vicdann

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
42
İstanbul
arkadaşlar uzaktan sizi seven ve kolay kavuşulmucak bir sevgiliniz olsa..aynı zamanda sizi isteyen taliplerinizde olsa..onu hep beklermiydiniz..ne zaman arasam mutsuz..bu şehire gelecek die orda bir işte yapamıyor..yaşımda geldi..bir mesleğide yok..kendini düşünmek hayinlik vicdansızlıkmıdır?
Bazen kavgalı oluyorz ve bana allah senden çıkarıcak sen benlen oynadın diyor..demin bana çok kötüyüm dedi.aradım acmış müzk dinliyor bana dinletiyor..çok banel geldi..8 aydan beri tanıdığım biri..kızlar ne olur bana hak ve doğru yolu gösterin..arafta kalmış gibiyim..ksımetlerimi hep tepiyorum..ve evlenmek istiyorum artık..ama içimde rahat değil..ayrılamıyoruzda...

Akıl fikir verin lütfen...kendime yetemiyorum artık..

Bir kere sevginden emin misin?
Onu gerçekten seviyor musun?
Eğer seviyorsam ne kadar uzak olsa da evet beklerdim ...
Ama sevgimden emin değilsem
Kendimi de onu da daha fazla üzmeye gerek yok

Bir kere sevginden emin misin?
Onu gerçekten seviyor musun?
Eğer seviyorsam ne kadar uzak olsa da evet beklerdim ...
Ama sevgimden emin değilsem
Kendimi de onu da daha fazla üzmeye gerek yok

güzel soru sormusun sevginden eminmsin çok sevmiyorm ama değer veriyorum...iyi bir insan ama daha olgunlaşmadı sanırım..cesareti yok fazla..oda haklı bu sehirde ne yapabilriki bana...

bende beklemezdim
herkez kendi ekmeğini yer canım..
onunla evlenince mutlu olucağına inanıyomusun...ben okuduğum kadarıyla mutsuzluk görüyorum açıkçası...kendini düşün cnm..mutluluğu yakaladığındada bırakma...

güzel soru sormusun sevginden eminmsin çok sevmiyorm ama değer veriyorum...iyi bir insan ama daha olgunlaşmadı sanırım..cesareti yok fazla..oda haklı bu sehirde ne yapabilriki bana...

cnm kimse kimseyle iyi biri die evlenmez dimi

bende beklemezdim
herkez kendi ekmeğini yer canım..
onunla evlenince mutlu olucağına inanıyomusun...ben okuduğum kadarıyla mutsuzluk görüyorum açıkçası...kendini düşün cnm..mutluluğu yakaladığındada bırakma...

bana görcen zamanlan anlıcaksın diyor..bende diyorum tamam geçmişimde bana çok büyük iyiliğin oldu ama..sen bişeylr yap ki bende yapayım diyorumm..çok uzaklarda nasıl olcak ki..çok karışığım çok...

Hayata bir kere geliyorsun canım.
Vicdan yapman için su an onun seninle ciddi düsünüp adımlar atması fakat senın baskalarını dusunuyor olman gerekirdi.

Ama bu durumda kesinlikle sen haklısın. Ven ben de olsam beklemezdim. İşi de yok kılını da kıpırdatmıyor adam eee daha ne?
Karnınızı vicdan mı doyuracak? Cocugunuza vicdan mı bakacak?

kiyamam:teselli:
vicdan yapmaya gerek yok olmamasi icin cok sebebin var canim

sn çok akıllı mantıklı birisin zaten diğer yorumlarını okurum o konuya yorum bile yapmam zaten yazılan yazılmıştır diye..

ama dediğim gibi beni tek bağlayan kısmı işi olsa yalan söylemeyen aldatmayan biri olmasıdır..

birde anlatmıştım bana iyiliği dokundu sanki işim biti yallah demiş gibi olacağ gibi geliyor bana

Hayata bir kere geliyorsun canım.
Vicdan yapman için su an onun seninle ciddi düsünüp adımlar atması fakat senın baskalarını dusunuyor olman gerekirdi.

Ama bu durumda kesinlikle sen haklısın. Ven ben de olsam beklemezdim. İşi de yok kılını da kıpırdatmıyor adam eee daha ne?
Karnınızı vicdan mı doyuracak? Cocugunuza vicdan mı bakacak?

aynen öle ..şimdi ben birisine evet diyip çıksam...kötü bir insanmı olurum..pat die bırakamam çünkü..

