• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdan azabı :'(

ans_68

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
35
0
16
Aksaray
yaklasık 3 haftadır dietteyim. bugüne kadar inanılmaz kontrollü idim. öğlen tam karısık kumpir yedim ve acayip vicdan azabı duyuyorum 1900kalori imis. sanki günlerdir yaptığım diet , o kadar spor bosa gitmis gibi hissediyorum. alıskanlık haline gelmesinden korkmasam istifra etmek istiyorum. lütfen telafi konusunda bana yardımcı olun...

3 haftadır diyet yapıyorsan bence kendini ödüllendirmiş oldun.akşam menündede sadece bir kase yogurt yersin arayı kapatmış olursun.bende dun ögle yemeginden 2 saat snra ikitane şekerpare yedim ve akşama sadece iki kaşık yemek yedim başka hiç bişey yemedim

yaklasık 3 haftadır dietteyim. bugüne kadar inanılmaz kontrollü idim. öğlen tam karısık kumpir yedim ve acayip vicdan azabı duyuyorum 1900kalori imis. sanki günlerdir yaptığım diet , o kadar spor bosa gitmis gibi hissediyorum. alıskanlık haline gelmesinden korkmasam istifra etmek istiyorum. lütfen telafi konusunda bana yardımcı olun...
Üc haftanin ödulu olsun kumpirde.bu kadar kasma kndini bence.
Bugun sporunu arttir aksamda salata ile gecistir yarinda dikkate et extradan olsn bitsin.
Robot degiliz insaniz olucak o kadar.

bence kumpir 1900 kalori degildir. internette buldugum kumpir icin buldugum en yuksek kalori degeri 1000 civari. bir tek kadinlar kulubunun bir sayfasinda kumpir kalori hesabi yapmislar tek tek icindekileri ekleyerek orada 1900 bulmuslar ama orada da mayonezin kalorisini yanlis hesaplamislar.

yani bence panige gerek yok :)

ne yapalim bir kerelik almis oldun 1000 kaloricik canini sikma.

bu da senin odulun olsun

bence kumpir 1900 kalori degildir. internette buldugum kumpir icin buldugum en yuksek kalori degeri 1000 civari. bir tek kadinlar kulubunun bir sayfasinda kumpir kalori hesabi yapmislar tek tek icindekileri ekleyerek orada 1900 bulmuslar ama orada da mayonezin kalorisini yanlis hesaplamislar.

yani bence panige gerek yok :)

ne yapalim bir kerelik almis oldun 1000 kaloricik canini sikma.

bu da senin odulun olsun

bende kadınlar kulübünden bulmustum tam karısık kumpir sadece orda bulabildim. gördüğümde kıs günü soğuk duş etkisi yaptı. :(

insallah haklısındır...

ilgine tesekkür ederim..

buda bana akıl pahası oldu. ;)

3 haftadır diyet yapıyorsan bence kendini ödüllendirmiş oldun.akşam menündede sadece bir kase yogurt yersin arayı kapatmış olursun.bende dun ögle yemeginden 2 saat snra ikitane şekerpare yedim ve akşama sadece iki kaşık yemek yedim başka hiç bişey yemedim[

o hınçla.. aksam yemeğim yağsız , tuzsuz çoban salata , yarım kepçe mercimek çorbası idi. spor yaptım duş öncesi limonlu maden suyu içtim , dus sonrası ( kas kaybı olmasın diye) activia yedim.

simdi kendimi daha iyi hissediyorum.

ilgine çok tesekkür ederim.

Üc haftanin ödulu olsun kumpirde.bu kadar kasma kndini bence.
Bugun sporunu arttir aksamda salata ile gecistir yarinda dikkate et extradan olsn bitsin.
Robot degiliz insaniz olucak o kadar.

sözünü dinledim...

70 dk yürüdüm adım ölçere göre ; 6200 adım , 434 kalori ve 4030m , yürüyüs bandına göre 6500 mt , 406 kalori yaptım ama sızdayan vicdanıma iyi geldi (: bugünde yaparsam insallah süper olacak. simdi acıyan bacaklarım amacımı hatırlatıyor ;)

ilgine çok teseskkür ederim.

sözünü dinledim...

70 dk yürüdüm adım ölçere göre ; 6200 adım , 434 kalori ve 4030m , yürüyüs bandına göre 6500 mt , 406 kalori yaptım ama sızdayan vicdanıma iyi geldi (: bugünde yaparsam insallah süper olacak. simdi acıyan bacaklarım amacımı hatırlatıyor ;)

ilgine çok teseskkür ederim.

Supersin ans.

Amacimizdan sapiyoruz arada ama dogru yola giriyoruz tekrar.sorun yok yani:))))

Back
X