canim önceligi ikizlerine vereceksin,gecen bir pskologda ayni seyi söylemisti,bebek zaten cok kücük anlamiyo bir seyden,bebegin dogdugunda yapma etme dmiycekmissin diger cocuklara,dikkat cekmek icin daha cok yapmak istiyceklermis,sürekli onlara yüzüne bakarak,sarilarak sevdigini söyliycekmissin,gerekirse bebegi emzirirken bir kenara birakip konusacakmissin diger cocukla,oyuncaklarinizi toplayin degilde,gelin birlikte oyuncaklarinizi toplayalim gibi ,bebege gelen hediyeleri gösterme sakin,yada bebege aldiginiz seyleri,cünkü seninkiler baya kücük kiskanirlar,benim oglum 9 yasinda,cok istiyordu bir kardesi olsun,bir sürü üzücü olay yasadik,ama rabbim nasip etti hamile kaldim,oda sürekli karnmi seviyo,ciksin artik diyo,ama bebege bisey aldigimiz zaman hemen basliyo kiskancliklara,sürekli anne beni seviyomusun diyo,bebek dogunca bende süt icicem diyo,bakalim biz nail atlaticaz bu süreci,su an 3.sinifa gidiyo,pedegog bir tanidigimiz var ona gidicek bakalim hem dersleri icin,hemde konsantrasyonu biraz daginik,o yüzden biraz icim rahat,kendisi dalinda uzman,cocuk pskolojisinde bir numara,hamile oldumuda biliyo,haftada 3 gün ona gidecek,insallah kolay bir sekilde atlatiriz bu süreci