Merhaba arkadaşlar,
Benim başımdan geçen sanırım kimsenin geçmemiştir.Bundan 1.5 yıl önce nişanlandım ve 6 ay öncede ayrıldım
Nişanlanırken erkek arkadaşım askere gidecekti,fakat askerliğin nişanlılıkla geçmesini düşünüp nişanlandık.Nişanlanmanın ardına 1 aya kalmadan gidecekti..Uzun dönemdi.İlk gidiş zamanı tecilden düşmedi,ikincidede aynı şekilde ve üçüncü gidiş zamanı gelince kilo sorunu çıktı şok oldum çünkü ne kadar geç giderse nişanlılığımızda o kadar uzun sürecekti.Bu nasıl bir uygulamadır halende anlamış değilim.Zayıflayıp itiraz edecekken o tutup ne dedi dersiniz askere gitmiyorum..Bu kiloyu muhafaza edip gitmeme durumu varya onu kullanıcam dedi,yıkıldım ikna edemedim
Ozaman terör durumuda vardı ağustos zamanı.Tutup aileside yollamıyoruz dedi sanki herşey herkes bana karşıydı.Yapmayın vebal almayın ben ve ailem ne kadar desekte hayır bu fırsatı değerlendiricem dedi.Bu asla onun yapabileceği bişi olamazdı,benden ayrılmayı göze alarak bunu istedi.vicdanım el vermedi ve ayrıldık..Ben asker yolu gözlemeye razıyken şimdi kimen yolunu bekliyorum....hiçkimsenin.
Bazen bu onun tercihiydi onun vicdanı ve sorunu demelimiydim diyorum ama içinden çıkamıyorum.Kimileri varki gitmesin ister bende bi o kadar gitsin istedim.Bu kilo kanununu çıkarana hiçbişi demiyorum.Zaten az aklı olan erkeklerin iyice kanına girip bi askerlikten soğutan akıllarını alan bi kanun.Ayrıldık ama şu 6 ay içinde o bensiz ben onsuz mutsuzum.Ailelerde işin içine girince iyice bi karıştı.Barışma durumumuz olurmu ben vicdanıma söz geçirmelimiyim inanın bilmiyorum.Sevgimmi vicdanımmı mutlu değilim
Ben şimdi Rabbim ona ve ailesine doğru yolu göstersin bu körlüklerini gidersin diye dua ediyorum sizlerdende istiyorum.
Benim yerimde olsanız olanlar ve olacaklarla ilgili ne yapardınız yada ben ne yapmalıyım..
Herkese sevgiler
Benim başımdan geçen sanırım kimsenin geçmemiştir.Bundan 1.5 yıl önce nişanlandım ve 6 ay öncede ayrıldım

Bazen bu onun tercihiydi onun vicdanı ve sorunu demelimiydim diyorum ama içinden çıkamıyorum.Kimileri varki gitmesin ister bende bi o kadar gitsin istedim.Bu kilo kanununu çıkarana hiçbişi demiyorum.Zaten az aklı olan erkeklerin iyice kanına girip bi askerlikten soğutan akıllarını alan bi kanun.Ayrıldık ama şu 6 ay içinde o bensiz ben onsuz mutsuzum.Ailelerde işin içine girince iyice bi karıştı.Barışma durumumuz olurmu ben vicdanıma söz geçirmelimiyim inanın bilmiyorum.Sevgimmi vicdanımmı mutlu değilim
Ben şimdi Rabbim ona ve ailesine doğru yolu göstersin bu körlüklerini gidersin diye dua ediyorum sizlerdende istiyorum.
Benim yerimde olsanız olanlar ve olacaklarla ilgili ne yapardınız yada ben ne yapmalıyım..
Herkese sevgiler