Vicdanım sızlıyor yardım edin nolur

Evet bu arada merak etmiş bakmış ona bişey demiyorum bana karşı duyguları vardır merakından bakmıştır aynı şeyi karşımdaki şahısa da dedim konu zaten tavrı bakması değil keşke bakması olsaydı da konu buralara savcılığa kadar gitmeseydi
O zaman kişisel bilgilerinize bakmasından şikayetçi değilsiniz
Bunu baştan söyleyin o zaman burda

İnsanlara bulaştırmamak için de durumunuzu görüştüğünüz herkese izah edin
Bitti gitti

Bitti gitti
Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz anlamıyorum. Adam o bilgiyi mesleği üzerinden yasal olmayan yollarla almış kızın nude fotoğraf göndermesi için baskı aracı olarak kullanmaya çalışmış. O bilgiyi kızla yatmak için de kullanmaya çalışmış. Burada bir kere etik ihlal ve suç var. Etraf bu tür tehditlerle bu tür adamların eline düşen genç kız dolu. Toplum baskısından seslerini çıkaramıyorlar. İntihar edenler var. Kadın Hakları ile ilgili çalışan gruplara biraz bakarsanız görürsünüz. Aslında o kızların o durumlara düşmesinden onları tehdit eden erkekler kadar sizin gibi suçu ve suçluyu görmeden hemen kadını suçlayan zihniyet de suçlu. Suç ortaklığı yapmayın artık şu zihniyete. Burada mağdur olan kadın korkmamış şikayet etmiş. Desteklenmesi gerekirken bir kadın olarak hastalığı üzerinde hala inatla yargılamaya çalışıyorsunuz. Ego yapıp bunu sürdüreceğinize biraz kendinizi sorgulayın.

Bitti gitti
Ya sesini kes artık be yettin sende ne salak bişey çıktın ya istediğim şeyden şikayetçi olurum istediğimle de birlikte olurum sen mi sorumlusun benim şeyimden istersem bomba koyup patlatırım sananeeeeee

Ayyy tıp eğitimini o kadar bilmiyorsun ki…
Intörnler, asistan ve hocayla poliklinik yapar, bu arada bir yakınının ilaç ricası olursa da asistan kaşesi ile reçete edebilirler. İlaç yazmayı öğreniyorlar ya hani eğitim gereği.

Şuna cevap verir misin; bundan sonra biriyle görüşmeye başladığında hpv 16 nedeniyle yaşadığın süreci anlatacak mısın yoksa saklayacak mısın
İlaç ricayla mı yazılıyor🤔

Hayır tabii ki buna değil hakettiği buydu zaten yapılan hareket etik dışı.vicdanım buna değil birinin emeklerini yıkmaktı benim vicdanım fakat bazen bazı insanlar hakediyor burdaki yorumlarla daha çok farkına vardım
Kendi emeğini düşünen bu işlere girmez, bu kadar ahlaksız bi herif doktor olsa hastayı tehdit eder, şantaj yapar, her haltı yer, pislik

Yalanınız ortaya çıkmış işte
Adam yalanınızı yakalamış, bunu unutmayın
Sizin de yaptığınız ayıp
Bence edebinizle konuyu kapatın
Daha fazla uzayıp yayılmasın
Ayrıca kendisi ile evlenip saklama ihtimaliniz de var bence sizin, öyle bir vibe aldım sizden

Siz bir anlık sinirle dediyseniz o da bir anlık sinirle demiş
Ayrıca ifadesinde “kendisine ilaç yazmamı istedi, ben de asistanla poliklinik yaparken yazalım diye açınca sistemde gördüm hastalık geçmişini” derse ceza da almaz zaten

Bir de bişi dicem ya
Bankacılar milletin medeni durumuna gelir durumuna kadar meraktan bakıyor mesela, bana dürüst cevap verin
Siz onun yerinde olsanız sevgilinizin bilgilerine bakmaz mıydınız

Şimdi tartışmayı kazanmak için herkes “ben asssllaaaaa bakmazdım” diyecek ama buradaki kadınlar telefon karıştırmaya bayılır ne hikmetse

Hekim her canının istediğini kurcalasın demiyoruz ama sevgiliniz bu adam

Ve siz de yalancısınız
En az onun kadar suçunuz var
Al birini vur ötekinesiniz

Bu kadar çirkinleşmemeliydiniz
Pes

Ya sesini kes artık be yettin sende ne salak bişey çıktın ya istediğim şeyden şikayetçi olurum istediğimle de birlikte olurum sen mi sorumlusun benim şeyimden istersem bomba koyup patlatırım sananeeeeee
Evet kalitesizlik ve yalancılık ruhun olmuş senin
Adam da yalanını yakalamış ve yüzüne vurmuş

arkandan kız beni neredeyse kandıracaktı, bana da hastalık bulaştıracaktı, ucuz atlattım diye anlatıyordur şimdi

arkandan kız beni neredeyse kandıracaktı, bana da hastalık bulaştıracaktı, ucuz atlattım diye anlatıyordur şimdi
Hayretle okuyorum yorumları? Ne yalanını yakalamış? Birine yalancı ve kalitesiz derken üstün bir kalite örneği mi sergileniyor benim göremediğim. Kiminle seks yaptığımızın hesabını verecek değiliz. Hastalığımızın sağlığımızın hesabınu da verecek değiliz. Nude atmadı diye karışılaşılan tavır normal mi? Şaka gibisiniz ya. Hala vibe ı nereden aldığınızı merak ediyorum

Uzun zamandır bu kadar saf kötü niyetli cevaplar görmemiştim, cidden çok garipsiniz siz. Sebepsiz yere bu kadar nefret bu kadar kötülük fazla, bence yardım alın. Etrafınızdakiler için.

arkandan kız beni neredeyse kandıracaktı, bana da hastalık bulaştıracaktı, ucuz atlattım diye anlatıyordur şimd

Öncelikşe kalitesizliği ve yalancılığı neye göre tanımlıyorsun bilmiyorum tanımadığın insanlar hakkında bu şekil konuşamazsın hicbirşekilde yakınlık sağlamadığım birine nasıl hastalık bulaştıracağım ?hele ki anlatmak için buluşmayı beklerken?o zaman şöyle bişey sorucam hastalıklı olduğumı biliyor neden benimle muhattap olmaya devam ediyor?buna nasıl bir kulp bulacaksın?siz saf kötüsünüz başka bişey değil vebalıymışım gibi ne bu baskı?insanların organından hastalığından sen mi sorumlusın?

Arkamdan pek bişey anlatabileceğini sanmıyorum çünkü beni arayıp kendi adıma utanıyorum kimseye anlatamıyorum diyen kendisi:D

Biz de senle ilgili çeşitli kanılara vardık ama yazmayayım daha iyi

Back
X