Vicdanım sızlıyor yardım edin nolur

Yalanınız ortaya çıkmış işte
Adam yalanınızı yakalamış, bunu unutmayın
Sizin de yaptığınız ayıp
Bence edebinizle konuyu kapatın
Daha fazla uzayıp yayılmasın
Ayrıca kendisi ile evlenip saklama ihtimaliniz de var bence sizin, öyle bir vibe aldım sizden

Siz bir anlık sinirle dediyseniz o da bir anlık sinirle demiş
Ayrıca ifadesinde “kendisine ilaç yazmamı istedi, ben de asistanla poliklinik yaparken yazalım diye açınca sistemde gördüm hastalık geçmişini” derse ceza da almaz zaten

Bir de bişi dicem ya
Bankacılar milletin medeni durumuna gelir durumuna kadar meraktan bakıyor mesela, bana dürüst cevap verin
Siz onun yerinde olsanız sevgilinizin bilgilerine bakmaz mıydınız

Şimdi tartışmayı kazanmak için herkes “ben asssllaaaaa bakmazdım” diyecek ama buradaki kadınlar telefon karıştırmaya bayılır ne hikmetse

Hekim her canının istediğini kurcalasın demiyoruz ama sevgiliniz bu adam

Ve siz de yalancısınız
En az onun kadar suçunuz var
Al birini vur ötekinesiniz

Bu kadar çirkinleşmemeliydiniz
Vibe ı tam olarak nerenizle aldınız?

Evet öyleydi cünkü gerçek bir özür olsaydı olaylar ciddiyete bindiğinde beni aramazdı ben bunları yapmasaydım asla özür dilenmeyecekti
Çünkü kadın hep pasif olandır ya bu tipler alır eline sazı istediğini çalar söyler. Bakmış bile olsa bunu istediği olmadığı için yüzünüze vuramaz? Sen kim köpek beni vuracaksın

Ya ben neden yakınlık sağlamak niyetiyle bulusayım?siz içip içip bu siteye mi geliyosunuz?insanlarla cinsel ilişki hariç konuşulmuyor mu?sizene ayrıca yeter
Soru açık
Kıvırmayın

Görücü usulü ya da flört ya da aşk ilişkisi yaşadığınız zaman bunu karşıdaki insana söyleyecek misiniz

Yoksa başkalarının da enfekte olma ihtimaline göz mü yumacaksınız

Sizin de yaptığınız ayıp
Ayrıca kendisi ile evlenip saklama ihtimaliniz de var bence sizin, öyle bir vibe aldım sizden

Ayrıca ifadesinde “kendisine ilaç yazmamı istedi, ben de asistanla poliklinik yaparken yazalım diye açınca sistemde gördüm hastalık geçmişini” derse ceza da almaz zaten

Bir de bişi dicem ya
Bankacılar milletin medeni durumuna gelir durumuna kadar meraktan bakıyor mesela, bana dürüst cevap verin

Şimdi tartışmayı kazanmak için herkes “ben asssllaaaaa bakmazdım” diyecek ama buradaki kadınlar telefon karıştırmaya bayılır ne hikmetse

Ve siz de yalancısınız

Yalan söylemekle suç işlemek aynı şey mi, ne aptalca bir yorum :KK51: Karşı taraf yalan söylüyorsa ayrılır gidersin, ne şartlarda olursa olsun mesleğini kötüye kullanıp insanların sağlık geçmişlerini kurcalayamazsın. Kurcalayamazsın kardeşim, hem suç hem tıp ahlakına aykırı.Sapla samanı ayırın artık, sevgili oldum diye adama hayatımın kontrolünü mü vereyim, her kuralı çiğneme özgürlüğü mü vereyim. Burada böyle aptal sapatla yorumlar yapıp suç işlemeyi yumuşatmayın:KK62:

Çünkü kadın hep pasif olandır ya bu tipler alır eline sazı istediğini çalar söyler. Bakmış bile olsa bunu istediği olmadığı için yüzünüze vuramaz? Sen kim köpek beni vuracaksın
Maalesef bunu hadsiz ve saygısız insanlara anlatamıyoruz edindiği mesleğin güç zehirlenmesini yaşayıp istediği olmayınca bilgilerimi bana karşı kullandı büyük ders olduğuna eminim en azından artık başka kadınlara yapmayacak

Maalesef bunu hadsiz ve saygısız insanlara anlatamıyoruz edindiği mesleğin güç zehirlenmesini yaşayıp istediği olmayınca bilgilerimi bana karşı kullandı büyük ders olduğuna eminim en azından artık başka kadınlara yapmayacak
Umarım yapamaz. Ben bakmasına da takılmıyorum. Yaptığı kabul görür birşey değil

Soru açık
Kıvırmayın

Görücü usulü ya da flört ya da aşk ilişkisi yaşadığınız zaman bunu karşıdaki insana söyleyecek misiniz

Sizin sorularınızın aksine ben negatif olmadan değil cinsel ilişki yakınlık düsünmüyorum hadsiz sorularınızı kendinize saklayın sabrımı taşırdınız artık

Umarım yapamaz. Ben bakmasına da takılmıyorum. Yaptığı kabul görür birşey değil
Evet bu arada merak etmiş bakmış ona bişey demiyorum bana karşı duyguları vardır merakından bakmıştır aynı şeyi karşımdaki şahısa da dedim konu zaten tavrı bakması değil keşke bakması olsaydı da konu buralara savcılığa kadar gitmeseydi

