İlk defa yazıyorum ve içimi dökmek istedim. Lütfen hepsini okumadan yargılamayın. Uzun zamandır her zaman gittiğim bir markette çalışan birinin bana dikkatli bir şekilde baktığını fark ettim. Her gittiğimde bana bakıyor ve dikkatimi çekiyordu. Ben de fark edip bakmaya başladım böyle ufak ufak bakışmalar yaşıyorduk.Bi zaman sonra ben onu instagramdan buldum. Ve yanında bir kız vardi. Bu halde hala bana bakmaya devam ediyordu. Ben de ilişkisinin kötü olduğunu falan düşündüm. Bu sürede gitmemeye başladım. Kendimi uzak tuttum. o yoldan mecburen giderken birkaç defa tesadüfen karşılaştık. Bana hala bakıyordu. Birkaç gün sonra beni instagramdan fake bir hesap açarak ekledi ve bana mesaj attı. Ben de sevgilisi olduğunu bildiğim için konuşmak istemedim ama onun o olduğundan emin olmak için konuşmaya devam ettim. Sonra zaten bitirecektim. Bu konuşmada bana çok sıcak davranıyor ve istediğini belli ediyordu. Bu durumdan rahatsızdım arada biri varken devam etmek istemiyordum. Daha fazla uzamadan onun hayatında birinin olduğunu bildiğimi söyledim. Bu durumda kararın benim vermem gerektiğini söyledi. Kendisi karar vermezmiş ve beni üzmek istememez miş. Daha fazla zorlayınca evli olduğunu itiraf etti hala bana ne yapmak istiyorsun diye soruyordu. Yanında eşi varken bana bunları yazıyor. Küç0k bir yerde yaşıyoruz ve eşiyle de karşılaşma ihtimalini de göze alarak böyle konuşuyor. Konuşmayı kestim ve engelledim. Hiçbir sey olmamış gibi o hayatına devam ederken ben neden gittim diye vicdan azabı ççekiyorum. Bilmeden evliliklerinin bitmesine neden olacaktım. Hiçbir şekilde kendini çekmedi ve parmağında yüzük de yoktu. Bu durumda suçlu kim. Kendimi kötü hissediyorum