Vicdanim sizliyor

ne hakla vurabiliyor derken,hangi hakla aldatıyorsa o hakla.Ben bile bir kadın olarak aldatıldığımı öğrensem şiddet kullanırrım yani.İnsan beyninden vurulmuşa döner.Burda yazan kimsenin de çok medeni medeni yollarını ayıracağını sanmam

Sizinle aynı cinsiyette olduğum için utanıyorum. Kadın erkek fark etmez, şiddeti normalleştiremez, hiçbir haklı sebebe dayandıramazsınız.

dediğim gibi böyle medeni yazılar yazanların hiçbirne inanmıyorum kusura bakmayın.Aldatılmak çok büyük bir öfke oluşturur ve her insan öfkesini belli bir biçimde şiddet göstererek ortaya koyar.Kusura bakmayın ama sahici olalım biraz.Bende başlık sahibi ile aynı cinsten olduğum için utandırm

cok sasirdim yapilan yorumlara.. herkes beni kinar hatta kovarlar diye dusunmustum... kendimi suclamaktan öldüm son 4 ay... karma beni bulacak omur boyu mutsuzluga yalnizliga belami buldum demistim

Sacmalama ya..
Adam kulak zarini patlatmis hayvanin teki.
Naptin sanki ya? Ayrildiktan sonra biriyle gorusmek istemissin, nisan yok evlilik yok hicbisey yok ortada.
Guzelim su gibi gencsin, boyle davarlarla zaman kaybetme.
Seni karma filan bulmaz hiic merak etme ☺️
Gonul rahatligiyla duzgun iliskilere yelken ac kuzum.

dediğim gibi böyle medeni yazılar yazanların hiçbirne inanmıyorum kusura bakmayın.Aldatılmak çok büyük bir öfke oluşturur ve her insan öfkesini belli bir biçimde şiddet göstererek ortaya koyar.Kusura bakmayın ama sahici olalım biraz.Bende başlık sahibi ile aynı cinsten olduğum için utandırm

Ayrildiktan sonra isterse gider yildirim nikahi basar istedigiyle.
O davar kim oluyor da kizin kulak zarini patlatiyor?
Napmis ki bu kiz?
Pedofil mi katil mi ? Ne yapmis?

Ayrildiktan sonra isterse gider yildirim nikahi basar istedigiyle.
O davar kim oluyor da kizin kulak zarini patlatiyor?
Napmis ki bu kiz?
Pedofil mi katil mi ? Ne yapmis?
ayrıldıktan sonra mı?
,ilişiki içindeyken aldattım sonra piişman oldum yazmış konu sahibi,ben onu okudum

Sadece telefondaki mesajlarimi gordu asiri bi sey yoktu sadcee bulusma plani vardi. Ve o kisiden hoslandigim vs.
Birden fazla vurdu. Malesef kulak zarimi patlatmisti o donem. Korkunc gunlerdi. Ben izin vermedikce burdan cikamazsin dedi telefonumu alip konusmalarin fotografini cekti ne b*k yarayacaksa resmen iskence etti.. ama yine icten ice abartsa da kendim keske yapmasaydim diyorum hayal dahi edemezdim olaylarin bu raddeye gelecegini. aradan 4 ay gecti ve eski halimden eser yok 4 aydir ne odaklanabiliyorum ne bi sey durup durup agliyorum sadece.

Yuh. Ben de bir anlık sinirle falan diye düşündüm.
O an mi akıl etti bunları?
Allah kurtarmış. Önünüze bakın.
Daha neyin vicdan azabı anlamadım ki.
Biraz daha dayağı hak ettim diye mi düşündünüz
Hata yapmış ve gereğinden ağır bedel ödemişsiniz.

ayrıldıktan sonra mı?
,ilişiki içindeyken aldattım sonra piişman oldum yazmış konu sahibi,ben onu okudum

Eee? Hadi bir sinirle çarptın bir tane, telefonunu almak, ekran görüntüleri, kulak zarını patlatacak kadar şiddet, noluyoruz ya?
Öyleyse biz neden kızıyoruz kadın cinayetlerine?
Adam da bir sinirle geciriveriyor bicagi, sıkıveriyor silahı. Eline sağlık mi diyelim?
Her şeyin fazlası zarar. Dünyanın sonu değil aldatılmak.

Sadece telefondaki mesajlarimi gordu asiri bi sey yoktu sadcee bulusma plani vardi. Ve o kisiden hoslandigim vs.
Birden fazla vurdu. Malesef kulak zarimi patlatmisti o donem. Korkunc gunlerdi. Ben izin vermedikce burdan cikamazsin dedi telefonumu alip konusmalarin fotografini cekti ne b*k yarayacaksa resmen iskence etti.. ama yine icten ice abartsa da kendim keske yapmasaydim diyorum hayal dahi edemezdim olaylarin bu raddeye gelecegini. aradan 4 ay gecti ve eski halimden eser yok 4 aydir ne odaklanabiliyorum ne bi sey durup durup agliyorum sadece.

