Vicdanim rahat degil

Asminayaz1518

Canım yavrularım ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
495
271
103
29
Kizlar beni en cok anlayan siz oldugunuz icin derdimi dokeyim dedim. Cocugumu 1.5 ay once kreşe verip calismaya basladm . Bu arada iki yaşinda oglum var. Ogretmenini cok sevdi resmini gordugu zaman sarilip opuyordu. Gel gelelim ogretmeni saglik sorunlari nedeniyle ayrildi ve oglum kreşe gitmek istemedi bagirdi agladi zayifladi. Yeni ogretmenin numarasini istedm mudur hanim vermedi bana sorun dedi. Yenek listesi yok gun icinde ne yaptigini blmiyorm vs. Cocugmnda pisikolojisi bozuldu ama burada cok mutlu diyorlardi. Annem ziyarete gitmiş ve tabaginda iki laşik kisir olduğunu soyledi. Oglum yemek yemeyi cok.sever ve asla o tarz seyler yemez. Kendisi alişsin diye cocugun eline vermisler kasigi yardimci olmamslar. Ben kreşi degistrmeye karar verdm ve baska kuruma gorusmeye gittim . Şuanda kusursuz gorunuyo ve gercekten guzel bir kreşe benziyor faturasi olacagini bana her konuda bilgi vereceklerini faaliyet yapacaklarini soyluyorlar. Cunku simdiki kresinde oyle bir sey yok. Bana o kreşin mudurunu o kadar kotulediki zamaninda ogretmenlik yapmis ve kendi cocuguda oradaymis . Cocugunun altini wc de degistilirlen gormus ve cildirmis vs... aradim servis ogretmenini cocuguma ilgisizsin dedm ve kiyafetini istedm cunku oglum cok hastalandi buyuk ihtimalle cereyanda kaldi noldu blmiyorm. Mudure demis bana boyle dedi diye. Mudur de bana iylikle ayrilalm 15 gun fazladan geldi ama o parayi almiycam bizim yanimizda ayaz mutlu duşunurseniz yine bekleriz dedi ve o hareketi cok canimi sikti. Sizce haklimiyim yoksa cok mu gaza geldim..

Ben de öğretmenim. Şu anda da idarecilik yapıyorum. Hassasiyetinizi anlıyorum. Evladınız için en iyisini istiyorsunuz ama ben kasıtlı bir ilgisizlik olduğunu düşünmedim nedense. Çocuk evde de cereyanda kalabilir. Bu sizin ilgisiz bir anne olduğunuzu göstermez ama. Aynı şekilde çocuğun motor becerilerinin gelişmesi için kendi kendine yemesi önemli. Belki yardımcı olmuşlardır, belli noktadan sonra kendi kendisine yapabilmesi için bırakmışlardır. Ancak şu an görüştüğünüz yer diğeri hakkında olumsuz şeyler söylüyorsa ve daha ilgili olacaklarına inandıysanız tabiki değerlendirmeniz normal. Ben sadece evladına düşkün, bu nedenle hassas bir anne gördüm naçizane . :)

Söz konusu minicik bi çocuksa sonuna kadar haklısın tabiki bide öyle ücrete gerek yok demesiyle vicdan yapacaksan ver parasını kafan rahat eder..
Huzursuz olduğun hiçbir yerde bebeğini bırakma..

Kreş sahipleri rakip kresleri herzaman kötüler. Hiç orasida çok iyidir diyeni duymadım. Burada aslolan çocuğunuzun psikolojisi. Ve bunu en iyi siz gözlemlersiniz. 0-2 yaş grubu için öğretmen çok önemli çünkü onu anne yerine koyabiliyorlar. Bağlı oluyorlar i yüzden öğretmenin ayrılması biraz can sıkıcı. Öte yandan o gittikten sonra adaptasyon sorunu yaşayabilir ama uzun sürüyor sa demek ki mutsuz. Tabi krese giderken ağlıyormu? Yada akşamları çok hırçın oluyor mu. Uykusundan sürekli uyaniyormu? Bunlar ve daha sayamadigim davranışlar önemli. Eğer bu saydıklarım varsa degistirmeniz çok isabetli olmuş.

Kolay kolay o paradan vazgeçtiğine göre vardır bir şeyler. Sorunsuz uzaklaştırmak istemiş sizi bence.

Sorunsuz uzaklaştırmak isteyecek tabi ki, özel bir işletme. Kim sürekli etrafına şikayet eden bir müşteri ister. Bence müdürün yaptığı birşeyleri gizlemekten ziyade, işletmenin bu konuyu en az hasarla atlatması için bir jest.

