- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi aklikarisik
Giyinmesini bilirsen bunu tolere etmek mümkün aslında youtube da videolar bloklar var oradan bak bir bence5 kilo falan versem süper olur...beni kötü gösteren basenlerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giyinmesini bilirsen bunu tolere etmek mümkün aslında youtube da videolar bloklar var oradan bak bir bence5 kilo falan versem süper olur...beni kötü gösteren basenlerim![]()
Basen kim kardishan da da var ama kadın görüntüsünü alladı pulladı dünya starı oldu5 kilo falan versem süper olur...beni kötü gösteren basenlerim![]()
Yok 30 ki yaşlarda dediği çok zarif çok harika şeyler..Bide bu 30lu yaşlardakilere olur dedikleri neymiş onu merak ettim. biz 30lu yaşlardayız gayet spor giyiniyoruzda
Bugn git istediğini al bide topuklu al tıngır mıngır gez![]()
Soğudum zaten artık biktim tüketti beni...pasamiz koltukta yatmaz yatak olan brnmisim..egosu nirvanaya ulaştıSaygısız ayı.
Ben olsam soğurum. Bu kadar terbiyesiz biriyle aynı yatağa girmem. Gitsin kanepede yatsın, terbiyesini takınıncaya kadar gelmesin.
git al istediğini cnm alsanda yaranamazsın almasanda en azından içinde kalmasınMerhaba arkadaşlar..
esim çok çok kaba bi adam geçen gun bişey alacaktım satıcı kizin önünde bana şişkosun bu sana olmaz dedi ki cok şişman değilim evet biraz fazlam var ama bunu yapması gerekmezdi kıpkırmızı oldum...ciktik magazadan sen birdaha bana böyle laflar etme dedim saka yapiyrm dedi..velhasil böyle bi cok örnek var..ayakkabi bakiyrm sen topukli giyemezsin ki..yok o sana yakışmaz o daha çok 30 li yaşlardaki kadinalra göre böyle uzayıp gidiyor örneklerim...canta alacağım istedigim çantalar biraz pahalı aslında eşime göre pahalı değilde neyse...wsime karşı hic hevesim kalmadı akşam geldiğinde pijama ilr karsiliyrm artık çünkü kendimi onin yanında hiv bir şekilde özel hissetmiyrm...msjlasmalerimizi görseniz ve konuşmalarını tam bi askerlik arkas di gibi..dun gece çok aptalca bişey tartışma çıktı aramızda her zman yaptığı gini yastığını artı bende salonda yattım..ben bugün e kadar eşimden gizli 5 lira bile saklamadım veya hiç pahalı bişey almadım ki esim giyime ne acayiacayip duskudüşkünüdür en iyi yerden alır..bugun normalde alışverişe gidevky8k ama sabah kuş gitti..bi yanın fiyit yinede git al istedistediği bi yanımda sacmalama diyor...ama hiç bi zman esim kıymet bilmedi..ne yapmalıyım bilmiyrm.siz olsanız ne yaoardiniz
Dediğim gibi çok fazlam yok ama ben konuşma esnasında beğenmediğimi şöylemi tim oda bunu kullanıyor5 kilo mu?Ne yaptın sen konu sahibi ? bu mi özgüvenini kıran ? burada 100 küsürlerden ideal kilosuna inenler var
Vallahi içinden bi ses aynen böyle diyor alsam da yaranamıyorum almasam dagit al istediğini cnm alsanda yaranamazsın almasanda en azından içinde kalmasın
Her çıkışın bir inişi vardır ve bu adamın egosunu indirme zamanı gelmişSoğudum zaten artık biktim tüketti beni...pasamiz koltukta yatmaz yatak olan brnmisim..egosu nirvanaya ulaştı
Dediğim gibi çok fazlam yok ama ben konuşma esnasında beğenmediğimi şöylemi tim oda bunu kullanıyor
Bi düşün bakalım. bu odunlukla ona nirvanayı görteren hangi davranışların.Soğudum zaten artık biktim tüketti beni...pasamiz koltukta yatmaz yatak olan brnmisim..egosu nirvanaya ulaştı
Deme sende niye diyorsun?şimdi bu durumu ortadan kaldır takmıyormus gibi yansıt kafama taksan daDediğim gibi çok fazlam yok ama ben konuşma esnasında beğenmediğimi şöylemi tim oda bunu kullanıyor
Aynen öyle.. .dun akşam ayrı yattık ıslerimi bitirip ben cikiyrm kendime bisrylrt almaya dicem belki kendide gelir eğer gelirse hiç bisey için olmuşmu demicem ben beğendim bitti..Her çıkışın bir inişi vardır ve bu adamın egosunu indirme zamanı gelmiş![]()
Asla artık onda beğendiğim bi yönü bile olsa söylemeyeceğim kötü eleştiri yapsa bilr senin fikrin ben gayet mutluyum dicem..ama bunların hiç birini inadına değil güzel guzel yapacagimBi düşün bakalım. bu odunlukla ona nirvanayı görteren hangi davranışların.
İlk hedefin bunları yapmamak hatta tam tersini yapmak olsun![]()
Kendinede almak için denerse beğensende bi kılıf bul hiçbirini beğenme.Aynen öyle.. .dun akşam ayrı yattık ıslerimi bitirip ben cikiyrm kendime bisrylrt almaya dicem belki kendide gelir eğer gelirse hiç bisey için olmuşmu demicem ben beğendim bitti..
Ben gayet memnunum halinden diyecgimDeme sende niye diyorsun?şimdi bu durumu ortadan kaldır takmıyormus gibi yansıt kafama taksan da
Bütün herşey üst uste zaten evliliğimde..dusunun dün akşam bile aptalca bi sebepten yastığını atti ayrı yattk a artık takmiyrm bugün çıkacağım alışverişe.artik nr yanında yatmak geliyor ne birlikte biseyler yapmakmerak ettim, eski konularını okudum. İşine karışmak gibi olmasın ama bence, özgüvenini acilen toparlamalısın.Bu adamın problemi sadece densizliği değil. Kendin için yaşamaya başlasan iyi olacak. Belli ki bu adam hep böyle gidecek. en azından sen kendini kurtar. Daha 26 yaşındasın, sana da yazık günah.
Demedi deme kendini silkeleyip kendine gelmesini bilirsen bu odunu peşinde koşturursunBütün herşey üst uste zaten evliliğimde..dusunun dün akşam bile aptalca bi sebepten yastığını atti ayrı yattk a artık takmiyrm bugün çıkacağım alışverişe.artik nr yanında yatmak geliyor ne birlikte biseyler yapmak
Nasıl yapabilirim bunu pekiDemedi deme kendini silkeleyip kendine gelmesini bilirsen bu odunu peşinde koşturursun