• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan

Gercekten kırıcı ve heves bırakmayıcı konusuyolar ben begenmedıgım seyı okumam onlar neden bunu yapmak yerıne bu kadar kırıcı yorum yapmayı tercıh edıyo anlamıyorum sızede cok tesekkurler benı anladıgınız için
Çünkü herkes burda olduğu gibi değil olmak istediği kimliğe burunuyor...

Herkes boşan diyor herkes anında birsey yapıyor... Güçlü kadın imajı. .. Niye çünkü sanal dünya...

Oysa kendi başına gelse o boşan dediği olay... istisnalar harici o oturma organını zor kaldirirlar yerlerinden...

O yüzden ahkam kesmek kolay...

Çünkü herkes burda olduğu gibi değil olmak istediği kimliğe burunuyor...

Herkes boşan diyor herkes anında birsey yapıyor... Güçlü kadın imajı. .. Niye çünkü sanal dünya...

Oysa kendi başına gelse o boşan dediği olay... istisnalar harici o oturma organını zor kaldirirlar yerlerinden...

O yüzden ahkam kesmek kolay...
Ve bu yuzdennonlara cevap vermicem cunku bende sert konusmayı bilip onları kırabilir veya her söylediklerine cevap verebilirim ama yapmıcam

Ve bu yuzdennonlara cevap vermicem cunku bende sert konusmayı bilip onları kırabilir veya her söylediklerine cevap verebilirim ama yapmıcam
Ne oldu bilmiyorum
Kimler sert tepki verdi bilmiyorum
Belki de sorunu öğrenmek için sormuslardir...
Konunun kapanmasıni istemiştin ya...
Mune Mune ye yaz gerekeni hemen yapıyor zaten...
Gerekirse özel mesajla veya buradan...

Back
X