• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yavrumun gelecegıyle oynadım oynatırdım

ablan gerçekten çok bencilmiş...oğlun o sınıftada okur okucaksa...inşallah çok takılmazlar..

Acilen okul değiştirin
Ayrıca çok sık görşmeyin
Siz değiştiremiyorsanız Ablanız adres bildirimi yapmamışsa şikayet edin onun çocuğu mecbur kalsın okul değiştirmeye

ablan seninle aynı muhite taşındı diyemi oğlunun hayatıyla oynamış oluyor çok ilginç ... ablanın yerinde olsam sen,nle büyün iletişimi mi koparırdım çocuğumuda senin çocuğunun sınıfından alırdım.... sanki ablanın çocuğu seninkini baştan çıkarıyor bence öyle değil senin oğluşunun içindeki yaramaz çıkmış ortaya bir çocuğun karakterini arkadaşlarıyla olan diyaloguyla net anlarsın .... bence suçu başkalarına atmaktansa birazda kendi ailenize bakınız kesin ve net...

gidin ilçe milli eğitim müdürlüğüne konuşun. başka okula yazdırmak için. özel okul imkanınız varsa adres vs. uğraşmadan gönderebilirsiniz

Kussura bakmayin ama sizin cocugunuzdada suc var demekki bu tur davranislara eyilimliymis baskasinin cocugunu kotulemis kendi cocugunuzu melek yapmissiniz.
Neyse okulunu degistirebiliyosaniz degistirin.

Ya bi bana mi abartili geldi bu kadar?
Cocugunuzda potansiyel olmasa yapmaz zaten bunlari.
Bugün kuzeni olur yarin baskasi.
Cozum ablayla kavga etmek mi gercekten.

(Çocuğum olmadigindan hafife aliyor da olabilirim)

bende abartılı buldum anne olmadığımdandır belki de :KK45:

çocuğun sınıfı değişti diye neden geleceğiyle oynanmış olsun ki
:110:

Yok ben anliyorum sizi ilk okulda ayni durumu yasadim.Ben basarili oldukca kuzenlerim deli olurdu.Sonra orta okulda da ayni sinifta olduk ben yine basarili oldukca sinifta beni rezil etmek icin ellerinden geleni yaparlardi.Annem sessiz sakin kadindir ilk defa halamin ustune yurumustu birakin bu cocugun yakasini diye.Ben hala o gunleri hatirlayinca cok kiziyorum evet boyle seyler cocuklari gayette etkiler.Cocuk bu tabiki baska cocuga uyacak hem de kuzen yani.Ben olsam ben de sorun yapardim haklisiniz.

Ablanda kaynanayla geçinememiş, sınıf değişmiş, şimdi de size sarmış vay be:KK57::KK53:

Iyi de öğretmen onun çocuğunu istemiyor olur mu

Öğretmen oturup velilere dedikodu yapacağına çocukları eğitsin

Ne demek başka yere oturtuyor yine geliyor sınıfta öğretmen otoritesi nerede

Onları benim çocuğum yapsa bana bu kadar sinirlenmezsin müdahale hakkı görmezsin ama ablan olunca sanki başka kızgınlıklar eklenmiş

Kendi çocuğunu etkilenmeyecek şekilde yetiştir gerekirse yüksek ses ile uyarma öğretmene iletme vs şeklinde yönlendir

Umarım yeni sınıfında huzurlu olur

Canım adres değiştirmek ve nakil almak çok kolay.. İlla taşınmana gerek yok.. Bi okul belirle.. O civarda oturan bi akraba, eş, dost varsa ikametini oraya aldırabilirsin.. Yoksa muhtarla görüş boş bi ev ayarlar o, ve ikametini aldırırsın oraya.. Herkes yapıyor bunu.. İkamet alındıktan sonra yeni okul nakil alır.. Bu kadar yani.. Nakil işlerinde ilçe mem, yada il mem yetkili değildir.. İlla ki adresin tutması gerekiyor.. Okulunu değiştir ama orda da illaki başka bi çocuk vardır oğlunuzun uyacağı..

Abartmayın lütfen tüm çocuklar başladıkları sınıfta okuyacaklar yoksa eğitim hayatları mahvolur diye bir sistem yok. Bu arada ablanızın çocuğunu eğitemediğnize göre kendi çocuğunuzu eğitceceksiniz. ayarmayacak .. Tenefüste zil çalınca derse girmesi gerekeceğini bilecek.Öğretmeninden çekinecek..Benim küçük oğlum abisi bile dese sanmamki derse girmesin oyun oynasın.

Adresi tutmuyordu fakat bir haftaya kadar tasinacak benim oturdugum sitede ev buldu

Ben cocugumu bin defa tembihlesemde yine ona uyuyor ...Ve esimle bu konu yuzunden kavgalarimiz bile artti onun.kelimelerini kullaniyor bize karsi cikiyor ornek aliyor hareketlerini

başka muhitte tanıdık biriyle konuşun evinde misafir gösterebilir çocuğunuzu öyle okul değişikliği yapabilirsiniz

Back
X