• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdanen çok kötü hissediyorum :((

Bu sizin kisisel bir meseleniz, baskalarina anlatmaniz gerekmez.
Ustelik bundan sonraki sevgilileriniz bu konuyu uzerinizde baski olusturmak icin kullanabilir, anlatmayin...
Evleneceginiz kisiyle paylasip paylasmamak da yine sizin karariniz, ancak ondan da ayni seyi bekleyin ben erkegim diyip uste cikmasina izin vermeyin.
Anlatirsaniz cok detay da vermenize luzum yok, sonucta amaciniz onun hayalinde canlanmasi olmayacak.

bende aynı fikirdeyim detay vermek çok saçmak.bende duymam istemem detayları. ilişkiye zarar verir...

Hiçbir ilişkimde önceki ilişkilerimin lafını ettirmedim. Sen de etmezsin olur biter ve tabiki dünyanın sonu değil çok daha mutlu olursun.

Kendine guvenmeden bi erkekle yakinlasmamalisin by sana kendini kotu hissettiriyorsa geysa degilsin degil mi sirf o istedi diye yapmak degisik bi pskoloji

hata olduğunu düşünüyorsan bir daha yapma. oldu bitti. yapabileceğin daha fazla bir şey yok.

Burasi da günah cikarma yeri oldu insanlar gunahlarini anlatip içini boşaltmaya calisiyor
Bizim dinimizde günah paylaşmak yoktur allahla kul arasindadir buraya yazarak neden gunahina şahit topluyorsun gerçekten vicdanin rahat değilse tövbe eder bir daha yapmamak için dua edersin

Konu sahibesi yanlış anlama lütfen ama bence insan sevdiği insanla biçeyler yaşamalı bu sevgiyi daha da güçlendirir..
Ama kadın ya da erkek böyle yaptıgını herkese anlatır benle yaptıysa herkesle yapar diye düşünürse zaten o insandan bi halt olmaz..
Lütfen şu cinselliğe bu kadar takılmayalım toplum olarakk!!!

Konu sahibesi yanlış anlama lütfen ama bence insan sevdiği insanla biçeyler yaşamalı bu sevgiyi daha da güçlendirir..
Ama kadın ya da erkek böyle yaptıgını herkese anlatır benle yaptıysa herkesle yapar diye düşünürse zaten o insandan bi halt olmaz..
Lütfen şu cinselliğe bu kadar takılmayalım
toplum olarakk!!!

sevdigim insanla bisey yasadim zaten bende. herkese anlatmiyorum. buraya konu acmamin sebebi de birileri okusun benim gibi sonradan pisman olmasin....

sevdigim insanla bisey yasadim zaten bende. herkese anlatmiyorum. buraya konu acmamin sebebi de birileri okusun benim gibi sonradan pisman olmasin....
Benim kastım buraya konu açman değl arkadaşım, hani erkekler arkadaşlarına söyler ya şunu yaptım bunu yaptım diye öyle şeyler..
Pişman olma bence herkes bişeyler yaşıyor

6 aydir biriyle cikiyorum. 2. sevgilim . 1. siyle pek bisey olmadi cok sevgili gibi degildik. bir cok seyi bunla yasadim. o istedi diye yaptim bazi seyleri bir iki kez. ama şu an korkuyorum. birlikte olmadik yanlis anlasilmasin.

iliskimiz ciddi ama ya ayrilirsak nolur diye korkuyorum bazı sorunlardan dolayı. pisman oldum yaşadığıma. evlenene kadar bisey yasamamak en dogrusuymus meger. yeni anladim bunu maalesef :KK43: kötü hissediyorum.

bu sekilde biseyler yasayip ayrilan var m? nasıl toparlandınız? yeni ilişkinizde eski yaşanmışlıklardan bahsettiniz mi?
Aynı durumdayım canım ama artık yanlış olduğuna inandığım şeyleri yapmıyorum ve rahatladim

Burasi da günah cikarma yeri oldu insanlar gunahlarini anlatip içini boşaltmaya calisiyor
Bizim dinimizde günah paylaşmak yoktur allahla kul arasindadir buraya yazarak neden gunahina şahit topluyorsun gerçekten vicdanin rahat değilse tövbe eder bir daha yapmamak için dua edersin

gunah cikartmak icin yazmadim. sonucta topigin adi bir derdim var dimi. insanlar her turlu derdini paylassin diye yapilmis. belki benim konumu okuyup benim yaptigim hatayi yapmaz insanlar. bi de bu acidan bakin. burdaki konulardan bi cok insan ders cikartiyor..

