- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi forestfruitcake
Adamı öldürdünuz mu
Anlamadım ki bi şey
Anlamadım ki bi şey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boynuzlamış canım olay buAdamı öldürdünuz mu
Anlamadım ki bi şey![]()
Boynuzlamış canım olay bu
Komik olan kısım nerede ?
Lütfen burda aldatma hikayelerinde erkeklere yardırmayın olur mu.
Gizli işler çekici gelmiştir yapmıştır deyin. Birgün aldatılırsanız ya gizli işler çevirmeyi seviyordu cazip geldi haylaz zaten sevgiliydi sadece benimle deyin böyle gülerek anlatın Tutarlı olun.
Hayatta en zor şey iğneyi kendine batırmaktır. Ve aldatmak en büyük ahlaksızlıktır hiç bahanesi yoktur. Aldatmak yerine ayrılmayı tercih etmek zorunda herkes.
nerden biliyorsunuz pişman olup vicdan azabı çekmeyeceğini? varsayımlar üzerinden mi konu sahibine moral vereceğiz yapmayın Allah aşkına.Ya kadına erkeğe bakmaz aldatmanın cinsiyeti olmaz tamam haklısınız ama tam tersi kendi sevgilisi eski sevgilisiyle bu üyemizi aldatsaydı emin olun sevgilisi vicdan yapmazdı.Sevgilisi hak etmemiş olabilir ama gönül işleri biz onların yanında mıydık ne bilelim ne oldu da üye aldattı o da istemezdi belki.
yok hanımefendi ben sizin şahsınıza herhangi bir yorumda bulunmadım zaten.
Erkeklerin tarafını düşünmüyorum nerden çıktı bu adaletten bahsediyorum. Yazdığınızın adil olmadığını söyledim hepsi bu sizinle alakalı birşey değil benim hayat görüşürüm adil olmak üzerine kurulu ve adaletsiz bir durum varsa bunu kabullenemiyorum zaten sadece bana yazılana bunu savunsam kendi teZimi kendim çürütürüm...
Ahlak kişinin bakış açısına göre değişseydi eğer pislikten geçilmeyen bir toplumda yaşardık yozlaşa yozlaşa Oray'a doğru gidiyoruz zaten. Ben size bunu yakıştırmıyorum siz kendinize bunu yakıştıracak hareketler yapıyorsunuzZaten burada erkeğe yardırmıyorum. Aldatma hikayelerinde kadınlara geri dönmemelerini çünkü aldatan insanın o insanı yeniden aldatacağını yazıyorum. Kendimden biliyorum tekrar aldatmadım ona fırsat kalmadı hemen ayrıldım ama devam etseydik o insanı sevmediğim için aynı şeyler yaşanacaktı. Ahlak kişinin bakış açısına göre değişir. Burada ahlaksızı kişi kendi belirler. Kendimi öyle görmüyorsam sizin bana onu yakıştırmanız beni ahlaksız yapmaz. Burada sadece deneyimlerimi yazıyorum. Vicdanım bir gram sızlamıyor. Sızlayacak olsaydı bunu yapmazdım. Kişinin ne yaşadığını kendisi bilir.
Benim anlamadığım aldatılan kadınlar yazınca erkeklere edilmeyen laf kalmıyor ama bir kadın olunca makaraya bile alınıyor. Yazık ne hale gelmişiz yaniErkekte sevgisiz kalmıştır yada gizli iş
seviyordur macera arıyordur diye kendilerini savunsa erkek ırkı emin ol toplanıp boğarlar manevi ablam kadınlar erkekleri geçti derke ne kadar haklıymış...
İki yüzlülük başka bir şey değil kadın yapar boşluktadır sevgi eksikliği vardır bilmem ne ama erkek yapamaz asla öldürmeli. Karakter bozuk işte mayası kötü ne cinseyeti geniş genş de anlatır oldular artıkBenim anlamadığım aldatılan kadınlar yazınca erkeklere edilmeyen laf kalmıyor ama bir kadın olunca makaraya bile alınıyor. Yazık ne hale gelmişiz yani
Belki erkek gelse aldattım dese onun da yüzüne yardıramayız zaten konuyu açan yardırmamızı da bekliyor hırsını almak için birazda erkek yazıp çok pişmanım uykku uyuyamıyorum dese ona da yazamam beter ol ahlaksız diye sanırım.Peki neden erkek yapınca yardır yardır yardırıyoruz o Zaman ?
Gönül işi bilemeyiz yanında değildik demiyoruzda adi herif ahlaksız diyoruz?
İnsani vasıfları kaybetmemek gerek lütfen resmen Bi olasılık üzerine konuşuyorsunuz nerden biliyorsunuz vicdan yapmayacağını
İnsan olan herkes vicdan yapar. Yapmıyorsa kendi adına üzülsün insani vasıflarını kaybediyor demektir.
Ahlak kişinin bakış açısına göre değişseydi eğer pislikten geçilmeyen bir toplumda yaşardık yozlaşa yozlaşa Oray'a doğru gidiyoruz zaten. Ben size bunu yakıştırmıyorum siz kendinize bunu yakıştıracak hareketler yapıyorsunuz
Madem bilmiyorsunuz terimleri ve anlamlarını yorum yapmayın lütfen komik oluyor.