- Konu Sahibi minikkuzum
kızlar merhaba 35 haftalık hamileyim..belki bilirssiniz bir de ikiz oğullarım var 3,5 yaşında.yaşadığım yerde hiçkimsem yok ne komşu ne arkadaş ne akraba yapayalnızız..doğumda annem gelecek ama ne kadar kalacak ki..bu sebeple bebek doğduktan sonra üç çocuğun birden ihtiyaçlarını yerine getirirken zorlanırım oğullarıma kızıp bağırırım psikolojik açıdan doyum sağlayamazlar diye onları yarım gün devlet anaokuluna yazdırdım öğlen evde oluyorlar.servise yetişmeleri için 06.30 da kaldırmam gerekiyor.yavrularım gitmek istemiyor daha 1 hafta oldu ama..oğlum bu sabah gidene kadar ağladı anne ben uyumak istiyorum evde yatağımda,okula gitmek istemiyorum diye.ben onlara işkence mi yapıyorum yaaa...o ağladıkça ben konuşamadım, gözlerine bakamadım,yüreğimde bir taş oturmuştu sanki gizli gizli ağladım..küçücük çocukları okula gönderiyorum sırt çantalarıyla minicik..acaba bakabilir miyim kızar mıyım çok mu sinirlenirim bebeğe bakarken bebek durmazsa çocuklar beni hiç bırakmazsa ne yapmalıyım.bu vicdan azabı beni öldürecek.evde mi otursalar iyi, okula mı gitseler bu soru beni çıldırtacak..ben de öğretmenlik mezunuyum ama iş evlada gelince her şeyi unutuyor insan şaşırıyor.ne gökte ne yerdeyim,ne yaptığımı bilemez durumdayım..ya okulda serviste bişey olursa,yağmurlar başladı havalar soğudu vs..bunların hepsi beni düşündürüyor.
sizin aklınız şimdi benden çok daha mantıklı çalışıyor lütfen fikirlerinizi yazın...
sizin aklınız şimdi benden çok daha mantıklı çalışıyor lütfen fikirlerinizi yazın...