- 13 Haziran 2011
- 12.693
- 7.785
- 448
hafta sonu çok üzüldüğüm bi olaya sahit oldum. Kızımı tiyatroya götürecektik arabaya bindik trafiğin sıkışık olduğu bi yerde kırmızı ışıkta yaşı en fazla 6.7 olan bir kız çocuğu yanaştı arabaya mendil satmak için.asla almam eşim vicdan yapar alalım der ama ben bu daha çok o çocukların satmasına dilenmesine teşvik etmek derim. cok üzülüyorum çünkü doğur sokağa at dilendir. neyse ...almadik ışıkta yandı kız da çekileyim derken burnunu arabanın aynasına carpti ama biz hareket etmemiştik çok eminim. çarptı ve kaldirima oturup ağladı biraz.oylece kalakaldim. trafik hala sıkışıktı. eşimle bakakaldık...sonra kalktı gitti ama ben haftasonundan beri çok kötüyüm.niye inip başını oksamadim ne bileyim niye arabadan inmedim diye...aklima geldi ama hep trafikteydik hem napabilirimki dedim...esimde inmedigin iyi oldu anne babası koşar gelir birşey oldu sanır al başına bela dedi...ama ben unutamıyorum işte....kendi evladimda nerdeyse o yaşlarda....vicdan yaptım çok....sizce ne yapmaliydim ???? off offg keske devlet bu çocukları bu vicdansız merhametsiz anne babaların elinden alsa...yazik çok yazık gercekten