiş evini bulmuşlar o kişilerin inşallah güzel bir ceza alırlar.
![]()
Aynen öyle zaten normalde de onunla 2 sohbet edilmiyor, gelip bazen birşeyler anlatıyor herkes ona boşver deyip muhabbeti değiştiriyorlar.Burada koptum bu insanla konuşulabilir (laf anlatılabilir )mi acabaBeyin yoksunu
![]()
Kadın komşunun elle tutulur bir kelamı yok ki! Neden ciddiye aldınız? Üzülmenizi anlıyorum ama vicdan yapmanız çok yersiz. Ayrıca Allah’ın bir kulunun polisi aramamasıda ayrı bir trajediİnternetten sipariş vermiştim kargo geldi bugün evimiz birinci kat, tesettürlü olduğum için hemen camdan perde altından elimi uzatıp aldım kargomu küçük bir paketti , neyse içeri girdim 1 saat sonra bizim komşu ortalığı kaldırıyor bağırarak korgocuyu dövmüşler ben bilmiyordum, az ilerde kargocu aracıyla başka bir arabaya hafif çarpmış diğer araçtakiler uyuşturucu kullanmışlar galiba kargocuyu rehin almışlar kendi araçlarına bindirip mahallede 1 saat gezdirip dövmüşler adamı , adam zararı karşılarım bırakın beni yanımda param yok sadece 15 TL var diyormuş, görenlerden biride bırakın adamı diye uyarmış ama siz karışmayın demişler, belalı tipler oldukları için gören herkes seyirci kalmış kimse polisi bile aramamış, bizim komşu da evimin önünde bağırıyor kargocu size geldi bana gelseydi ben arardım diyor, benim haberim yoktu ki bilsem arardım hem ne fark eder kargo ona gelmedi diye aramak ona düşmezmiş ,bana evden çıkmadın bile diyor ben ne yapabilirdim ki adamların önüne geçip kargocuyu kurtaramazdim polisi arardım ama gerçekten dışarda olanlardan haberim yoktu , az önce çıktım diğer komşunun kocasıda bana kargocu iyi mi aradiniz mi diyor , ben nereden bilicem kargo dağıtan adamın numarasını nasıl arayıp sorucam iyi misiniz diye , hem kargocuya çok üzüldüm hemde komşumuz beni sinir etti evden çıkmadın bile diye beni suçlamasıyla, sabahtan beri kargo çalışanına ağlıyorum ben istermiydim böyle birşey olsun aşırı üzüldüm neyse ki daha sonra polisler gelmiş evini bulmuşlar o kişilerin inşallah güzel bir ceza alırlar.
![]()
Malesef gerçek bir konuGerçek mi bu olay?
Bana biraz uydurma gibi geldi ya da boş.Ya da insanlar toptan uçmuş
Benimde abim devlet hastanesinde güvenlik görevlisiydi orada da malesef çok sorunlar çıkıyor korkunuzu anlıyorum, Allah yardımcıları olsun böylelerine fırsat vermesin inşallah, şiddetle bir yere varilmicagini ne zaman anlicaklar acaba bilmiyorum.Sizlik bir şey yok da... Bu gidişat ne olacak böyle?Önüne gelen hizmet sektöründeki çalışanları dövüyor, öldürüyor.
Doktoru, avukatı, kargocuyu, kamu çalışanını vs. darp ederek nereye varmaya çalışıyorlar acaba?
Elin gariban kargocusu yani, cebimde 15 tl var demiş, hiç utanmadılar mı acaba el kaldırırken?
Ya şahsım adına birilerinden hizmet alırken kibar davranıyorum, sorunum hallolmasa bile şiddete başvurmuyorum. Evime bugün iki kez kargo geldi, bir teşekkürü esirgemedim. Bankaya gittim, çalışandan "rica" ettim, teşekkürümü ettim. Kimse kimsenin kölesi değil, para verseniz dahi bir insanı satın alamazsınız. Satın aldığınız şey "hizmet". Bizim sorunumuz bu, insan satın aldığımızı sanıyoruz.
Ben de kamuya hizmet veren bir sektörün çalışanıyım. Rica edilmesi, teşekkür edilmesi değer katıyor. Yardımcı olamadıysam bile karşıdaki kişinin tavrı makulse elimden gelenin fazlasını yapmaya çabalıyorum.
Kardeşim ve sevgilim de bol bol dövülen, katledilen mesleklerdeler. Çok korkuyorum artık.![]()
Ağızlarının payını verdin inşallah?Üzüldüm adama öyle duyunca keşke hiç sipariş vermeseydim ama nereden bilebilirdim artık sipariş versem de alıp eve girmicem gidene kadar bakarım kargocunun arkasından çok vicdanli komşularım beni olayı görmediğim için suçluyorlar ama olanı biteni görüp izlemişler öyle .