• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdanen çok kötü hissediyorum :((

o istediği için değil sen istediğin için yaşasaydın şuan bu pişmanlığın olmayacaktı....
bir erkekle herşeyi yaşayıp bakire kalan kişiler bence o bakireliğinizden dolayı vicdan yapmalısınız.....bir anlamı yok çünkü....
net olalım....asıl burdaki sorun seviştiğiniz halde hala bakireyim diyebilmeniz....bilmem anlatabildim mi

insan bi kişiyle olmalıymış erkek içinde kız içinde aynısı geçerli. benim pişmanlığım şu an ki sevgilimden ayrılsam olur. dinen de zaten günah olduğu belirtilmiş.
Erkek için gecerli demissin de sor bakalim sevgiline ilk senin mi elin degmis

sadece oraya girmekten ibaret olsaydi bekaret bu kadar pisman olmazdim. sadece insanlarin neyi ne kadar yasadigimi anlamasi icin belirttim. illaki sorulcakti cunku bu adim gibi eminim. ben durustum ne yalanimi gordunde durust degilsin diyorsun. ayrica durustlugumu elestirmek senin uzerine vazife degil bence...
sizin gibilerin sayısının artmaması benim vazifem insanlık vazifesi :)-

o istediği için değil sen istediğin için yaşasaydın şuan bu pişmanlığın olmayacaktı....
bir erkekle herşeyi yaşayıp bakire kalan kişiler bence o bakireliğinizden dolayı vicdan yapmalısınız.....bir anlamı yok çünkü....
net olalım....asıl burdaki sorun seviştiğiniz halde hala bakireyim diyebilmeniz....bilmem anlatabildim mi
aynen...herkes bakire ya herkes namuslu diğer bakire olmayanlar ahlaksız dürüst diye. bu muhabbetler yüzünden kaç kz intihar etti kaç kadın öldürüldü bu ülkede !

Cinselligin bu kadar tabu oldugu ulkelerde de milletin derdi bu oluyor iste. Bayiliyorum bu "yanlis anlasilmasin birlikte olmadik " muhabbetine. Simdi sizin yasadiginiz cinsellikte tam birlesme olmadi diye siz daha mi az gunahkar oluyorsunuz ? Iste elin kadini atomu parcalasin, burda kadinlar zar parcasi pesinde koşsun. Ha ayrica madem istemiyorsunuz yasamayacaksiniz. Isteyip de sonra ya ayrilirsam diye dusununce "israr da vardi tam olarak istemiyordum " triplerine girmeyin.

ben daha az gunahkarim demedimki. o sorunun gelceni bildigim icin yazdim. istemiyor degildim daha oncede bahsettim kenfimi hatali gormezdim oyle olsa. kimse kimseye zorla bisry yaptiramaz basima silah dayamadi kimse haklisiniz o yorumunuzda. zaten o yuzden kendimi hatali bulup uzuluyorum. israr vardi tam olarak istemiyorum tribine girmedim yorumlarimi iyi okuyunuz.....

ben bakireyim lafini kullanmadim. yasadigim seyin sinirini belirttim sorulcani biliodum sorulmadan yazdim. bakireligin zardan ibaret oldugunu dusunmuyorum bende merak etmeyin. oyle dusunuyo olsam gram pismanlik
duymazdim yasadiklarimdan mantiken diymi. burdan insanlara evlenceginiz kisiyle yasayin herseyi demezdim bilmem anlatabildim mi bnde derdimi....

ben yalan soyledigini dusunmuyorum. neden yalan soylesin ki yasadim dese ben kizmicaktim ona oyle bisey demedim...
Yakın bir erkek arkadaşımla geçen gün bu konuda konuşuyorduk. Laf bakir olduğunu söyleyen erkeklere geldi, ben çoğuna inanmadığımı söyledim. Arkadaşımın dediği aynen şu oldu:
-Daha önce kimseyle birlikte olmadığını söyleyen erkeklerin çoğu olmuştur ama kız kendisine güvensin diye olmadığını söyler.

