- 23 Ağustos 2020
- 46
- 37
- 3
- 35
BosanicamUyusturucu kullanmasina ragmen devlet test yapmiyor
İki konuyuda aynı anda açmışsınız? Boşanıyor musunuz boşanmıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BosanicamUyusturucu kullanmasina ragmen devlet test yapmiyor
İki konuyuda aynı anda açmışsınız? Boşanıyor musunuz boşanmıyor musunuz?
Siz bir telefoncuya götürün onlar silinen herseyi geri getirebiliyorlar. Bir de bosanma kararini tam olarak alamamissiniz gibi. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ne yasardak yasayalim bazi kararlari vermek cok zor.Merhaba kizlar esimle 1 yildir evliyiz bosanmak uzereyiz bende kanit olarak birkac sey vardi. Telefonumun sifresini nasil bulduysa onlari silmis.. geri gelmeside imkansiz sanirim . Zaten kanitlari sunmayacaktim ama simdi sinirlendim sildigi icin herseyi burnundan getirmek istiyorum . Ama biyandanda uzuluyorum ben istedigimde kalkip cikolatali kek yapardi eve yatdimci olurdu ben yemek yapmayi bilmiyorum kendiside yemek yemeyi sevmez ama 1 yilda 10 kilo verdi belki, ama bisey demedi hic.alttan aldigi konular cok oldu cok cok rahat 1 yil gecirdim. Ama gelgelelim beni aldatti. Fiziken olmasa bile ruhen. Bi yandan zarar vermek istiyorum bi yandan yaptiklarini gormezden gelemiyorum . Kek yapan bi adam neden aldatir ki neden bana boyle iyilik yaparken bi yandanda boyle kotuluk yapar. En iyisi anlasmali olarak bosanmak sanirim.
Ya istemsizce güldüm kusura bakma kek yapan bi adam neden aldatır nedir ya Allah aşkına yapma:)mantı da açsaydı yine aldatırdı konu bu değil ki meyili varmış ki öyle bir şey yapmış. Aranızda kopukluk var ama anladığım kadarıyla. Belli bi noktadan sonra bağlarınız kopmuş eşinle ama nasıl oldu bilemem onu belirtmemişsin resimleri telefon yedeklemiş olabilir bu aradaMerhaba kizlar esimle 1 yildir evliyiz bosanmak uzereyiz bende kanit olarak birkac sey vardi. Telefonumun sifresini nasil bulduysa onlari silmis.. geri gelmeside imkansiz sanirim . Zaten kanitlari sunmayacaktim ama simdi sinirlendim sildigi icin herseyi burnundan getirmek istiyorum . Ama biyandanda uzuluyorum ben istedigimde kalkip cikolatali kek yapardi eve yatdimci olurdu ben yemek yapmayi bilmiyorum kendiside yemek yemeyi sevmez ama 1 yilda 10 kilo verdi belki, ama bisey demedi hic.alttan aldigi konular cok oldu cok cok rahat 1 yil gecirdim. Ama gelgelelim beni aldatti. Fiziken olmasa bile ruhen. Bi yandan zarar vermek istiyorum bi yandan yaptiklarini gormezden gelemiyorum . Kek yapan bi adam neden aldatir ki neden bana boyle iyilik yaparken bi yandanda boyle kotuluk yapar. En iyisi anlasmali olarak bosanmak sanirim.
İçimi sızlattın bende senin gibiyim kıyamam asla içim almaz canını yakmayı.Merhaba kizlar esimle 1 yildir evliyiz bosanmak uzereyiz bende kanit olarak birkac sey vardi. Telefonumun sifresini nasil bulduysa onlari silmis.. geri gelmeside imkansiz sanirim . Zaten kanitlari sunmayacaktim ama simdi sinirlendim sildigi icin herseyi burnundan getirmek istiyorum . Ama biyandanda uzuluyorum ben istedigimde kalkip cikolatali kek yapardi eve yatdimci olurdu ben yemek yapmayi bilmiyorum kendiside yemek yemeyi sevmez ama 1 yilda 10 kilo verdi belki, ama bisey demedi hic.alttan aldigi konular cok oldu cok cok rahat 1 yil gecirdim. Ama gelgelelim beni aldatti. Fiziken olmasa bile ruhen. Bi yandan zarar vermek istiyorum bi yandan yaptiklarini gormezden gelemiyorum . Kek yapan bi adam neden aldatir ki neden bana boyle iyilik yaparken bi yandanda boyle kotuluk yapar. En iyisi anlasmali olarak bosanmak sanirim.
Fotoğraf Stüdyosuna gidip telefonunuzu verin. Ben de önemli bir evrağı silmiştim. Onlar ilgileniyor. Geri getiriyorlar belli bir süre aralığındaki fotoğrafları. Mutlaka sorun.Yedekli degildi hicbirsey nedir programin ismi