Vicdansiz bir anne miyim?

Bu topiğe bir uyarı yazısı yazmıştım,görüyorumki bazılarınız o yazıyı pas geçmiş,hakaretlere ve kavgalara devam edecekseniz alacağınız cezalarada itirazınız olmamalı...

gormezden gelmekle ne alakasi var...herkesin bakis acisi farkli...hakaret dediginiz vicdansiz,bencil,tembel vs bunlarsa bunlari kendi kendinize ilk siz soylediniz...

Eeeee işte Allahın işi...İsteyene vermez anneliği haketmeyene de verir......Yazıklar olsun senin gibi anneciğe...

Keskin sirke küpüne zarar:20:
Sakin ol arkadaşım:45:
Allah'ın hikmetinden sual olunmaz; adaletinden şüpheniz mi var!.
Lütfen cümlelerimizi dikkatli kuralım.
Çok sert olmuş yorumun:20:

aman aman ne guzel diger mesajinizdada ablaniza bakimda yardimci oldugunuzu yazdiniz demekki tek basina ustlenmemis tum bebek sorumlulugunu.yapin yapin birtanede siz dogurun o zaman tekrar yazarsiniz buraya.

İnşallah Allah Bana da Nasip Eder..
Teşekkür Ederim..:38:
Ben İkizleri Olan Ablama Değil, Diğerinin Annesi Çalışıyor Ona Baktık Annemle Onu Söylemek İstemiştim..
Belirtmemişim Aferdersiniz..
Hayırlı Sabahlar..

her yoruma acik oldugumu soylemem hersoze ok diyecegim anlamina gelmiyor. cok rahatsiz olduysan oku gec.

Yoo Rahatsız Olduğumdan Değil Estağfurullah, Çok Hoşuma Gitti, Kibar Cevaplamanız..:42:
Bu Arada Ben Sadece İlk Sayfalarınızı Okudum..:34:

gormezden gelmekle ne alakasi var...herkesin bakis acisi farkli...hakaret dediginiz vicdansiz,bencil,tembel vs bunlarsa bunlari kendi kendinize ilk siz soylediniz...

politik davraniyorsunuz caktirmadiginizi dusunuyorsunuz yaniliyorsunuz.
bu sozleri ben kendi kendime soylemis olmam baskalarinada bu hakki vermiyor.

Back
X