- Konu Sahibi melingunner
merhaba , içim çok kötü kızlar hiç rahat değil 2 saattir sinirden ağlıyorum. bu gün oğlumla dışarı çıkarken babannem 10 tl para verdi cocuğa bişey al diye bende montumun cebine koydum meğersem sokaktan daha çıkmadan düşürmüşüm. eve dönerken bi baktım yok heryere baktım yok sıkıldı canım maddi durumum kötü bu ara o yüzden. bizim sokağın sonunda bi ev var fakir bir aile yaşıyor çok yardım ederiz onlara her anlamda bunuda canı gönülden yaparım. eve döndüm babaannem parayı düşürdün galiba dedi evet dedim bana o fakir aileden babanın yerden aldığını söyledi git sor istersen dedi bende 10 tl için gitmiyeyim dedim. o da çocuğun hakkı o git sor bişey olmaz deyince gittim
sordum ya ben paramı düşürdüm sokakta gördünüz mü herkese soruyorum ama gören olmamış fatura yatırcaktım yatıramadım dedim yok görmedik dedi tamam dedim olcağı varmış dedim. sonra kendimi çok kütü hissettim 10 tl için insanların kapısına gittim diye gerçekten çok sinirli ve üzgünüm . eşime anlattım keşke gitmeseydin dedi o da . çok moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum ama o niyetle gitmedim ki