Vicdanim agir basiyor

Aranan bulur arkadaşlar.Adam kek de yapsa borek de yapsa araniyorsa aldatir kadin icin de gecerli ayni sey.Disarisi boyle insanlarla dolu kkda hangi konuyu okusam cok iyi adamdi cok iyi babaydi aman ne iyi kocaydi diye basliyor butun aldatma hikayeleri ve ne hikmetse adamlar genellikle kendi gibi evli kadinlarla aldatiyor ki basima bela olmasin aciga cikmasin.Bu bi tarafa bu adam bi de uyusturucu kullaniyormus aldatmasindan bile kotu bence bu.Bu adama guvenip ayni evde nasil yasanir ya kafasi gitse krize girse ne bileyim babasini tanimaz valla basina her seyi getirir.Cocuk yok bsy yok baglayici bir kek yapmasi disinda (!) daha niye buralara konu aciyorsunuz bosa gitsin daha ne kekler borekler yapan cikar sen yeter ki insan ol

Merhaba kizlar esimle 1 yildir evliyiz bosanmak uzereyiz bende kanit olarak birkac sey vardi. Telefonumun sifresini nasil bulduysa onlari silmis.. geri gelmeside imkansiz sanirim . Zaten kanitlari sunmayacaktim ama simdi sinirlendim sildigi icin herseyi burnundan getirmek istiyorum . Ama biyandanda uzuluyorum ben istedigimde kalkip cikolatali kek yapardi eve yatdimci olurdu ben yemek yapmayi bilmiyorum kendiside yemek yemeyi sevmez ama 1 yilda 10 kilo verdi belki, ama bisey demedi hic.alttan aldigi konular cok oldu cok cok rahat 1 yil gecirdim. Ama gelgelelim beni aldatti. Fiziken olmasa bile ruhen. Bi yandan zarar vermek istiyorum bi yandan yaptiklarini gormezden gelemiyorum . Kek yapan bi adam neden aldatir ki neden bana boyle iyilik yaparken bi yandanda boyle kotuluk yapar. En iyisi anlasmali olarak bosanmak sanirim.
Siz bir telefoncuya götürün onlar silinen herseyi geri getirebiliyorlar. Bir de bosanma kararini tam olarak alamamissiniz gibi. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ne yasardak yasayalim bazi kararlari vermek cok zor.

Konuyu okuyunca "ah chen üzümlü kekim" repliği geldi aklıma istemsizce :KK8:
Evet anlaşmalı boşanma ikiniz için de iyi olur 1 yılda kek yapmış 10 kilo vermiş evde yardımcı olmuş alttan almış ama nefsine hakim olup da ihanetten uzak duramamış terazinin bi kefesine çikolatalı keki bi kefesine ihaneti koyun ağır basan hangisi

Merhaba kizlar esimle 1 yildir evliyiz bosanmak uzereyiz bende kanit olarak birkac sey vardi. Telefonumun sifresini nasil bulduysa onlari silmis.. geri gelmeside imkansiz sanirim . Zaten kanitlari sunmayacaktim ama simdi sinirlendim sildigi icin herseyi burnundan getirmek istiyorum . Ama biyandanda uzuluyorum ben istedigimde kalkip cikolatali kek yapardi eve yatdimci olurdu ben yemek yapmayi bilmiyorum kendiside yemek yemeyi sevmez ama 1 yilda 10 kilo verdi belki, ama bisey demedi hic.alttan aldigi konular cok oldu cok cok rahat 1 yil gecirdim. Ama gelgelelim beni aldatti. Fiziken olmasa bile ruhen. Bi yandan zarar vermek istiyorum bi yandan yaptiklarini gormezden gelemiyorum . Kek yapan bi adam neden aldatir ki neden bana boyle iyilik yaparken bi yandanda boyle kotuluk yapar. En iyisi anlasmali olarak bosanmak sanirim.
Ya istemsizce güldüm kusura bakma kek yapan bi adam neden aldatır nedir ya Allah aşkına yapma:)mantı da açsaydı yine aldatırdı konu bu değil ki meyili varmış ki öyle bir şey yapmış. Aranızda kopukluk var ama anladığım kadarıyla. Belli bi noktadan sonra bağlarınız kopmuş eşinle ama nasıl oldu bilemem onu belirtmemişsin resimleri telefon yedeklemiş olabilir bu arada

İçimi sızlattın bende senin gibiyim kıyamam asla içim almaz canını yakmayı.
Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun boşverin anlaşarak boşanın ne gerek var kötülüğe olan olmuş

silinen fotoları geri alma uygulamaları var aslında, ama emin olduğunuzda alın bence. zor bir durum, bir daha karşılaştığınızda nasıl tepki verirsiniz onu düşünün bence. normalse devam edin. eşiniz yakaladığınızı anlayınca ne tepki verrdi

Yav bakmış yemek işinde senden hayır yok oturmuş kendine kek yapmış hoş iyki yapmamışsın bi de yapsaydın üstüne aldatılsaydın o daha çok koyardı 🤓 Velhasıl kekli keksiz bu adamla olmaz çünkü sadakat yok adamda zaten sadakat evlilik birliğinde şart kekte değil

Sizinki de bayağı marifetliymiş.evde kek yapan dışarda fındık kıran cinsten.Salın ipini gitsin neyini özlüyorsunuz

Cinayet işleyen adamların mahkemeye takım elbise ile çıktıkları için iyi hal indirimi alması gibi olmuş bu olay. Kek yaptığı için aldatmadan iyi hal indirimi :)

Back
X