- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pelincim bilemicem dini boyutunu düşünüp mü üzülüyorsun yoksa toplum baskısından mı böyle düşünüyorsun. Ki ben ikincisinin daha ağır bastıgına inanıyorum. Ama senin vücudun üzerinde tek söz sahibi sensin. Lütfen bunu unutma. Bundan sonra istemezsin yaşamazsın istersin yaşarsın ama lütfen bu senin kararın olsun ve kimseye ama kimseye seni yargılama hakkı verme.
Arkasında duramayacağın hiç birşeyi kimseyle yaşama. Yaşarsan da kimsenin yargılama hesap sorma hakkı yok. Ama sen kendini üzersin. Pişmanlık duyucak şekilde yazmışsın çünkü. Erkek arkadaşına değil kendine güveniyorsan devam et, yoksa sınır çiz. Senin sınırlarına saygı duymak zorunda.
Bence yanlis yapmamissin sevdin ve istedin ki birlikte oldun kimse seni zorlamadi.dogruysa senin dogrun yanlissa da senin yanlisin.ben evlenmeden birlikte oldum kocamla ama sansliymisim.baskalarina gore dogru olmayabilir tabi.7 yildir birlikteyiz ve 3 senelik evliyiz.19 aylik bi oglumuz da var.ama dedigim gibi herkes benim kadar sansli olamayabiliyor.
Canınızı sıkacak bir konu değil.Her hata bir tecrübedir.
Biliyor musun bende seni cok iyi anliyorum ayrildik biz de senin gibiyim ilerisi hic olmadi ama pişman olduğum şeyler oldu şuan ondan tiksiniyorum
Ben anlatamam yapamam dusunuyorumbununla yasiycak olmak cok kotubiz ayrilmadik ama ayrilma tehlikesi atlattik. ayrilip hayatimda baskasi olursa ve sorarsa ne derim diye dusunuyorum. anlatmak mi yoksa gecistirmek mi lazim dogru olan ne tam olarak
karar vermis degilimm...
Ben anlatamam yapamam dusunuyorumAllah ortaya cikmasini istemezse eger o ve benden baskasida bilmiyor insallah cikmaz ortaya ben cok tovbe ediyorum ve bir daha yapmamaya kararliyim evlenecegiz dedi mayasi yalan uzerineymis
cok sey atlattim 3 senem zehir oldu cok sevmistim ama hic sevilmedim
İnşaallah tatlim inşaallahAllah affetsin şeytana uydurmasin bir daha
![]()
kesinlikle saygi durmak zorunda. evet pisman oldum evlenmeden once yasadigim icin cok ama cok pismanim. ayrilirda baskasiyla evlenirsem gercekten bu konu bi omur hirpalicak beni. gunumuzde herkes cok basite indirgiyo ama bi insanin tek sevgilisi olmali o da evlencegi insan olmaki herseyi de onla yasamali kiz icinde erkek icinde oyle olmali....
insan bi kişiyle olmalıymış erkek içinde kız içinde aynısı geçerli. benim pişmanlığım şu an ki sevgilimden ayrılsam olur. dinen de zaten günah olduğu belirtilmiş.
Biraz kafani dagit bence. Bunlara takilirsan mutlu olamazsin zaten ayrilirsin. Yasamak istemiyosan sinirlarini iyi ciz. Yok istiyorsan da bunu isteyerek yap ve yaptigindan mutlu ol pismanlik duyma. Bundan sonra hayatina girecek insanlara da anlatilmaz bunlar. Senden once sevgilim oldu canim bi opustuk bi opustuk mu dicen. Sonucta herkes senin onceki sevgilinle az cok biseyler yasadigini bilecektir. Ama bunlar iliskide konusulmaz. Erkek de kadin da bunlari duymaktan hoslanmaz. Ayrica karakterli erkek gecmis hakkinda soru sormaz.
Dinen gunah oldugunu dusunuyosan eger sen bu adamla evlenince gunahlarin silinmiyor.
"evlenme vaadiyle kandırılan cahil kız" temalı samanyolu tv filminden fırlamış bir cümle yazmışsınız resmensevgilimde niyet önemli sonuçta evlencem dediğin insanla bişeyler yaşayıp evlendiysen günahların siliniyormuş dedi. hocaya sormuş. ama bence dediğiniz mantıken doğru günahsa yaşama sabret evlenen kadar en iyisi...