vicdan azabı çektiğiniz bi şey var mı?

Benim en büyük vicdan azabım ; ben 7 yaşlarımdayken dedemi kaybettim.. Dedem sakattı ve bastonla yürürdü hep, bende bastonundan çok korkardım. Gene bir gün bastonuyla saçımı okşarken ittim bastonu "beni sevmeni istemiyorum" dedim. 1 hafta sonra dedem vefat etti hala içimde çok büyük bir yaradır bu:43:

Adamlar derken 3 kişiyi kasdettim namussuzluk yapmadım. ayrıca erkek arkadasımla ciddi düşünüyoruz böyle birseyi ona söylersem vazgecer.

sakın söyleme arkadaşım dediğin gibi ahlaksızlıkmı yapdınki kimseyi altammamışsın geçmişde o yokken o an karşındakini iyi zannedip yaşadığın temiz duygularmış o insanlar kirletmişse bunu senin suçun ne geçmiş geçmişdir üstünde bile durma önüne bak sen

benim vicdan azabım okdr buyuk ki sizinkinin yanında
babacım bir gun misafirlikte rahatsızlanmış sabaha karşı devlet hastanesine göturmuşler annem aradı kızım babanı hastaneye yatırdık safra kesesınde tas varmış sancıdan duramıyor babamın canı tatlı değildir herşeye hastaneye gitmez güçlü adamdır benım babam nys kısca yazacam doktor safra kesesının alınması gerekır ama yarın polıklliniğe gelin vs..vss... iş uzucak adamın sancısı geçmemiş kardeşimle çay bahcesıne indik böyle olmaz alalım adamı burdan özele gidelim amelıyatını olsun dedik orayı ara burayı ara cerrah yok gunlerden pazar annemin amcasının oğlu biktiri koktan bi özel hastenede amir dedim x abiyi arıyalım orda cerrah varsa gidelim en azından bu geceyi rahat geçirir sonra baska içimize sinen hastane bakarız dedimmmmmmm demez olaydım
aradık x dedi var bugun cerrah iyide gelin dedi gittik adam iyi guzel guzel anlattı amelıyat olmazsa gecmez dedi baba dedim guvendın mı içine sindimi doktor doktordur olcam kurtulcam dedi babam amelıyat oldu 5 gun o hastanede kaldık adam amelıyat olmadan daha iydi gazz gazzz dediler adamın sancısı gecmedi aldık babacımı başka hastaneye göturduk acıl amelıyata aldılar meğersem babacığımın bağırsağı delinmiş 17 gun yoğun bakım 2.5 ay hastanede kaldık babacım cok acılar cektı ve ben 2 sene benım yuzumden o hastaneye gidildi die vicdan azabı cekerim:43::43::43:

Ne kimseyi üzdüm, ne kimsenin ahını aldım, ne kimseye haksızlık yaptım. Vicdanım son derece temiz.

benim de büyük bir vicdan azabım var ama baskasına yaptıgım bir kötülük değil bu.

Back
X