Sizin yaptığınızda hata ama bu nasıl bir şiddettir ki kulak zarınız patlattı aklım almıyuor. :KK35: Siz gördüğünüz şiddetten sonra birde aldattığınız için vicdan yapıp işlerinizin ters gitmesini de aldığınız vebale mi bağlıyorsunuz ?? Bu düşüncelerden sıyrılın hayatınıza bakın. Şiddeti toplum olarak normalleştirdiğimiz sürece daha çok ağlarız durumumuza.
Peki dünya da kaç kadın aldatılıyor her kadın şiddete başvursaydı nasıl olurdu ?

Hanımlar,
şiddeti normalleştirmeyin, aldatma varsa yazıklar olsun der ayrılırsın biter, biz kadınlar bile tepkilerin aşırısına onay verirsek, birkaç ay önce eski eşi tarafından öldürülen Özlem gibi kadınların öldürülmesi hak görülür, boşanmış dahi olsa eski koca kadının peşini bırakmaz, ya benimsin ya toprağın gibi çağ dışı mantıkla zavallı bir kadını öldürür, lütfen rica ediyorum kadınla erkek arasında ne olursa olsun şiddeti haklı görmeyin.

ki ben eski sevgilisini arattigi icin ayrilmistim.. 2 gun once.. o yuzden de sinirliydim kullanildigimi dusunmustum ama olay nereler egeldi
Deli deliyi görünce comagini saklar diye bi söz vardi sizin ki de ona dönmüs ve kisasa kissas yapmissiniz :KK11::KK11::bicak::bicak:

Surekli ayrilip gidiyordu,eski sevgiline bakip duruyordu devamli. Dayanamadim en son bi kere daha eski sevgilisini gorunce ayrildim. 2 gin gecti sinirlendim kendi kendimi doldurdum eskiden gorustugum kisiye yazdim . o da barismak icin gelip bunu gorunce aldattin dedi sinirlendi olayla rgelisti bu..
Eee iyi de burdan anlaman gerekiyordu seni gercekten sevmedigini. Eski sevgilisine bakan birinden ne bekliyorsun ki :işsiz: :işsiz:

Dogru arkadaslarima soyledigimde ben de aldatilsam doverim dediler hep... cok az kisiye soyledim kimseye anlatamadim. o yuzden lanetlendigime inandim gercekten. ama bu psikoloji hic normal degil kendi isime tas koymaya basladim artik belki de gercekten bi psikologa gorunmeliyim ama o ds yargilar igrenc insansin haketmissin der icinden diye cekiniyorum
Aldatma degil ki senin yaptigin. Aceleci davranmissin onun sana yasattirdiklarini sen de ona yasatmak istemissin. Olay sicagi sicagina oldugu icin karsida ki hanzo hazmedememistir. Sen de kendini suclamayi birak. Ve hakkini ara kulak zari patlatmak ne arkadas ya anlamiyorum :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Evet aldatma kötü bisey amak konu sahibi aciklama yapmis ayrildiktan 2 gün sonra oldu diye.Aldatmak tabi ki cok büyük öfke olusturur. Mesela kadin cinayeti gibi degil mi??? Mesela arkadasin kulak zarini patlatmak gibi degil mi??? Sizin sahiciliginiz kadin cinayetlerini kadina olan siddeti görüp alkis tutmak galiba. Kadinin düsmani yine ne yazik ki kadin......

Ne olursa olsun sana vurmamalı
Sende aldatmamalısın ama
Aldatmak çok yanlış birini
Sevsen zaten yapmazdın
Önüne bak artık

Hanımlar,
şiddeti normalleştirmeyin, aldatma varsa yazıklar olsun der ayrılırsın biter, biz kadınlar bile tepkilerin aşırısına onay verirsek, birkaç ay önce eski eşi tarafından öldürülen Özlem gibi kadınların öldürülmesi hak görülür, boşanmış dahi olsa eski koca kadının peşini bırakmaz, ya benimsin ya toprağın gibi çağ dışı mantıkla zavallı bir kadını öldürür, lütfen rica ediyorum kadınla erkek arasında ne olursa olsun şiddeti haklı görmeyin.
Abla ayrıldıktan iki gün sonra olmuş yalnız olay aldatmış sayılmıyor Kİ. Gerçi benzer durumu yaşadım bu manyaklar her haltı yer ama siz ayrıldıktan sonra bile yapamazsınız

Aldatmak kaka. Bu zaten sabit. Ama sen bu 🐂 den neden şikayetci olmadın? Asıl kendine bu konuda kızman lazım. Aldatılmak kötü evet, ama bu yinede size defalarca vurma hakkını ona vermez. Önüne bak. Bir daha da böyle işlere kendi gururun için kalkışma

Back
X