Vicdan azabından ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.572
108
Merhaba hanımlar,
5 aylık erkek yeğenim var,halasıyım.Anne ve babasına yardım olsun diye onların evlerine başka şehre geldim.8 aydır buradayım.Çocuğu emzirmeden emzirmeye,yatmadan yatmaya annesine veriyorum genelde bende oluyor.Sürekli dolaştırılmak bir de kucakta sallayarak uyutulmak istiyor.Evin yemek,temizlik,ütü gibi işleride bende.Korona var diye yardımcı alamıyorlar.Bu zamana kadar çocukla ilgili yorulmak dışında hiçbir sorun yaşamadım.Ta ki bugüne kadar...Bugün temizlik yaptım dip köşe.İşim bitincede çocuğun tırnaklarını kestim.O sıra altını doldurdu.Altını açmaya götürdüm.Kaka yapmıştı.Epey bi debelendiği için kollarıma filan kaka bulaştı.Altını bağlayınca çocuğu çift kişilik yatakta bırakıp ellerimi yıkamaya gittim.Abim salonda yatıyodu yengemde mutfaktaydı.Tam banyodan çıkarken küt diye bi ses geldi.Dizlerimin dermanı çözüldü zaten o an..Çocuk yataktan düşmüş...Ağlamaya başladı zaten o sıra annesi geldi mutfaktan.Alt değiştirme örtüsüyle birlikte parkeye düşmüş.Yatak çok fazla yüksek değildi.O an ölmeyi istedim ellerim filan tir tir titremeye başladım.Görünürde bir yerinde bir şey yok gibi ama ben çok azap çekiyorum.Dün annesi saçını boyatmaya kuaföre gitti tüm gün bendeydi.Tek başıma banyosunu bile yaptırdım bir şey olmadı ama bugün böyle kötü bir olay yaşandı.Yarın kendi evime dönmek istiyorum.Bana kalsa seyahat yasağı kalkınca dönecektim ama “Sensiz çok zorlanırız” diye rica ettiler.Bu olaydan sonra burda kalamam.Bir şey olmuş mudur sizce?
GÜNCELLEME:
Kuşlarla evimize döndük

Son düzenleme:
Öncelikle annesi ve babasının alması gereken sorumluluğu almışsın. Muhtemelen bir şey olmamıştır ama içiniz rahat etsin götürün bir doktora. Ayrıca çocuk bunlar; kaşla göz arasında neler yapıyorlar. Annesi ilgilenirken de bir şeyler olabilir. O yüzden normal kabul edin bunları.

Merhaba hanımlar,
5 aylık erkek yeğenim var,halasıyım.Anne ve babasına yardım olsun diye onların evlerine başka şehre geldim.8 aydır buradayım.Çocuğu emzirmeden emzirmeye,yatmadan yatmaya annesine veriyorum genelde bende oluyor.Sürekli dolaştırılmak bir de kucakta sallayarak uyutulmak istiyor.Evin yemek,temizlik,ütü gibi işleride bende.Korona var diye yardımcı alamıyorlar.Bu zamana kadar çocukla ilgili yorulmak dışında hiçbir sorun yaşamadım.Ta ki bugüne kadar...Bugün temizlik yaptım dip köşe.İşim bitincede çocuğun tırnaklarını kestim.O sıra altını doldurdu.Altını açmaya götürdüm.Kaka yapmıştı.Epey bi debelendiği için kollarıma filan kaka bulaştı.Altını bağlayınca çocuğu çift kişilik yatakta bırakıp ellerimi yıkamaya gittim.Abim salonda yatıyodu yengemde mutfaktaydı.Tam banyodan çıkarken küt diye bi ses geldi.Dizlerimin dermanı çözüldü zaten o an..Çocuk yataktan düşmüş...Ağlamaya başladı zaten o sıra annesi geldi mutfaktan.Alt değiştirme örtüsüyle birlikte parkeye düşmüş.Yatak çok fazla yüksek değildi.O an ölmeyi istedim ellerim filan tir tir titremeye başladım.Görünürde bir yerinde bir şey yok gibi ama ben çok azap çekiyorum.Dün annesi saçını boyatmaya kuaföre gitti tüm gün bendeydi.Tek başıma banyosunu bile yaptırdım bir şey olmadı ama bugün böyle kötü bir olay yaşandı.Yarın kendi evime dönmek istiyorum.Bana kalsa seyahat yasağı kalkınca dönecektim ama “Sensiz çok zorlanırız” diye rica ettiler.Bu olaydan sonra burda kalamam.Bir şey olmuş mudur sizce?

herşeyi geçtim de anneyle bebeğin arasında kurulması gereken bağa müdahale bence bu kadar bakim ve yardım.

bebeğe bişey olduğunu sanmıyorum ama 8 ay bu şekilde yaşamak çok fazla bence.

