vicdan azabı :(

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür grip :KK43: arada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden :KK43:acı çekiyor :KK43:
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimi :KK43: neden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi

Çok geçmiş olsun. Çocuklarin hepsi böyle kendinizi suclamayin. Ben üstlerini örtüp odadan cikmamla birlikte tekrar açmış oluyorlar. Kışlık ve baharlik uyku tulumları o var onları çok kullandım zamanında. Tavsiye ederim. Rabbim şifa versin❤️

Benim kızım üç yaşını bitirecek ama üstünü örtme yı hiç sevmez açar durur hala da öyle gece ben yada eşim uyanınca örter iz bunda sizin suçunuz yok onlar rahat ettikleri gibi davranıyor lar kötü bir anne değilsiniz yani :KK200::KK66:

Kendinizi suçlamayın bebek bu hasta da olabilir düşebilir de öyle böyle büyüyecekler.. Gözu kızarınca dr toz demis ya acaba grip olduğundan eminmisiniz alerji falan olabilir mi malum bahar dönemindeyiz burun akıntısı göz yaşarması yapabilir

Siz vicdan azabi cekiyorsaniz ben oleyim bari:) Ikisi de saniyesinde aciyor. Uyku tulumu alabilirsiniz,belki sizinki kabul eder
Biz de o da ise yaramadi uyanip durdular giydirdigimde.

14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür grip :KK43: arada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden :KK43:acı çekiyor :KK43:
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimi :KK43: neden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi
Yahu olur mu öyle şey. İnsansınız siz de. Bebek bu açar üstünü. Siz en iyisi ona mevsime uygun uyku tulumu alın, rahat edin.

Geçmiş olsun.
Kızım 6 yaşina girecek neredeyse hala üzerini örtmez.
Uygun giydiriyorum bende,hatta bir tık kalın giydiriyorum sorun yaşamıyorum.
Kendinizi suçlamayın.
Ne kadar korursanız koruyun olacağı varsa oluyor. Allah beterinden saklasın.
Sağlıkla büyütün.

Mother care da, sıcaklık dereceli uyku tulumları var, onlardan alın, örtmenize bile gerek kalmaz. Ayrıca siz ne kadar dikkat etseniz de hasta olur, kendinizi suçlamayın, nöbet tutacak değilsiniz ya..

Geçmiş olsun ama bu kadar kahredecek bir durum yok,insanız.
Uyku tulumu giydiriyorum ben.
Yaklaşık 2 aydır tulumu bıraktık,pijama üstü ince hırka ile yatırıyordum.
Şimdilerde hırkayı da bıraktım.
Yorgan var,bazen açıyolar üstlerini,biliyorum ama yapacak birşey yok,öğrenecekler.
Başlarında nöbet tutamayızki.

Benim de 20 aylık bebeğim var aynen gece üstünü hiç örtmüyor. İnce uyku tulumları çok işe yarıyor , ben kanz'dan alıyorum. Giydirmediğim zaman hemen burnu akmaya başlıyor aynı şeyleri hissediyorum akşama kadar kendime kızıyorum

Sadece sizin değil genelde hiçbir bebek sucak sevmez ki benim kızım da öyle 15 aylık artık geceleri ona uyanmaktan yoruluyorum biz yorgan örtersen ona battaniye örtüyorum Artuk sevmiyor çünkü

Geçmiş olsun canım benim illa üzerini açtı diye hasta olmuş olmayabilir hemen ona bağlama . Annem bize uyku tulumu giydirirdi sende dene bence

benim oğlum 3 yaşına girmek üzere geceleri kalkıp halısız parkeye yatıyor kaç sefer kaldırıp yerine yatırıyoruz eşimle allah bilir.ilk zamanlar çok takılıyordum sonradan öğrendim ki eşimde ben de çocukken oğlumun yaptıklarını yapıyormuşuz :) o yüzden artık takmıyorum :)

Back
X