Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Paranın hepsini vermesenizde yardımda bulunun derim belki sizi bile şuan o bebeğin bereketi olarak görüyordur can sonuçta bi kere anneye tutunduysa kıymak çok zor
4 çocukluya veririm.
Madem bereketiyle geliyor 4 çocuğun daha bereketli olması lazım. Para onlara gitsin.
Maddi sıkıntıda olmak başka, zihni sıkıntıda olmak başka.
Cahilliğe bak... karnını zor doyuran insanların habire çocuk dünyaya getirip bir de çocuklarını mağdur etmesine katlanamıyorum. Siz söz verdiğiniz için bu kadına da verin fakat az bir mevla verin. Diğer akrabanıza ise daha fazlasını verin, derim.
Icinize sinmeden yapacaginiz yardim sizi şuan ki durumunuzdan daha cok rahatsiz edecektir sizi!
Onemli olan niyetiniz diye dusunuyorum.
Bence yardiminizi yapin.
En azindan bebek icin kiyafet yada bez mama vs bu gibi seyler alin...
En azindan nereye gittigini bilir ve rahat edersiniz....
Bebek sonucta masum ve muhtac :)
Bir kere veririm demissiniz artik. Söz agizdan cikmasaydi diger aile derdim ama belki siz para yollayacaksiniz diye ona güvenip kendilerini ayarladilar.