- Konu Sahibi AYLINNN7677
arkadaşlar uzaktan sizi seven ve kolay kavuşulmucak bir sevgiliniz olsa..aynı zamanda sizi isteyen taliplerinizde olsa..onu hep beklermiydiniz..ne zaman arasam mutsuz..bu şehire gelecek die orda bir işte yapamıyor..yaşımda geldi..bir mesleğide yok..kendini düşünmek hayinlik vicdansızlıkmıdır?
Bazen kavgalı oluyorz ve bana allah senden çıkarıcak sen benlen oynadın diyor..demin bana çok kötüyüm dedi.aradım acmış müzk dinliyor bana dinletiyor..çok banel geldi..8 aydan beri tanıdığım biri..kızlar ne olur bana hak ve doğru yolu gösterin..arafta kalmış gibiyim..ksımetlerimi hep tepiyorum..ve evlenmek istiyorum artık..ama içimde rahat değil..ayrılamıyoruzda...
Akıl fikir verin lütfen...kendime yetemiyorum artık..
Bazen kavgalı oluyorz ve bana allah senden çıkarıcak sen benlen oynadın diyor..demin bana çok kötüyüm dedi.aradım acmış müzk dinliyor bana dinletiyor..çok banel geldi..8 aydan beri tanıdığım biri..kızlar ne olur bana hak ve doğru yolu gösterin..arafta kalmış gibiyim..ksımetlerimi hep tepiyorum..ve evlenmek istiyorum artık..ama içimde rahat değil..ayrılamıyoruzda...
Akıl fikir verin lütfen...kendime yetemiyorum artık..