- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
Çok teşekkür ederim inşallah olmaz bir şey.içime çok oturdu.ay canım benim, birşey olmaz merak etme inşallah.
gerçekten sorumluluğun buyuk, senin gibi görumceyi sevsinler yaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallah olmaz bir şey.içime çok oturdu.ay canım benim, birşey olmaz merak etme inşallah.
gerçekten sorumluluğun buyuk, senin gibi görumceyi sevsinler yaa.
Yeğeninize bir şey olmamıştır ama gözlemlersiniz bir aksilik görür gibi olursanız kontrole gidersiniz, geçmiş olsun.
Sadece şunu diyeceğim ben de, keşke bu aylarda anne ile bağı daha güçlü olsaydı eminim ilginiz iyidir ama anne bebek arasındaki bağ önemli kişilik gelişimi için, söylemeden edemem.
Bu olaydan sonra kalamam daha fazla zaten..benim kendime ait bir hayatım,ben diye bi kavram kalmadı buraya geldiğimden beri..ama annesinin o bunalmış hallerini görüncede gidemedim.alerjik bı bebeğim var günün 20 saati ağlardi abartmiyorum. tek başıma baktim. eşim yardım etti. yapacak bişey yok. bebeğin zor olması sorumluluğu degistirmiyo. o abinizle yengenizin sorumluluğu. yardımın ölçüsü de önemli.
lütfen yapmanız gerekenden fazlasını yapmayın. Allah razı olsun yardıminiz ve temiz niyetinizden dolayı. bırakıp gitme zamani gelmiş artık. bence dönün evinize
Doktoruda öyle söylemiş inşallah hiçbişey olmamıştırCanım bnm kızım kaç kez düştü.uykuda emzirmeye alıp uyumuslugum var .Allah koruyor hiçbir şey olmamıştır.herseyini yapiyomusun zaten ne kadar iyi bı halasin.bosuna üzülme.dusmeden sonra takip edin bı sure kusmavve uyku hali var mı diye.sikinti etme yani
Belki yalnız kaldığında yapması gerekeni fark, ederonu annesinin duşunmesi gerekmez miydi?
Yok artık anneniz babanız nasıl izin veriyor bu duruma siz abinizin çocuk bakıcı mısınız? Yaptıysa bakacaklar yarın dönün evinize.Annesi ücretsiz izinde.Babasıda ücretsiz izinde gibi bir şey ama pek bir faydası dokunmuyor ne yazık ki..
Zaten annesine çok düşkün sürekli peşine ağlıyor.Anneside bu durumdan çok bunalıyor bir tuvalete,duşa bile giremiyorum diye.Yeğeninize bir şey olmamıştır ama gözlemlersiniz bir aksilik görür gibi olursanız kontrole gidersiniz, geçmiş olsun.
Sadece şunu diyeceğim ben de, keşke bu aylarda anne ile bağı daha güçlü olsaydı eminim ilginiz iyidir ama anne bebek arasındaki bağ önemli kişilik gelişimi için, söylemeden edemem.
Ücretsiz izindeBenim kuzımda düşmüştü çok korkmuştum . eve dönem vaktin gelmiş..o çocuğun annesi sen değilsin.anne çalışmıyor sanırım.öyle mi
O çocuğun başına bir iş gelse seneden bilirler. .şimdi iyisin ama kötü bir olay olsa sana hesap sorarlar.yıllarca da lafını ederler. .evine dönBu olaydan sonra kalamam daha fazla zaten..benim kendime ait bir hayatım,ben diye bi kavram kalmadı buraya geldiğimden beri..ama annesinin o bunalmış hallerini görüncede gidemedim.
İnşallah bir şey olmaz çok teşekkür ederimBir şey olmaz inşallah, üzülmeyin. Siz elinizden gelen desteği vermişsiniz. Sizin için de büyük bir sorumluluk sonuçta.
