• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan yapmakta haklimiyim

5 kilo falan versem süper olur...beni kötü gösteren basenlerim:KK43:
Basen kim kardishan da da var ama kadın görüntüsünü alladı pulladı dünya starı oldu :D
Kısaca diyeceğim sen kendini beğen önce, sonra bak herkes nasıl bakıyo sana en başdada hödük kocan..

Ve şu erkeklerle alışverişlere gitmeyin ya mecbur oldukça bihalt bilmeden burunlarını sokuyolar :D

Merhaba arkadaşlar..
esim çok çok kaba bi adam geçen gun bişey alacaktım satıcı kizin önünde bana şişkosun bu sana olmaz dedi ki cok şişman değilim evet biraz fazlam var ama bunu yapması gerekmezdi kıpkırmızı oldum...ciktik magazadan sen birdaha bana böyle laflar etme dedim saka yapiyrm dedi..velhasil böyle bi cok örnek var..ayakkabi bakiyrm sen topukli giyemezsin ki..yok o sana yakışmaz o daha çok 30 li yaşlardaki kadinalra göre böyle uzayıp gidiyor örneklerim...canta alacağım istedigim çantalar biraz pahalı aslında eşime göre pahalı değilde neyse...wsime karşı hic hevesim kalmadı akşam geldiğinde pijama ilr karsiliyrm artık çünkü kendimi onin yanında hiv bir şekilde özel hissetmiyrm...msjlasmalerimizi görseniz ve konuşmalarını tam bi askerlik arkas di gibi..dun gece çok aptalca bişey tartışma çıktı aramızda her zman yaptığı gini yastığını artı bende salonda yattım..ben bugün e kadar eşimden gizli 5 lira bile saklamadım veya hiç pahalı bişey almadım ki esim giyime ne acayiacayip duskudüşkünüdür en iyi yerden alır..bugun normalde alışverişe gidevky8k ama sabah kuş gitti..bi yanın fiyit yinede git al istedistediği bi yanımda sacmalama diyor...ama hiç bi zman esim kıymet bilmedi..ne yapmalıyım bilmiyrm.siz olsanız ne yaoardiniz
git al istediğini cnm alsanda yaranamazsın almasanda en azından içinde kalmasın

5 kilo mu?Ne yaptın sen konu sahibi ? bu mi özgüvenini kıran ? burada 100 küsürlerden ideal kilosuna inenler var
Dediğim gibi çok fazlam yok ama ben konuşma esnasında beğenmediğimi şöylemi tim oda bunu kullanıyor

Bi düşün bakalım. bu odunlukla ona nirvanayı görteren hangi davranışların.:kahve:

İlk hedefin bunları yapmamak hatta tam tersini yapmak olsun:işsiz:
Asla artık onda beğendiğim bi yönü bile olsa söylemeyeceğim kötü eleştiri yapsa bilr senin fikrin ben gayet mutluyum dicem..ama bunların hiç birini inadına değil güzel guzel yapacagim

Aynen öyle.. .dun akşam ayrı yattık ıslerimi bitirip ben cikiyrm kendime bisrylrt almaya dicem belki kendide gelir eğer gelirse hiç bisey için olmuşmu demicem ben beğendim bitti..
Kendinede almak için denerse beğensende bi kılıf bul hiçbirini beğenme.
Göbeğinden olmuyo, zayıfsn olmuyo, kasların olsa olırdu vs.. buna benzer şeyler

merak ettim, eski konularını okudum. İşine karışmak gibi olmasın ama bence, özgüvenini acilen toparlamalısın.Bu adamın problemi sadece densizliği değil. Kendin için yaşamaya başlasan iyi olacak. Belli ki bu adam hep böyle gidecek. en azından sen kendini kurtar. Daha 26 yaşındasın, sana da yazık günah.

merak ettim, eski konularını okudum. İşine karışmak gibi olmasın ama bence, özgüvenini acilen toparlamalısın.Bu adamın problemi sadece densizliği değil. Kendin için yaşamaya başlasan iyi olacak. Belli ki bu adam hep böyle gidecek. en azından sen kendini kurtar. Daha 26 yaşındasın, sana da yazık günah.
Bütün herşey üst uste zaten evliliğimde..dusunun dün akşam bile aptalca bi sebepten yastığını atti ayrı yattk a artık takmiyrm bugün çıkacağım alışverişe.artik nr yanında yatmak geliyor ne birlikte biseyler yapmak

Bütün herşey üst uste zaten evliliğimde..dusunun dün akşam bile aptalca bi sebepten yastığını atti ayrı yattk a artık takmiyrm bugün çıkacağım alışverişe.artik nr yanında yatmak geliyor ne birlikte biseyler yapmak
Demedi deme kendini silkeleyip kendine gelmesini bilirsen bu odunu peşinde koşturursun

yazınız okunsun yorum yapılsın diye konu açıyorsunuz. noktalama işaretlerini geçtim, kelime okunmuyor. son kısımlar muallak. yorumuma gelince bncfur sjdjfk fjdkd sn de brfhjf anldfj olavlrsn.

Back
X