Keşke annesi de sizin kadar ilgilenseymiş. Siz elinizi yıkarken basında dursaymış en azından düşünce gelmek yerine.
Bu tarz şeyler olur hepimiz düşe kalka büyüdük, içiniz rahat etsin isterseniz bir doktora gösterin isterseniz.
Bu arada halaliginizi takdir ettim. Gönlünüze sağlık

tepkileri ne oldu?

kendi cocugum kac kere gözümün önünde düstü.

gecmis olsun üzme kendini bu kadar.
Aslında bu sabahta buna benzer bir olay yaşandı.Abim çocuğun elini mama sandalyesinin kenarına sıkıştırdı yanlışlıkla o sıra birbirlerine girdiler.Üzüldüler telaşlandılar haliyle.. yengem abime çıkıştı çocuğa hiç bakmıyosun elinde telefon tüm gün yatıyosun bu kaç aydır böyle diye yine birbirlerine girdiler iyice kötü oldum.

herşeyi geçtim de anneyle bebeğin arasında kurulması gereken bağa müdahale bence bu kadar bakim ve yardım.

bebeğe bişey olduğunu sanmıyorum ama 8 ay bu şekilde yaşamak çok fazla bence.
Hala bebege bskiyor bor de anayla bebek bagina mudahale yorumu gelmis. Vay be. Yaranilmaz kimseye. O halanin eli ayagi opuelcegine bu yorum nedir ? Kimseye yardim etmeyeceksin bu dunyada!!! Pes

Öncelikle annesi ve babasının alması gereken sorumluluğu almışsın. Muhtemelen bir şey olmamıştır ama içiniz rahat etsin götürün bir doktora. Ayrıca çocuk bunlar; kaşla göz arasında neler yapıyorlar. Annesi ilgilenirken de bir şeyler olabilir. O yüzden normal kabul edin bunları.
Doktorunu aradılar bazı belirtiler söylemiş bunlar olursa getirin demiş.Artık bu sorumluluğu alamayacağım sanırım

Ne guzel halasin sen😊 benim gorumcelerimde boyleydi Allah razi olsun .Bisey olmamistir merak etme vicdan yapma bilerek yapmadinki sonucta bide cocuklar duse kalka buyuyo yataktan dusmus ama bisey olsa annesi anlardi merak etme
Çok teşekkür ederim inşallah bir şey olmamıştır tek duam bu

Hala bebege bskiyor bor de anayla bebek bagina mudahale yorumu gelmis. Vay be. Yaranilmaz kimseye. O halanin eli ayagi opuelcegine bu yorum nedir ? Kimseye yardim etmeyeceksin bu dunyada!!! Pes

hanımefendi ben o bebek gibi büyüyen bi insanim. o iyilik değil 29 yaşındayım hala bı sürü sıkıntımin sebebi bu. görümce nefreti değil bizzat hayat tecrübesi.

bakıyorum yardım ediyorumdan fazlası var dikkat ettiyseniz ebeveyn gibi bakiyo bebeğe. sizi ilgilendiren bi durum yok benim yorumumda. lütfen dikkat edin üslubunuza

Keşke annesi de sizin kadar ilgilenseymiş. Siz elinizi yıkarken basında dursaymış en azından düşünce gelmek yerine.
Bu tarz şeyler olur hepimiz düşe kalka büyüdük, içiniz rahat etsin isterseniz bir doktora gösterin isterseniz.
Bu arada halaliginizi takdir ettim. Gönlünüze sağlık
Çok teşekkür ederim.Annesinin o sıra mutfakta işi vardı.Bir de tam yatağın ortasındaydı ordan yuvarlanmış

Evinize dönün bence de. Anne çalışıyor mu anlamadım ama anne baba evdeyken dahi çocuğa sizin bakıyor olmanız çok saçma zaten. Haladır, teyzedir bakar tabi ama sizin sevginizi kullanmaya başlamışlar fazlasıyla. Tam zamanlı çocuk bakıcısı değilsiniz. Herkes zorlanarak çocuk büyütüyor dönün evinize nasıl dünyaya getirdilerse öyle baksınlar.

Merhaba hanımlar,

ay canım benim, birşey olmaz merak etme inşallah.
gerçekten sorumluluğun buyuk, senin gibi görumceyi sevsinler yaa.

Çok zor bi bebek.Ta ilk doğduğu gün belli etti bunu.

alerjik bı bebeğim var günün 20 saati ağlardi abartmiyorum. tek başıma baktim. eşim yardım etti. yapacak bişey yok. bebeğin zor olması sorumluluğu degistirmiyo. o abinizle yengenizin sorumluluğu. yardımın ölçüsü de önemli.

lütfen yapmanız gerekenden fazlasını yapmayın. Allah razı olsun yardıminiz ve temiz niyetinizden dolayı. bırakıp gitme zamani gelmiş artık. bence dönün evinize

Evinize dönün bence de. Anne çalışıyor mu anlamadım ama anne baba evdeyken dahi çocuğa sizin bakıyor olmanız çok saçma zaten. Haladır, teyzedir bakar tabi ama sizin sevginizi kullanmaya başlamışlar fazlasıyla. Tam zamanlı çocuk bakıcısı değilsiniz. Herkes zorlanarak çocuk büyütüyor dönün evinize nasıl dünyaya getirdilerse öyle baksınlar.
Annesi ücretsiz izinde.Babasıda ücretsiz izinde gibi bir şey ama pek bir faydası dokunmuyor ne yazık ki..

Merhaba hanımlar,
Canım bnm kızım kaç kez düştü.uykuda emzirmeye alıp uyumuslugum var .Allah koruyor hiçbir şey olmamıştır.herseyini yapiyomusun zaten ne kadar iyi bı halasin.bosuna üzülme.dusmeden sonra takip edin bı sure kusmavve uyku hali var mı diye.sikinti etme yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X