- 13 Nisan 2007
- 33.711
- 102.785
- 1.123
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tek aklıma gelen, chicklet balıklarımın ölümüKışın üşümesinler diye koyduğim ısıtıcım bozulunca aşırı sıcak suda ölmüşler.
Onların iyiliği için yapmıştım ama hala benim yüzümden olduğunu düşünüyorum...
Boşanma dönemimde...
Ailemi,en sevdiğim arkadaşımı çok incittim,çok üzdüm.
Hep kavga halindeydim.
Aslında hiç bir suçları yoktu ama tüm hıncımı onlardan çıkardım.
Çok arkadaşımı kaybettim bu yüzden.
Giden gitti artık kalan sağlar benimdir.
hayatta tek vicdan azabı duyacağım şey
gerçekten yardıma muhtaç birisine bu insan da olabilir, hayvan da
görmemezlikten gelip arkamı dönmek olurdu
şimdiye kadar hiç yapmadım kendimi zor duruma sokacağımı
imkanlarımın kısıtlı olduğunu bildiğim halde geri durmadım yardım etmekten
maddi anlamda çok zorlansam, çevremden tepki görsem de
çekeceğim vicdan azabının maddiyattan daha kuvvetli ve büyük olduğunu biliyorum
onun için az para ya da hiç para, çok huzur, fazla gönül rahatlığı..
kimseyi de yarı yolda bırakmadım şimdiye kadar
çok bırakılmış olsam da..
sahip olduğum en temiz şey vicdanım
en büyük servetim bundan eminim![]()
hayatta tek vicdan azabı duyacağım şey
gerçekten yardıma muhtaç birisine bu insan da olabilir, hayvan da
görmemezlikten gelip arkamı dönmek olurdu
şimdiye kadar hiç yapmadım kendimi zor duruma sokacağımı
imkanlarımın kısıtlı olduğunu bildiğim halde geri durmadım yardım etmekten
maddi anlamda çok zorlansam, çevremden tepki görsem de
çekeceğim vicdan azabının maddiyattan daha kuvvetli ve büyük olduğunu biliyorum
onun için az para ya da hiç para, çok huzur, fazla gönül rahatlığı..
kimseyi de yarı yolda bırakmadım şimdiye kadar
çok bırakılmış olsam da..
sahip olduğum en temiz şey vicdanım
en büyük servetim bundan eminim![]()
süpersin seni tebrik ederimbişey danışmak istiyorum sana,ben hayvanlardan çok korkuyorum oldum olası fobim vardır,kedi,köpek,kuş her türlü hayvandan korkarım ama asla zarar vermedim vermem de...şimdi benim evimin önündeki yolun kenarları sağlı sollu iki tarafı yeşillikli arsa,buralarda sokak köpekleri var..bazen artan yemeklerden,et falan yediysek kemiklerinden o arsalara bırakırım yiyip yemediklerini bilmiyorum..bırakıp gidiyorum sonra bulup yiyebiliyorlar mı bilmiyorum...bir de genelde yemeğimizi evde yemeyiz eşimle kendi işimizi yapıyoruz genelde iş yerinde yeriz yemeği dolayısıyla artan yemek falan olmuyo,onlar için ne yapabilirim? evde falan ne gibi şeyler hazırlayabilirim,yardımcı olabilir misin:26:
onlar buluyodur emin ol sadece kat kat torbalara koyup sıkıca bağlama ağızlarını onlar için daha kolay olur
ucuz mamalar var mesala 15 kg 50 lira gibi durumun müsaitse bunlardan alabilirsin
ya da papara yapabilirsin tavuk artıklarını haşlayıp suyuna makarna pirinç vs katarak doyurucu bi yemek yapabilirsin onlara
ben param olmayınca böyle yapıyorum kedilerde köpeklerde yiyebiliyo
evinin önüne ya da onların bulunduğu yerlere temiz yoğurt kaplarıyla su koyabilirsin
kuşlar için buğday pirinç vs atabilirsin çok geldikleri yerlere
aklıma gelenler bunlar![]()
gerçekten güzel konu olmuş tebrik ederim...
benim de vicdan azabım var hem çok büyük, hiçbişey içimi rahatlatıp vicdan azabı azaltamıyo ne yazık ki ve beni çok etkiliyo şu anda yaşadığım herşeyin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum hatta...
19 yaşındayken bi sevgilim vardı, çok iyi anlaşıyoduk, beni çok seviyodu, al üstünde tutuyodu, bir dediğimi iki etmiyodu, Allah yukarıda bi kere bile üzmedi beni... 5,5 sene kadar çıktık sonra ben mezun olup iş bulunca evlenmek istedi (o zamanlar 5. senemize yaklaşmıştık) işte o zaman bana bi dank etti neden bilmiyorum bi anda aslında onu o kadar da sevmediğimi ve evlenmeyi gerçekten çok istemediğimi farkettim... belki sevgim bitmişti, belki baştan beri benim aşk zannettiğim şey arkadaşa duyulan sevgi gibi bişeydi ya da alışkanlık olduğu için düşünmüyodum seviyo muyum sevmiyo muyum diye ama ne zaman evlilik lafı dönmeye başladı evlenince çok mutsuz olacağımı hissettim ama bunu ona söyleyemedim çok seviyodu bunu ona yapamazdım 7-8 ay bu düşüncelerle ilişikime devam ettim ama her geçen gün ondan uzaklaşıyodum ve o bunu hissediyodu, sırf onu üzmemek için nerdeyse evlenecektim ama en son baktım olmuyo dayanamadım ve ayrılmak istedim...
onu çok üzdüm biliyorum çok kırdım çok incittim.... yok yere 7-8 ay onu bu şekilde oyaladığım için ve bu kadar zaman sevgimi tartıp dökmediğim ve bi anda sevmediğimi farkedip onu terkettiğim için çok pişmanım aradan 3 sene geçti ama ben hala vicdan azabından kurtulamıyorum... tek dileğim Allahım onu çok ama çok mutlu etsin, güzel huzurlu bi yuvası olsun, her işi gücü rast gitsin...![]()