- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
Kv o yüzden öyle gelini kaybetmek istemiyor oğlunun arkasını topluyorKızlar mahallede çok kısı duydu ama kv herkesin kapısını çalıp rica etmiş soylemeyın diye.yanı eltımın kulağına gıtmeyebılır.birde kaynımım yaptığı yanına kar kalmış olacak.getirdiği kadın sonuçta namussuz biri.ben bebegımle evdeyım.bızede zarar verebilirdi.hırsızlık yapmak ısteyebılırdı.insanın aklına bir ton şey geliyor.aynı zamanda eltım ışı gucu mevkısı yerinde bir bayan.bosansalar kaynım madur olur eltım asla olmaz.
Kızlar mahallede çok kısı duydu ama kv herkesin kapısını çalıp rica etmiş soylemeyın diye.yanı eltımın kulağına gıtmeyebılır.birde kaynımım yaptığı yanına kar kalmış olacak.getirdiği kadın sonuçta namussuz biri.ben bebegımle evdeyım.bızede zarar verebilirdi.hırsızlık yapmak ısteyebılırdı.insanın aklına bir ton şey geliyor.aynı zamanda eltım ışı gucu mevkısı yerinde bir bayan.bosansalar kaynım madur olur eltım asla olmaz.
Dun kv ye vicdanen rahatsız olduğumu söylemesi gerektiğini söyledim.sonuçta evin büyüyü o.o söylese kimsede yuklenemez.oda çocukları olduğu için yuvaları bozulmasın diyor.ama böyle yuva olmaz.ben olsam tabıkı gerçeği bilmek isterdim.eşimin korkusuda onlar barısır biz kotu oluruz diye.ama kv ile tekrar konuscam.dıcemkı eltım böyle bırsey yapsa oğlundan saklarmıydın diye.çünkü aile binasına getirmek ne demek kadını.
aynen öyle eltım mükemmeldir.ışı gucu parası herşeyi var.karakterıde öyle.kızlar aklıma gelen şu.eğer eltım benim bildiğimi bildiği halde ona soylemezsem bana çok kuser haklı olarak.ben o yüzden gizli saklı olmadan söyleme taraftarıyım aslında.ama diyorum eltım gelsin beklıyeyım bir kaç gun eğer soylemezse konu komşu söyleyeyim.çünkü eltım gelıcek ya nasıl bunu bilerek gülüp oynayabılırım.üstelik eltımın çok yardımları dokundu bana.cocugumla ilgili.birde eğer soylemezsek kaynım ilişkisini surdurcek.belkide bosanıp bu kadını getırcek.çünkü sevgilim diyor.birde buraya getirecek kadar yureklıyse demek bazı şeyleri göze almış.duyulsun istiyor.çünkü kv ye aman anne karım duymasın falanda dememiş.Kv o yüzden öyle gelini kaybetmek istemiyor oğlunun arkasını topluyor
Kendi yorumumdan kendim tırstımÇüş
Tüm sülalenin olduğu binaya nasıl getirmiş o kadını
Arsızlığın böylesi
Bence söylenmeli ama kendini sakla da söyle
Yoksa eşin ve kayınvaliden sana da tavır alır
Bir dost gibi de aranmaz ama bilemiyorum mail mi atarsın naparsın artık
Komşularda biliyosa tek şüpheli sen olmazsın
merhaba kızlar.daha onceki konularımdan bilenler bilir aile binasında oturuyorum ve çok sıkıntılar çekiyorduk bu yüzden.sıkıntılar hafıfledı derken gecen hafta bir olaya tanık oldum.biz eltımler gorumcemler kaynanamlar aynı bınadayız.eltım annesine kalmaya gitti sehir dışına.10 gun oluyor.ben evimde otururken eltımın evinden bir kadın sesi geldi.kaynım TV yı açmıştır diyerek aldırış etmedim.sonrasında bebegımı alıp kaynanama oturmaya gittim.fakat kaynanam ruh gibiydi.ne beni dinliyor ne bebekle ılgılenıyordu.sonra esım isten geldi.kaynanam eşimi kenara çekti konuşmaya başladı.bende kulak misafiri oldum.kaynım eve kadın atmıştı!!!esım kaynımı çağırdı kaynım ilk inkar etsede kabul etti.sonra kvkaynıma küfürler etmeye başladı.kaynım evine çıktı kadını evden çıkartmak istiyor ama kv saldıracak diye cıkartamıyordu.en son apartmandan koşarak kaynımla kadın çıktı.kv mahallede arkalarından küfür etti.tüm konu komşu gördü ve duydu.aradan 2 gun geçti kv tüm komşuları tembıhlemıs eltıme soylememesı için.banada geldi söyleme diye.bende tamam dedim.ama vıcdanım çok rahatsız eltım hala annesinde gelmedi.esımde bizim karısmamamız gerektiğini söylüyor.keza biz hala kaynımım o kadar insanın yaşadığı bu aile evine nasıl kadın attıgının saskınlıgındayız.üstelik eşime kadınla sevgili olduklarını söylemiş.vıcdanım çok rahatsız.sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?