• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdanım..

Allahim bana da yolla boyle bi komsu ne bi arkadasim var nede bi komsum ailemde uzakta yalnizliktan batliycam ;) oglum okula gitsede sinif arkadaslarinin anneleriyle arkadas olsam diye hayal kuruyorum...bu arada kalbini kirmazsiniz merak etmeyin bi kac kere ust uste cok yogundu bu gun hemen uyuycam canim diye mesaj atin sonra biraz zaman gecince siz cagirin geldigindede lafin arasina yarin cok is var bu gun erken yatayim da yarina dinc olmam gibi seyler soyleyin

Burcunuzu çok merak ettim,balık mısınız? :)
Vicdanınız rahat olsun ben olsam "Canım çok yoruluyorum,malum kadının işi derdi bakımı temizliği yemeği hiç bitmiyor,ben haber ederim" deyip bir sure haber etmezdim sanırım

Eşinizin evde olmadigi akşamlar da hayatınızı rutinlikden çıkartın .
1.Bahaneler üretin
2.Yürüyüşe çıkın başka arkadaslara kahveye gidin
3.Başka misafirleriniz olsun

Eğer bir müddet akşamlarnızı bir şekilde makul bahaneler le doldurursaniz böylece "sevimli komşu kızı " sizinde bir özel hayatınız oldugunu kabul eder bu ısrarcı tavrından vazgeçer.

İşin doğrusu böyle böyle düzene soktum . Yoksa "Allah'ın her günü "bendeydi bazen gün içinde "çifte döndüğü " zamanlar oluyordu.

Çok zor bir durum açıkçası. Hele de işten döndükten sonra gelmesi çok kötü oluyormuş. İşten dönünce yemeğinizi, temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Eşiniz her gün mü geç saatlere kadar dışarıda oluyor? Siz bilmeden (size göre tatlı bela) başınıza böyle bir iş açmışsınız ☺️ Ama bana göre fazlasıyla düşüncesiz ve ne yazık ki biraz da özel hayata saygısız biri. Çünkü aklı başında düşünceli biri çalıştığınızı, işleriniz olacağını, yorgun olacağınızı, eşinizin rahatsız olma ihtimalini düşünüp abartmazdı bu kadar. Kaldı ki çok küçük de değiş 19 yaşında. Ailesinin uyarmaması size gelmesine izin vermesi de çok çok garip bence. Mesajına geç cevap verip temizlik, yemek yapıyordum vs. diyebilirsiniz. Ya da eşiniz evdeyse eşim evdeydi vs. diyebilirsiniz. Umarım hiç kırmadan, kırılmadan bir çözğm bulabilirsiniz. ☺️ :)

Bızımde boyle bır komsumuz var. Komsuda degıl kuzen .
Onların cocukları yok bızımde okullu cocugumuz var akşam 5'te de gelseler 12 den once gıtmıyorlar valla yılıyorum artık.
Ben artık onlardan ses cıkmadan hafta sonu kahveye gelıyoruz dıye gıdıyoruz 2 saat oturup ıslerımız var dıyıp eve kacıyoruz onlara fırsat kalmadan :kahve:

sen tatlı dille onu kırmayacak şekilde uyarmadığın sürece bu sana işkence gibi gelecek haberin olsun
insan yalnız kalmak ister kendine vakit ayırmak ister hele ki bir bayan

Bızımde boyle bır komsumuz var. Komsuda degıl kuzen .
Onların cocukları yok bızımde okullu cocugumuz var akşam 5'te de gelseler 12 den once gıtmıyorlar valla yılıyorum artık.
Ben artık onlardan ses cıkmadan hafta sonu kahveye gelıyoruz dıye gıdıyoruz 2 saat oturup ıslerımız var dıyıp eve kacıyoruz onlara fırsat kalmadan :kahve:

Vayyy uyanıklar :KK66: vayy iyi taktik

Nomunomu bugun geldimi yine :deli:

Banlıydım yazamadım..:işsiz:
Evet o akşam yine geldi.
Hem de yazdı cevap almamasına rağmen çıktı zile bastı açtım.
Arkadaşım var hoşgeldin dedim buna rağmen çekinmedi o da katıldı.
Ben olsam siz oturun ya ben rahatsız etmeyeyim der ısrar edilse de gitmezdim mesela.

Neyse o aksam (Salı) da yine 12 ye kadar oturdu.
Ama dün akşam yani hemen ertesi günü yine eşim gider gitmez 19:00 yazınca, ardından mesaj atınca, cevap vermediğim halde
kapıya çıkıp iki kez yine zile basınca bana bir cinnet geldi.

Hiç yapmadığım şeyi yaptım.
Kapıyı açmadım, uyuyormuş gibi..
22.30 gibi çok yorgundum canım uyuyakalmışım diye cevap yazdım.

Anladım iyi geceler demişti.

Bu akşam hiç alınmamışcasına eşim çıktı, patt mesaj..
Ablişkomm müsait misin? :D

Ve evet az evvel gönderdim kendisini.
Hayret nasıl mı erken?

Ben uzanıyorum uyursam kusura bakma dedim.
Uykun mu var gideyim dedi.

Uyuyabilirim çok yorgunum dedim ve gitti.

İşte böyle...:KK14:

Ay cinnet geçirdim diyince gerçekten geçirip olay çıkarıp bağırıp çağırdın sandım
Kız fazla çiğ ve yüzsüz hala onu düşünüyorsun sen de aklı varsa ders çalışsın kendinden yaşça büyük birine gidip gidip o bana aşık bu bana mesaj attı ben ona bakıp ama öbürüne pas attım demesin....

Ay cinnet geçirdim diyince gerçekten geçirip olay çıkarıp bağırıp çağırdın sandım
Kız fazla çiğ ve yüzsüz hala onu düşünüyorsun sen de aklı varsa ders çalışsın kendinden yaşça büyük birine gidip gidip o bana aşık bu bana mesaj attı ben ona bakıp ama öbürüne pas attım demesin....

Ay onu yapmam ya :)

Ama artık vicdanım sızlamadan rol kesiyorum.
Evet bu hale geldim.
Sağlık olsun ne yapayım :(

Bu akşam çok kızdım ama bak ders çalışmıyorsun sınava ne kaldı.
Annesi de uğradı bir ara onun yanında söyledim.
Ben sınava hazırlancam bana artık kitabınla çıkarsın birlikte çalışırız.
Böyle lay lay lon yatmak yok dedim.
Güldü geçti.

Annesi de dedi ki ders çalışalım dersen hayatta gelmez :D

Back
X