sevgili arkadaşım, askerlik yapmayı istemek ya da istememek bir erkeğin kendi problemidir..
kaldı ki nişanlınızın kilo problemi de varmış... şöyle düşünün bu kiloyla gitseydi ve orda kilodan dolayı daha ciddi bir sağlık problemi yaşasaydı daha mı mutlu olurdunuz??? hiç sanmıyorum...
önce herşeyin hayırlısı...
üzgünüm ama,askerlik yapamadı ve yapmadı diye bir erkeği eksik görmek pek akla yatkın bir durum değil
Tabiki Takirikacım önce herşeyin hayırlısı yanlız o anki kilosunda gitsin demedikki zaten ona itiraz için olan döneme kaar zayıflasın versin o 5 6 kiloyu gitsin dedik.Sence yanlışmı? yapamadı olmuyor işte yapmadı.Ve şunu düşünün arkadaşlar ben evlendim oda Allah göztermesin o kilosunu saklayamadı zayıflaması gerekti.Muayene dönemindede zayıf çıktı ve aldılar bunu askere.Napıcaktım bu sefer ben evlenmeden askerlik sorunu ortadan kalksın istedim her mantıklı bayanın isteyeceği gibi.1.5 yılı beklemekmi kolaydır eşine dostuna asker yolu bekliyorum diyerek.Yoksa gitmiyor 3 yıl muayene olacak kilosunu saklayacak gitmeyecek demekmi.Eksik görmek olmasa gerek bunlar canım