- 16 Ocak 2021
- 81
- 86
- 8
- 31
- Konu Sahibi Esmanur7816
-
İlaç içip çocuğuma mama verirdim. 1 kez bile düşünmem.Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henüz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun süt veremedim sagdim ama 10cc anca çıktı süt çayları rezeneler aklınıza gelecek birçok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun için kendimi suçlu hissediyorum oğlundan sonra çocuk düşünmediniz için silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilaç kullanmadığım zaman çok kotu sonuclar karşıma çıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu çok daha az farklı bı ilaç kullandım ve hamileliğim çok zorlayıcı geçti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda süt veremem ama kızım anne sütünden mahrum kalacak diğer turlude çocuklarima iyi ve sağlıklı olmak için içmem gerekli diye düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim
Kesinlikle çok doğruBebeğinizin anne sütü kadar anne sevgisine ve ilgisine de ihtiyacı var.
Doktoru dinleyin mama verin piyasada iyi olan mamalardan verin bi nevi iciniz rahat olur.Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henüz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun süt veremedim sagdim ama 10cc anca çıktı süt çayları rezeneler aklınıza gelecek birçok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun için kendimi suçlu hissediyorum oğlundan sonra çocuk düşünmediniz için silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilaç kullanmadığım zaman çok kotu sonuclar karşıma çıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu çok daha az farklı bı ilaç kullandım ve hamileliğim çok zorlayıcı geçti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda süt veremem ama kızım anne sütünden mahrum kalacak diğer turlude çocuklarima iyi ve sağlıklı olmak için içmem gerekli diye düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim
Ben ilacı alırdım icmezsen çocuklara yarardan çok zararın olurMerhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henüz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun süt veremedim sagdim ama 10cc anca çıktı süt çayları rezeneler aklınıza gelecek birçok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun için kendimi suçlu hissediyorum oğlundan sonra çocuk düşünmediniz için silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilaç kullanmadığım zaman çok kotu sonuclar karşıma çıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu çok daha az farklı bı ilaç kullandım ve hamileliğim çok zorlayıcı geçti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda süt veremem ama kızım anne sütünden mahrum kalacak diğer turlude çocuklarima iyi ve sağlıklı olmak için içmem gerekli diye düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim
Doktorunuzu dınleyın tabıkı .Doktorunuz size en dogru bılgıyı verır.Bir tek siz vermıosunuz mama.Bebeklerınızle saglıklı yaşayın.Endıselenmeyın lütfenMerhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henüz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun süt veremedim sagdim ama 10cc anca çıktı süt çayları rezeneler aklınıza gelecek birçok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun için kendimi suçlu hissediyorum oğlundan sonra çocuk düşünmediniz için silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilaç kullanmadığım zaman çok kotu sonuclar karşıma çıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu çok daha az farklı bı ilaç kullandım ve hamileliğim çok zorlayıcı geçti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda süt veremem ama kızım anne sütünden mahrum kalacak diğer turlude çocuklarima iyi ve sağlıklı olmak için içmem gerekli diye düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim
Öncelikle Allah şifa versin size. Lütfen böyle düşünmeyin,bu da rabbimizin size vermiş olduğu bir imtihan. Doktorunuzu dinleyin ve Allah'a bol bol dua edin faydasını mutlaka görürsünüz.Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henüz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun süt veremedim sagdim ama 10cc anca çıktı süt çayları rezeneler aklınıza gelecek birçok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun için kendimi suçlu hissediyorum oğlundan sonra çocuk düşünmediniz için silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilaç kullanmadığım zaman çok kotu sonuclar karşıma çıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu çok daha az farklı bı ilaç kullandım ve hamileliğim çok zorlayıcı geçti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda süt veremem ama kızım anne sütünden mahrum kalacak diğer turlude çocuklarima iyi ve sağlıklı olmak için içmem gerekli diye düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim
psikolojik hastalıklar için kullanılan ilaçlar cidden çok çok önemli çoğu insan bazı şartlar yüzünden anne sütü veremiyor üzmeyin kendinizi ilaçlarınızı için bir an önce toparlayın evlatlarınız sütten önce sizin sevginize ihtiyacı var bende mamayla büyütüyorum,Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henüz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun süt veremedim sagdim ama 10cc anca çıktı süt çayları rezeneler aklınıza gelecek birçok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun için kendimi suçlu hissediyorum oğlundan sonra çocuk düşünmediniz için silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilaç kullanmadığım zaman çok kotu sonuclar karşıma çıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu çok daha az farklı bı ilaç kullandım ve hamileliğim çok zorlayıcı geçti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda süt veremem ama kızım anne sütünden mahrum kalacak diğer turlude çocuklarima iyi ve sağlıklı olmak için içmem gerekli diye düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim
Allah bağışlasın Rabbim şifa versin. Bence bebeğinizin sütten daha çok sağlıklı mutlu bi anneye ihtiyaç duyar. Hem aileniz için hem bebeğiniz için ilaç almanız daha mantıklı. Bebeğiniz veya diğer çocugunuz ne ile beslendiğini hatırlamaz ki ama sağlıklı mutlu huzurlu bir yuvayı hatırlar. İlaçlar size iyi gelecekse tabiki için önce siz iyi olacaksınız ki çocuklarınıza iyi bakabilesiniz. Doktorunuzu dinlemelisiniz.Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henüz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun süt veremedim sagdim ama 10cc anca çıktı süt çayları rezeneler aklınıza gelecek birçok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun için kendimi suçlu hissediyorum oğlundan sonra çocuk düşünmediniz için silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilaç kullanmadığım zaman çok kotu sonuclar karşıma çıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu çok daha az farklı bı ilaç kullandım ve hamileliğim çok zorlayıcı geçti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda süt veremem ama kızım anne sütünden mahrum kalacak diğer turlude çocuklarima iyi ve sağlıklı olmak için içmem gerekli diye düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?