- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 29
- Konu Sahibi Asminayaz1518
Kizlar beni en cok anlayan siz oldugunuz icin derdimi dokeyim dedim. Cocugumu 1.5 ay once kreşe verip calismaya basladm . Bu arada iki yaşinda oglum var. Ogretmenini cok sevdi resmini gordugu zaman sarilip opuyordu. Gel gelelim ogretmeni saglik sorunlari nedeniyle ayrildi ve oglum kreşe gitmek istemedi bagirdi agladi zayifladi. Yeni ogretmenin numarasini istedm mudur hanim vermedi bana sorun dedi. Yenek listesi yok gun icinde ne yaptigini blmiyorm vs. Cocugmnda pisikolojisi bozuldu ama burada cok mutlu diyorlardi. Annem ziyarete gitmiş ve tabaginda iki laşik kisir olduğunu soyledi. Oglum yemek yemeyi cok.sever ve asla o tarz seyler yemez. Kendisi alişsin diye cocugun eline vermisler kasigi yardimci olmamslar. Ben kreşi degistrmeye karar verdm ve baska kuruma gorusmeye gittim . Şuanda kusursuz gorunuyo ve gercekten guzel bir kreşe benziyor faturasi olacagini bana her konuda bilgi vereceklerini faaliyet yapacaklarini soyluyorlar. Cunku simdiki kresinde oyle bir sey yok. Bana o kreşin mudurunu o kadar kotulediki zamaninda ogretmenlik yapmis ve kendi cocuguda oradaymis . Cocugunun altini wc de degistilirlen gormus ve cildirmis vs... aradim servis ogretmenini cocuguma ilgisizsin dedm ve kiyafetini istedm cunku oglum cok hastalandi buyuk ihtimalle cereyanda kaldi noldu blmiyorm. Mudure demis bana boyle dedi diye. Mudur de bana iylikle ayrilalm 15 gun fazladan geldi ama o parayi almiycam bizim yanimizda ayaz mutlu duşunurseniz yine bekleriz dedi ve o hareketi cok canimi sikti. Sizce haklimiyim yoksa cok mu gaza geldim..