Sevgiliniz için konuşmuyorum ama çoğu için durum böyle. Hoş, hocaya sorma muhabbetinden sonra ben *şahsen* sevgilinize de şüpheyle yaklaşırım ya neyse.

bakire bir kızla evlenmek isteyen erkek de daha önce bekaretine dokunmak dışında tüm fantezilerini gerçekleştirmedi mi eski sevgililerinin üzerinde. Evleneği kızın dürüstlüğü önemli de geçmişindekiler ne oluyor. Bu kadar erkekçi bu kadar kadına karşı iki yüzlü bir toplum daha var mıdır bilemiyorum. Bi silkelenin kendinize gelin ya, siz de kadınsınız sevin biraz kendinizi. Diğer kadınlara b.k atan bir kadının kendini de bir kadın olarak seveceğini düşünmüyorum.

bakire bir kızla evlenmek isteyen erkek de daha önce bekaretine dokunmak dışında tüm fantezilerini gerçekleştirmedi mi eski sevgililerinin üzerinde. Evleneği kızın dürüstlüğü önemli de geçmişindekiler ne oluyor. Bu kadar erkekçi bu kadar kadına karşı iki yüzlü bir toplum daha var mıdır bilemiyorum. Bi silkelenin kendinize gelin ya, siz de kadınsınız sevin biraz kendinizi. Diğer kadınlara b.k atan bir kadının kendini de bir kadın olarak seveceğini düşünmüyorum.

sevgilim yasamadim dedi bende inandim sozune yalan soyledigini dusunmedim. kiz icinde erkek icinde gecerli bence ikiside yasamamali kesinlikle. erkek yasar kiz yasamamali diye bisey yok....

Yakın bir erkek arkadaşımla geçen gün bu konuda konuşuyorduk. Laf bakir olduğunu söyleyen erkeklere geldi, ben çoğuna inanmadığımı söyledim. Arkadaşımın dediği aynen şu oldu:
-Daha önce kimseyle birlikte olmadığını söyleyen erkeklerin çoğu olmuştur ama kız kendisine güvensin diye olmadığını söyler.

Sevgiliniz için konuşmuyorum ama çoğu için durum böyle. Hoş, hocaya sorma muhabbetinden sonra ben *şahsen* sevgilinize de şüpheyle yaklaşırım ya neyse.

eger yalan soyluyorsa bu kabul edikir bisey degil gercekten. ben yalan soyledigini dusunmedim hic...

6 aydir biriyle cikiyorum. 2. sevgilim . 1. siyle pek bisey olmadi cok sevgili gibi degildik. bir cok seyi bunla yasadim. o istedi diye yaptim bazi seyleri bir iki kez. ama şu an korkuyorum. birlikte olmadik yanlis anlasilmasin.

iliskimiz ciddi ama ya ayrilirsak nolur diye korkuyorum bazı sorunlardan dolayı. pisman oldum yaşadığıma. evlenene kadar bisey yasamamak en dogrusuymus meger. yeni anladim bunu maalesef :KK43: kötü hissediyorum.

bu sekilde biseyler yasayip ayrilan var m? nasıl toparlandınız? yeni ilişkinizde eski yaşanmışlıklardan bahsettiniz mi?
birlikte olmadik yanlis anlasilmasin diyorsun ama pisman oldugun seyler yasamissin pismansin muhtemelrn yasin ufak.. ve birlikte olmasan ne ki? kendi icinde kotu s3yler yaptigini dusundukden sonra..uni
6 aydir biriyle cikiyorum. 2. sevgilim . 1. siyle pek bisey olmadi cok sevgili gibi degildik. bir cok seyi bunla yasadim. o istedi diye yaptim bazi seyleri bir iki kez. ama şu an korkuyorum. birlikte olmadik yanlis anlasilmasin.

iliskimiz ciddi ama ya ayrilirsak nolur diye korkuyorum bazı sorunlardan dolayı. pisman oldum yaşadığıma. evlenene kadar bisey yasamamak en dogrusuymus meger. yeni anladim bunu maalesef :KK43: kötü hissediyorum.

bu sekilde biseyler yasayip ayrilan var m? nasıl toparlandınız? yeni ilişkinizde eski yaşanmışlıklardan bahsettiniz mi?
birlikte olmadin ama pismansin hemde cook ne yasadinki? valla tamam takma ama sunu soylucem birlikte olmayip herseyi yapmak bence ayni sey beyin olarak madrm ayip oda ayip akilli olun herkesle hersey yasanmaz

sevgilim yasamadim dedi bende inandim sozune yalan soyledigini dusunmedim. kiz icinde erkek icinde gecerli bence ikiside yasamamali kesinlikle. erkek yasar kiz yasamamali diye bisey yok....

yaşamamalı diye bir şey yok. herkes kendi bedeni üzerinde söz sahıbıdır ister yasar ister yasamaz. kişinin kendi kararı kendı tercihi...

yani o zaman sormak istıyorum bu kadar katıysan sen niye yasadın?

Back
X