Nüfusuna al çocuğu sadece doğurmamışsınızMerhaba hanımlar,
5 aylık erkek yeğenim var,halasıyım.Anne ve babasına yardım olsun diye onların evlerine başka şehre geldim.8 aydır buradayım.Çocuğu emzirmeden emzirmeye,yatmadan yatmaya annesine veriyorum genelde bende oluyor.Sürekli dolaştırılmak bir de kucakta sallayarak uyutulmak istiyor.Evin yemek,temizlik,ütü gibi işleride bende.Korona var diye yardımcı alamıyorlar.Bu zamana kadar çocukla ilgili yorulmak dışında hiçbir sorun yaşamadım.Ta ki bugüne kadar...Bugün temizlik yaptım dip köşe.İşim bitincede çocuğun tırnaklarını kestim.O sıra altını doldurdu.Altını açmaya götürdüm.Kaka yapmıştı.Epey bi debelendiği için kollarıma filan kaka bulaştı.Altını bağlayınca çocuğu çift kişilik yatakta bırakıp ellerimi yıkamaya gittim.Abim salonda yatıyodu yengemde mutfaktaydı.Tam banyodan çıkarken küt diye bi ses geldi.Dizlerimin dermanı çözüldü zaten o an..Çocuk yataktan düşmüş...Ağlamaya başladı zaten o sıra annesi geldi mutfaktan.Alt değiştirme örtüsüyle birlikte parkeye düşmüş.Yatak çok fazla yüksek değildi.O an ölmeyi istedim ellerim filan tir tir titremeye başladım.Görünürde bir yerinde bir şey yok gibi ama ben çok azap çekiyorum.Dün annesi saçını boyatmaya kuaföre gitti tüm gün bendeydi.Tek başıma banyosunu bile yaptırdım bir şey olmadı ama bugün böyle kötü bir olay yaşandı.Yarın kendi evime dönmek istiyorum.Bana kalsa seyahat yasağı kalkınca dönecektim ama “Sensiz çok zorlanırız” diye rica ettiler.Bu olaydan sonra burda kalamam.Bir şey olmuş mudur sizce?
Sigartanda varmi bari yardim edilirde sen baya evin hizmetcisi olmussun emmeden emmeye ne demek ya sana guvener yapmislar bellikiMerhaba hanımlar,
5 aylık erkek yeğenim var,halasıyım.Anne ve babasına yardım olsun diye onların evlerine başka şehre geldim.8 aydır buradayım.Çocuğu emzirmeden emzirmeye,yatmadan yatmaya annesine veriyorum genelde bende oluyor.Sürekli dolaştırılmak bir de kucakta sallayarak uyutulmak istiyor.Evin yemek,temizlik,ütü gibi işleride bende.Korona var diye yardımcı alamıyorlar.Bu zamana kadar çocukla ilgili yorulmak dışında hiçbir sorun yaşamadım.Ta ki bugüne kadar...Bugün temizlik yaptım dip köşe.İşim bitincede çocuğun tırnaklarını kestim.O sıra altını doldurdu.Altını açmaya götürdüm.Kaka yapmıştı.Epey bi debelendiği için kollarıma filan kaka bulaştı.Altını bağlayınca çocuğu çift kişilik yatakta bırakıp ellerimi yıkamaya gittim.Abim salonda yatıyodu yengemde mutfaktaydı.Tam banyodan çıkarken küt diye bi ses geldi.Dizlerimin dermanı çözüldü zaten o an..Çocuk yataktan düşmüş...Ağlamaya başladı zaten o sıra annesi geldi mutfaktan.Alt değiştirme örtüsüyle birlikte parkeye düşmüş.Yatak çok fazla yüksek değildi.O an ölmeyi istedim ellerim filan tir tir titremeye başladım.Görünürde bir yerinde bir şey yok gibi ama ben çok azap çekiyorum.Dün annesi saçını boyatmaya kuaföre gitti tüm gün bendeydi.Tek başıma banyosunu bile yaptırdım bir şey olmadı ama bugün böyle kötü bir olay yaşandı.Yarın kendi evime dönmek istiyorum.Bana kalsa seyahat yasağı kalkınca dönecektim ama “Sensiz çok zorlanırız” diye rica ettiler.Bu olaydan sonra burda kalamam.Bir şey olmuş mudur sizce?
Bu olaydan sonra kalamam daha fazla zaten..benim kendime ait bir hayatım,ben diye bi kavram kalmadı buraya geldiğimden beri..ama annesinin o bunalmış hallerini görüncede gidemedim.
Hiç olmazsa bir işe yararsın kafasındalar bir şey demiyorlar o yüzdenYok artık anneniz babanız nasıl izin veriyor bu duruma siz abinizin çocuk bakıcı mısınız? Yaptıysa bakacaklar yarın dönün evinize.
Çok haklısınız bende bundan korkuyorum.Yarın ilk iş bilet alıp gitmek olacak.O çocuğun başına bir iş gelse seneden bilirler. .şimdi iyisin ama kötü bir olay olsa sana hesap sorarlar.yıllarca da lafını ederler. .evine dön
Kim müdahale ediyor hala mı? Sanki annesinin elinden alınmış çocuk. Yorumunuz çok sivri! O zaman kimse çalışmasın, yanına yardımcı almasın. Otursunlar evde çocuklarına baksınlar.herşeyi geçtim de anneyle bebeğin arasında kurulması gereken bağa müdahale bence bu kadar bakim ve yardım.
bebeğe bişey olduğunu sanmıyorum ama 8 ay bu şekilde yaşamak çok fazla bence.