Bu kişi yanlış hatırlamıyorsam sizden ,sizin oturduğunuz şehirde iş açmak için,
para isteyen kişi.
Bu adamdan hiçbirşey olmaz.
Tabi ki kendinizi düşüneceksiniz, kimi düşüneceksiniz.
Yaşınız geldi diye işsiz güçsüz biriyle evlenecek değilsiniz heralde.
Ayrıca size dair evlenme konusu adı altında okuduğum kaçıncı konu bilemiyorum.
Yani bu kadar evliliğin üstüne düşüp, kendinizi yanlışların içine sokmayın bence.
Biraz kafa dinleyin, kısmet bu işler, kendinize uygun biri elbet çıkar karşınıza.

Bu kişi yanlış hatırlamıyorsam sizden ,sizin oturduğunuz şehirde iş açmak için,
para isteyen kişi.
Bu adamdan hiçbirşey olmaz.
Tabi ki kendinizi düşüneceksiniz, kimi düşüneceksiniz.
Yaşınız geldi diye işsiz güçsüz biriyle evlenecek değilsiniz heralde.
Ayrıca size dair evlenme konusu adı altında okuduğum kaçıncı konu bilemiyorum.
Yani bu kadar evliliğin üstüne düşüp, kendinizi yanlışların içine sokmayın bence.
Biraz kafa dinleyin, kısmet bu işler, kendinize uygun biri elbet çıkar karşınıza.

ya canım bana kalsa hiç evlenmicem ama annem için artık evlenmeliyim..34 yaşındayım geç kalmamışmıyım..

34 mü? Canım kesinlikle evlilik için o kadar geç olmasa da cocuk için azcık gec bir yaş.
Şu saatten sonra bunu sorgulaman bile zaman kaybı.
Senin de hakkın aile kurmak birşeyler paylasmak anne olmak degil mi?
Ve ömrünü sonu olmayan yıllarca bi hiç ugruna bekleyecegın biri için heba edemezsin.
Asıl bu kendine yaptıgın en büyük haksızlık olur..

Bir sonra ki konunda hayatında biri oldugunu ve evlilik için hazırlık yaptıgınız okumak istiyorum..
Umarım cok sey istemiyorumdur canım... a.s.

sn çok akıllı mantıklı birisin zaten diğer yorumlarını okurum o konuya yorum bile yapmam zaten yazılan yazılmıştır diye..

ama dediğim gibi beni tek bağlayan kısmı işi olsa yalan söylemeyen aldatmayan biri olmasıdır..

birde anlatmıştım bana iyiliği dokundu sanki işim biti yallah demiş gibi olacağ gibi geliyor bana

cok sagol canim iltifatin icin tesekkürlera.s.

bir iyilik yaptiysa canim allah razi olsun dersin
bunun icin kimseyi ömür boyu bekleyemezsiin mantiksiz olur ..yazik ederrsin kendine
böyle birsey yapti diyede o kisiyle evlenilmez
evlenmek icin temel sart sevgi, huzur, saygi ,güven
ben bunlarin varligindan süphe duyuyorum sende

34 mü? Canım kesinlikle evlilik için o kadar geç olmasa da cocuk için azcık gec bir yaş.
Şu saatten sonra bunu sorgulaman bile zaman kaybı.
Senin de hakkın aile kurmak birşeyler paylasmak anne olmak degil mi?
Ve ömrünü sonu olmayan yıllarca bi hiç ugruna bekleyecegın biri için heba edemezsin.
Asıl bu kendine yaptıgın en büyük haksızlık olur..

Bir sonra ki konunda hayatında biri oldugunu ve evlilik için hazırlık yaptıgınız okumak istiyorum..
Umarım cok sey istemiyorumdur canım... a.s.

ay keşkee sizde kurtulsanız bendenn:)))

cok sagol canim iltifatin icin tesekkürlera.s.

bir iyilik yaptiysa canim allah razi olsun dersin
bunun icin kimseyi ömür boyu bekleyemezsiin mantiksiz olur ..yazik ederrsin kendine
böyle birsey yapti diyede o kisiyle evlenilmez
evlenmek icin temel sart sevgi, huzur, saygi ,güven
ben bunlarin varligindan süphe duyuyorum sende

iltifat değil gerçekkk

Sende çab harcamalısın.
Bundan sonra yapacagın tek sey hayatından cıkarmak olacak o kişiyi.
Vicdan yapma kendi kendine yazık ediyorsun..

Back
X