Vicdan yapıyorum

Cidden annemle konuşamazsam ölürüm herhalde. Benim herşeyimi bilir eskiden beri. Bazen kocamı bile çekiştirimrim. Ama onu tutar Anneler ısıtıp öne mi getiriyorlarmış. Onlar anne değil, annelik böyle birşey değil.
Bazen abimi, ablamı bile çekiştirebilirim annemle. Ne güzel bir lüksmüş şimdi anladım.

Canım yaaa annen ile konuşmuşsun ne var bunda annen ile konuşup rahatlamayacaksın da kimle konuşacaksın ki zaten?? Sıkma canını

Yok annem hiç öyle değildir tam tersi benim anlattıklarımı dinler yeri geldi mi hak verir yeri geldi nasıl düşünmem gerektiği konusunda akıl verir hatta eşine yansıtma der babam yanındaysa bu tarz konuları benle konuşamaz bile kimse duymasın diye. Asla kimseye yansıtmaz benim vicdan yapma sebebim anneme anlatmakla yanlış mı yapıyorum içimde kendim mi halletmeliyim düşüncesi

Annem canım o çok şükür hiç öyle biri değildir herşeyimi anlatmam üzülmesin diye ama taştığım noktalar da anlatıyorum sonra anlatmasa mıydım kendi içimde mi çözseydim diyorum

Annem canım o çok şükür hiç öyle biri değildir herşeyimi anlatmam üzülmesin diye ama taştığım noktalar da anlatıyorum sonra anlatmasa mıydım kendi içimde mi çözseydim diyorum

Anlat bilsin. Sen evladının senden gizlemesini ister misin. Ben istemem. İstemediğim şeyide anneme yapmam. Annelik güçtür benim gözümde. Sandığınızdan daha güçlüyüz biz kadınlar. Acı paylaştıkça azalırken sevinç paylaştıkça çoğalır.

Haklısınız anneler bunun için bende isterim çocuğum derdini benle çok rahat konuşabilsin paylaşsın. Bu yönden bakıcam artık durumuma teşekkür ederim

annene anlatmayacaksın da kime anlatacaksın derdini sıkıntını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…