Ben de öğretmenim. Şu anda da idarecilik yapıyorum. Hassasiyetinizi anlıyorum. Evladınız için en iyisini istiyorsunuz ama ben kasıtlı bir ilgisizlik olduğunu düşünmedim nedense. Çocuk evde de cereyanda kalabilir. Bu sizin ilgisiz bir anne olduğunuzu göstermez ama. Aynı şekilde çocuğun motor becerilerinin gelişmesi için kendi kendine yemesi önemli. Belki yardımcı olmuşlardır, belli noktadan sonra kendi kendisine yapabilmesi için bırakmışlardır. Ancak şu an görüştüğünüz yer diğeri hakkında olumsuz şeyler söylüyorsa ve daha ilgili olacaklarına inandıysanız tabiki değerlendirmeniz normal. Ben sadece evladına düşkün, bu nedenle hassas bir anne gördüm naçizane . :)
Hanimefendi yemek listesi istedim yok ogretmeninin numarasini istedim yok .. gun icinde hic bir faaliyet yok ayrica bana fatura da vermedilerr . Ama burasi yedikleri yemekten tuttda yaptiklari faaliyete kadar paylasiyorlar sosyal medyada

Söz konusu minicik bi çocuksa sonuna kadar haklısın tabiki bide öyle ücrete gerek yok demesiyle vicdan yapacaksan ver parasını kafan rahat eder..
Huzursuz olduğun hiçbir yerde bebeğini bırakma..
Zaten ogretmeni gittikten sonra icimde hep vir suphe oldu işe mutsuz gdiyorm cocugum oyle agladikca helak oluyorm mudur velinin yaninda cocuga iyi davraniyor siz gidinve git lan surdan allahin pisligi dedigini kulagimla duydum diyor o mudur

Kreş sahipleri rakip kresleri herzaman kötüler. Hiç orasida çok iyidir diyeni duymadım. Burada aslolan çocuğunuzun psikolojisi. Ve bunu en iyi siz gözlemlersiniz. 0-2 yaş grubu için öğretmen çok önemli çünkü onu anne yerine koyabiliyorlar. Bağlı oluyorlar i yüzden öğretmenin ayrılması biraz can sıkıcı. Öte yandan o gittikten sonra adaptasyon sorunu yaşayabilir ama uzun sürüyor sa demek ki mutsuz. Tabi krese giderken ağlıyormu? Yada akşamları çok hırçın oluyor mu. Uykusundan sürekli uyaniyormu? Bunlar ve daha sayamadigim davranışlar önemli. Eğer bu saydıklarım varsa degistirmeniz çok isabetli olmuş.
Aksamlari cook hircin bana surekli git diyor cani cikana kadar sabahlati agliyor nevresimleri yikatmak icin gonderdiler cocuk onu gorunve basladi aglamaya

Zaten ogretmeni gittikten sonra icimde hep vir suphe oldu işe mutsuz gdiyorm cocugum oyle agladikca helak oluyorm mudur velinin yaninda cocuga iyi davraniyor siz gidinve git lan surdan allahin pisligi dedigini kulagimla duydum diyor o mudur

O zaman kayda alıp dava etseymiş madem sürekli çocuklara kötü davranılıyormuş o kreşte. Utanmasa işkence yapıyorlardı diyecek. Bana sallıyor gibi geldi müşteri kapmak için

Sorunsuz uzaklaştırmak isteyecek tabi ki, özel bir işletme. Kim sürekli etrafına şikayet eden bir müşteri ister. Bence müdürün yaptığı birşeyleri gizlemekten ziyade, işletmenin bu konuyu en az hasarla atlatması için bir jest.
Aynen canm yine beklerim o parayi almiyorum sizden istemiyorum falan dedi

O zaman kayda alıp dava etseymiş madem sürekli çocuklara kötü davranılıyormuş o kreşte. Utanmasa işkence yapıyorlardı diyecek. Bana sallıyor gibi geldi müşteri kapmak için
Kadinla cok kotu kavga ettim diyor bilmiyorum gunahi boynuna ama oglum burdada aynisi olursa o zaman diyecegimi bilirim . Ama şartlar konusunda cok guzel bir kreş iftiraysa attigi gunahi boynuna

Kadinla cok kotu kavga ettim diyor bilmiyorum gunahi boynuna ama oglum burdada aynisi olursa o zaman diyecegimi bilirim . Ama şartlar konusunda cok guzel bir kreş iftiraysa attigi gunahi boynuna

Yani benim demek istediğim bir diğer kreş sahibinin sözlerine bakıp çocuğunuz için vicdan azabı çekmenize gerek yok. Belki daha iyi bakılabilirdi, şimdi değiştirmişsiniz zaten kreşi. Boşuna üzmeyin kendinizi

Yani benim demek istediğim bir diğer kreş sahibinin sözlerine bakıp çocuğunuz için vicdan azabı çekmenize gerek yok. Belki daha iyi bakılabilirdi, şimdi değiştirmişsiniz zaten kreşi. Boşuna üzmeyin kendinizi
Saol canm benm ama şarara baktigimda burasi gercekten guzel ve cok ovuyorlar ama iste canm skldi ne biliyim

:oha: bencede alman en doğru karar zaten çocukta mutsuzmuş belki yeni kreşe alışır bi deneyin derim...

Back
X