Evet bu arada merak etmiş bakmış ona bişey demiyorum bana karşı duyguları vardır merakından bakmıştır aynı şeyi karşımdaki şahısa da dedim konu zaten tavrı bakması değil keşke bakması olsaydı da konu buralara savcılığa kadar gitmeseydi
Nude atsaydınız söyleyecek miydi bunu. Hayır

Soru açık
Kıvırmayın

Niye taktınız bu konuya bu kadar? Ayrıca bunun yapılan şikayetle ne ilgisi var.? Ya bir de bir kadını cinsel tercihleri ve yaşadığı ilişkiler nedeniyle suçlu görüyorsunuz ve suçlu hissettirmeye, utandırmaya çalışıyorsunuz farkında mısınız? Yapmayın. Kendi bedeni kendi kararı sınırlarımızı bilelim. Gelecekte kime neyi nasıl açıklayacağını da kendi bilir. Hesap sormak bizim haddimiz değil

Niye taktınız bu konuya bu kadar? Ayrıca bunun yapılan şikayetle ne ilgisi var.? Ya bir de bir kadını cinsel tercihleri ve yaşadığı ilişkiler nedeniyle suçlu görüyorsunuz ve suçlu hissettirmeye, utandırmaya çalışıyorsunuz farkında mısınız? Yapmayın. Kendi bedeni kendi kararı sınırlarımızı bilelim. Gelecekte kime neyi nasıl açıklayacağını da kendi bilir. Hesap sormak bizim haddimiz değil
Konu bir doktorun yaptığı suçtan benim özel hayatıma kaydı çok üzücü böyle insanların hala var olması cinsel ilişkiye aç biri değilim oladabilirdim o ayrı tamamiyle kendi tercihimken inatla ısrarlarla hadsiz sorular sorulması gerçekten çok saygısızca ben bile isteye kapmadım bunı hicbir kadın bile isteye kapmadı bu tabulardan cok yoruldum artık

Konu bir doktorun yaptığı suçtan benim özel hayatıma kaydı çok üzücü böyle insanların hala var olması cinsel ilişkiye aç biri değilim oladabilirdim o ayrı tamamiyle kendi tercihimken inatla ısrarlarla hadsiz sorular sorulması gerçekten çok saygısızca ben bile isteye kapmadım bunı hicbir kadın bile isteye kapmadı bu tabulardan cok yoruldum artık
Takma, bu bakış açısı ile bize her yapılana sessiz kalıp, kendimizi suçlayıp, yasal haklarımızı asla aramamamız lazım. İyi ki öyle düşünmeyen bir çok kadın var da şu andaki gibi haklarımız var. Ne diyeyim

Sizin de yaptığınız ayıp

Bir de bişi dicem ya

Ve siz de yalancısınız

Yani aykırı olucam diye bu kadar kasılır.

Meraktan birinin bilgilerine bakmak başka, “nude atmaya yokum diyorsun ama hpv geçirmişsin, ne iş” diye hesap sorup “inceyi” vermek başka.

Ayrıca lou salome,

bakma yorum sayımın az olduğuna, üye olma tarihime bak.

Son zamanlarda az smileyli, üye azarlamalı, kendince cool yorumlarınla yeni imaj yapmışsın ama.

Alt tabanı kendini övme içerikli, hepsinin sonunda fake olduğunu herkesin anladığı, dalga geçtiği açtığın konularını ben ve bazı üyeler çok iyi hatırlıyor.

Bu dediklerimde kızacak bir şey yok, bir ima yok, meraktan herkes stalklar demiştik değil mi😉

Meraktan birinin bilgilerine bakmak başka, “nude atmaya yokum diyorsun ama hpv geçirmişsin, ne iş” diye hesap sorup “inceyi” vermek başka.

Ayrıca lou salome,

Son zamanlarda az smileyli, üye azarlamalı, kendince cool yorumlarınla yeni imaj yapmışsın ama.

Alt tabanı kendini övme içerikli, hepsinin sonunda fake olduğunu herkesin anladığı, dalga geçtiği açtığın konularını ben ve bazı üyeler çok iyi hatırlıyor.

Bu dediklerimde kızacak bir şey yok, bir ima yok, meraktan herkes stalklar demiştik değil mi😉
Budur ya gerçekten helal olsun böylelerin hakkından aynen bu şekil geliniyor🤭💖

Yo tencere kapak olmuşlar dedim zaten
Biri yalancı
Diğeri sınır ihlali yapıyor

Kendi kişisel sorunlarınızı başkalarına lütfen yansıtmayın. Bu forumun olayı herhalde olmamış olayları kafadan kurup konu sahibine atarlanmak. Eğer intörn doktor haklı olsa herhalde hanımefendinin şikayeti kabul görmezdi. Kimse mesleğini kötüye kullanıp başkasına hakaret edemez. Eğer görüşmek istemiyorsa iletişimini kesebilir, yaptığı davranış taciz ve hakarete girer. Türkiye gibi kadınların namus cinayetine kurban gittiği bir ülkede bir kadının bu tür korkularının olması ve sorulmadıkça söylememesi çok normal ve bence insanidir. Toplumdan dışlanmak, aileden dışlanmak, şiddete maruz kalmak, insanların size yapıştırdığı etiketlerle mücadele etmek sizce kolay mıdır? Gördüğünüz üzere mesleği yargılamamak ve insan hayatı kurtarmak olan bir kişi bile işine gelmeyince hakaretler savurmaya başlamış.

Ayrıca lou salome,

Ayy sen şu üyelik adını değiştiren, bir dönem de gidiyorum bu siteden diye atar yapan, nolur git ve gururun varsa geri dönme dendiği halde geri dönen üyesin 😅😅😅

Back
X