vicdan azabı :(

14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür grip :KK43: arada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden :KK43:acı çekiyor :KK43:
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimi :KK43: neden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi
Canım cocuklar hep boyle yatar. Merak etme iyilesir. Eğer çok rahatsız oluyorsan uyku tulumu al ben ogluma giydiriyorum ustunü acsa bile usumez kalin.

14 aylık bebeğim geceleri çok üstünü acıyor. Anne yani Beşikte uyuyor. Yakaladıklarımi kapattım hep ama maalesef 2 gündür grip :KK43: arada yakalayamadiklarimda oldu ... benim yüzümden :KK43:acı çekiyor :KK43:
Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimi :KK43: neden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi

Gece tulumu giydirin.

Geçmiş olsun. Uyku tulumu giydirebilirsiniz
Evet benimde tavsiyem uyku tulumu , Benim cocuklarimda üstlerini örtmeyi sevmezler, hatta kizim uyku tulumuna bayılır 6 yaşında hala giyer ama oğlum hiç sevmez malum ayaklar rahat edemediği için ama onun içinde ayaklı tulumlardan kullanmıştım, hem üşür diye korkmayın tulumun içinde bacakları çıplak olursa kandolaşımı yoğun olduğu için daha sıcak oluyor. Hem hastalanması bünyesini güçlendirir hemen endişelenmeyin

Havalar -7 lerdeydi bi kac hafta surekli uyku tulumu giydirdim yorganla savasiyodu yoksa. Bi gun ya sadece bi gun unutmusum oylece uyuya kalmis bende neyse ara ara kalkar uzerini orterim dedim. Hic uyanmamis sabaha burnu tikanmis resmen nefes alamiyodu. O gunden sonra hep giydirdim tulumunu ama ne fayda iki hafta cekti bebegim.
En iyi cozum uyku tulumu gercekten faydasi oluyo.

Ben oğluma uyku tulumu kullanıştım.. çok terledi ve asla uyuyamadı.. sürekli üstüne de açtı en son çözüm büyük bü battaniye alıp beşiğin üstüne örttüm.. böylece içi sıcak kaldı.. 2. Çocuk battaniyeyi sevmedi. 2 örtü kullanıyorum gece gördükçe kapatıyorum. .

Elinizden geleni yaptığınıza eminim içiniz rahat olsun..

Uyku tulumu kullanin

Bende is vs derken yoruldum biliyorum açıklama bu olamaz ama suçlu hissediyorum kendimi :KK43: neden daha dikkatli olamadım kotu bir anne miyim ben . Bebeğim için ne yapabilirim. Gözü kızardı galiba gripten . Daha önce Dr a götürdüm gözü kızarinca toz demişti. 1 güne geçmişti acele etmek te istemiyorum kızım hiç sevmiyor hastaneyi[/QUOTE

yaz kış gece gunduz asla ustunu ortmeyene ne demeli? bu sizle alakali degil ve en ufak seyse suclu hissetmek neden? olur boyle seyler hasta olmadan buyuyen cok var mi? yok oyle bir dünya. bakis acinizi degistirip kendinizi suclamakran vazgecin

Biz beraber uyuyoruz kendi üstünü açıyor sonra bizimki örtükse gelip bizimkini de açıyor bizimki :D kıyamıyor sıcaklamamıza herhalde :dondurma:

Geçmiş olsun.Kendinizi suçlamayın olucak bunlar.Benim de oğlum üstünü örtmez.iki yaşını geçti hep uyku tulumu giydirdim.ayaksız ve kollu her yeri penye pamuk ve önü fermuarlı olanlardan.çok marka üretiyor artık.ayağına çorap giydirmiyorum çoğu zaman.sevmiyor.Başkasından da geçmedikten sonra hasta olmadı şimdiye kadar.

Sizin yuzunuzden hasta olmamiski neden vicdan azabi cekiyorsunuz.. cocuklar hep hasta olurlar hatta benim gordugm butun cocuklar hasta :)

Karın icine batirip cikarmissiniz gibi konusmussunuz ki o anneler bile vicdan azabi cekmiyorlardir :)

Kendinizi yipratmayin bu kadar

bu vıjdan azabından cocuklarıyla hiç ilgilenmeyen ebeveynlerede lazım...ne guzel cok hasssasınız.

Arkadaslar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Gece bebeğimin ateşi çıktı acile gittim. Eşim görevde tek basimayim. Neyse bi şekilde düştü. Eve geldik tekrar çıktı. Şimdi randevu aldım 8 30 da yine doktora gideceğiz. ...
Ben çok suçlu hissediyorum kendimi. İyi bakamadım diye ama evet haklısınız. Bebek bu sonuçta. . Kendimi suçlamam şu an bir işe yaramayacak. Bundan sonra daha dikkatli olacağım . Ve uyku Tulumu ile yatiracagim hep..

Bu konuda kendini suçlayacak hiçbirşey yok ama aşı konusu tamda böyle
O konuda iyi karar ver
Uyku tulumlarını tog değerli al
Bu mevsim için 1.5 tog iyi bence

Grip soğuk nedeniyle değil bulaşıcı virüsler nedeniyle olur. Yetişkinler için bile ciddi bir hastaliktir. Doktora mutlaka gitmeniz gerekir. Ancak genelde nezle ve soğuk algınlığı griple karıştırılır. Siz mutlaka bir doktora gidin.

merhaba, bebek bu hasta olur, iyileşir, geçer gider..kendinizi suçlamayın.

Back
X