Benim kastım buraya konu açman değl arkadaşım, hani erkekler arkadaşlarına söyler ya şunu yaptım bunu yaptım diye öyle şeyler..
Pişman olma bence herkes bişeyler yaşıyor

anladim soylerse sonucta kendi ayibi da. kendide gunaha giriyor..

Bnm arkadasimda erkek arkadasiyla ayni evde yasamislar 6 ay kadar sanirim herkese nisanli oldklarini solemisler biz eve cikmistik erkek arkadasi baska sehirdeydi bi sorun oldgunda yada erkek arkdsi teli acmadiginda bayiliyodu eli ayagi titriodu evlenmicek benle die kendini yiyodu bence iliski biraz bole konularda kendinizi dusunmelisiniz

Bnm arkadasimda erkek arkadasiyla ayni evde yasamislar 6 ay kadar sanirim herkese nisanli oldklarini solemisler biz eve cikmistik erkek arkadasi baska sehirdeydi bi sorun oldgunda yada erkek arkdsi teli acmadiginda bayiliyodu eli ayagi titriodu evlenmicek benle die kendini yiyodu bence iliski biraz bole konularda kendinizi dusunmelisiniz

evet kesinlikle dusunmek zorundayiz. bende hata yaptim. cok ileri giden bi durumum olmadi benim cok sukur. hatami anladigimda da devam ettirmedim ettirmiycemde insallah...

yani yanlış anlaşılma olmasın birlikte olmadık ! bu ne tiksinç cümledir çok namuslusun canım sadece oraya girmesi birşey yaşamak siizn için bekaret diye kafayı yedirdiniz insanlara. bu yüzden anormal her türlü yöntemle bakire kalıyorlar sonrası namus timsali olarak dolanıyorlar ortada.. yeter yani.! az dürüst olun.

yani yanlış anlaşılma olmasın birlikte olmadık ! bu ne tiksinç cümledir çok namuslusun canım sadece oraya girmesi birşey yaşamak siizn için bekaret diye kafayı yedirdiniz insanlara. bu yüzden anormal her türlü yöntemle bakire kalıyorlar sonrası namus timsali olarak dolanıyorlar ortada.. yeter yani.! az dürüst olun.

sadece oraya girmekten ibaret olsaydi bekaret bu kadar pisman olmazdim. sadece insanlarin neyi ne kadar yasadigimi anlamasi icin belirttim. illaki sorulcakti cunku bu adim gibi eminim. ben durustum ne yalanimi gordunde durust degilsin diyorsun. ayrica durustlugumu elestirmek senin uzerine vazife degil bence...

sadece oraya girmekten ibaret olsaydi bekaret bu kadar pisman olmazdim. sadece insanlarin neyi ne kadar yasadigimi anlamasi icin belirttim. illaki sorulcakti cunku bu adim gibi eminim. ben durustum ne yalanimi gordunde durust degilsin diyorsun. ayrica durustlugumu elestirmek senin uzerine vazife degil bence...

Cinselligin bu kadar tabu oldugu ulkelerde de milletin derdi bu oluyor iste. Bayiliyorum bu "yanlis anlasilmasin birlikte olmadik " muhabbetine. Simdi sizin yasadiginiz cinsellikte tam birlesme olmadi diye siz daha mi az gunahkar oluyorsunuz ? Iste elin kadini atomu parcalasin, burda kadinlar zar parcasi pesinde koşsun. Ha ayrica madem istemiyorsunuz yasamayacaksiniz. Isteyip de sonra ya ayrilirsam diye dusununce "israr da vardi tam olarak istemiyordum " triplerine girmeyin.

Back
X