Vicdan yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun yıllardır ev düzeninden ve babamın aptallıklarından buraya konu acıyorum . Evimiz salon ve annelerin yatakodaso şeklinde. Bi yıllardır babamın sigarası B.ku püsürüğü ile uyumaya calısıyoruz her gece dert oldu bu yatmadan uyuyamıyoruz tv acık pc acık hepsi bir arada . Neyse gecen kavga oldu yine babam alkol bağımlısı aynı zamanda kendisi ile ugrasılmıyor. Neyse babama demiştim ben psikologumn da önerisi idi odayı bize verin diye tamam dedi ama gelin görün ki annem surat astı aslında bizi düşünür eder her gece ev havalansn die kapıda bekler lakin yeniliğe bir değişiklik olayına cok kapalı bir insan. Nasıl olacak bu evde hepten düzen kalmayacak biz babanla ayrı çekyatlarda mı yatacagız Vs Vs.. Hayır sanki cok seviyor adamı sırf korkudan onunla halbuki . Bende vicdan yapıyorum dolayısıyla. . Sizce ne yapmalıyız bu arada kız kardesim ve ben 22-26 yaşlarındayz ikiniz de calısan insanlarız
Yaşlarınız gayet uygun, çalışıyorsunuz, ne bekliyorsunuz hala o evde.

Bir süre deneyin annenizde alışır belki .ev size mi aitti fiyatı mı uygundu çıkmamanızın sebebi ne?nerde yaşıyorsunuz ?bulundugunuz şehirde kiralar çok mu pahalı

Evet canım şehir pahal
Yaşlarınız gayet uygun, çalışıyorsunuz, ne bekliyorsunuz hala o evde.

Şartları okudunuz mu ? Tren bekliyoruz hanımefendi . Baska ne derdimiz olacak tren gelsin gideceğiz.

Evet canım şehir pahal

Şartları okudunuz mu ? Tren bekliyoruz hanımefendi . Baska ne derdimiz olacak tren gelsin gideceğiz.
Ben zaten şartları okuduğum için bunu yazdım ama verdiğiniz cevaptan cidden tren beklediğiniz anlaşılıyor. İki koca kadın, üstelik çalışıyorsunuz.... odanız bile olmayan bir evde alkolik babanızı çekmeye devam edin madem. Akıl isteyip de akıl verene ukalalık yapmak yeni moda oldu. İyi tren beklemeler....

Oturdugunuz ev apartman dairesi mi mustakil mi anlamadim ama apartmansa ayni binadan bir ev daha tutmaniz cok zor olmamali.
Surekli izin vermezler demissiniz ama pis alkolik olarak tanimladiginiz babanizla, babanizla birlikte ytmak istiyor diye sucladiginiz annenizin rizasini neden bu kadar onemsediginizi anlamadim cidden.
Biz kardesimle ev tuttuk, temizledik, nakliyeyi ayarladik, her seyi biz oduyoruZ hadi gelin tasiniyoruz deseniz ne yapacaklar? Bence bir firca atarlar ne kafaniza gore is ypiyorsunuz diye, ama sonra onlarin da isine gelir, pesinize takilirlar.
Ha baska bir alternatif olarak zaten onlari kapisiz odaya gecirip cinsel yasamlarini mahvettiginiz icin bu duruma uzun sure dayanamaycaklarindn kendileri de tasinmaya gonullu olacaktir.

Eğer anneniz biraz baskın bir karakter olup, dik bir duruş sergileseydi şimdiye kadar elele verip hayatınızı güzelleştirirdiniz ve babanızı bu şekilde çekmek zorunda kalmazdınız. Anlıyorum o anneniz ve duygusal davranıyorsunuz ama inanın hiç gerek yok. O bu mutsuzluğa alışmış ve bir düzen oturtmuş diye sizin de hayatlarınız böyle geçmek zorunda değil. O odaya çıkın ve kendi hayatlarınıza sahip çıkın. Madem şuan koşullar böyle bu koşullar içinde kendiniz için en iyi alanı oluşturmaya çalışın. Sonrası için de şunu söyleyeceğim biraz cesur olun ve süregelen bu düzeni yıkmaya gayret edin.

Ben zaten şartları okuduğum için bunu yazdım ama verdiğiniz cevaptan cidden tren beklediğiniz anlaşılıyor. İki koca kadın, üstelik çalışıyorsunuz.... odanız bile olmayan bir evde alkolik babanızı çekmeye devam edin madem. Akıl isteyip de akıl verene ukalalık yapmak yeni moda oldu. İyi tren beklemeler....

Canım benim herkesin ailesi sizinki gibi değil bı evden ayrılmam babamın beni reddetmesi daha büyük kavgalar demek onu taşıyacak ruh halim gücüm yok. Herseye kolay bakmamıza kızıyorum

Oturdugunuz ev apartman dairesi mi mustakil mi anlamadim ama apartmansa ayni binadan bir ev daha tutmaniz cok zor olmamali.
Surekli izin vermezler demissiniz ama pis alkolik olarak tanimladiginiz babanizla, babanizla birlikte ytmak istiyor diye sucladiginiz annenizin rizasini neden bu kadar onemsediginizi anlamadim cidden.
Biz kardesimle ev tuttuk, temizledik, nakliyeyi ayarladik, her seyi biz oduyoruZ hadi gelin tasiniyoruz deseniz ne yapacaklar? Bence bir firca atarlar ne kafaniza gore is ypiyorsunuz diye, ama sonra onlarin da isine gelir, pesinize takilirlar.
Ha baska bir alternatif olarak zaten onlari kapisiz odaya gecirip cinsel yasamlarini mahvettiginiz icin bu duruma uzun sure dayanamaycaklarindn kendileri de tasinmaya gonullu olacaktir.

Bina evet. 3 katlı her daire dolu. Öyle bos daire Vs yok. Biz öyle ev tuttuk hadi gidiyoruz bir aileye sahip değiliz öle bi anlayış yok bizimkilerde. Eve eşya almaya korktuğumuz bir aile onun bile tatavası kavgası olan ev bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X