Vicdansızlığın bu kadarı

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Arkadaşlar ben engelli biriyim. %52. Bugün aramızın bozuk olduğu eski bir arkadaşa bunu söyledim. Raporumu bu ay aldığımı. Benimle dalga geçti. Kalbim çok kırıldı evet ruhsal engelliyim fiziksel değil ama sen kafadan kırıksın. Yok efendim gerizekalısın ne demek? Bir insana hele de hassas bir insana senle derdini paylaşan, aranızın bozukluğunu gidermeye çalışan bir insana bu denir mi?

Böyle insanlar malesef var, en güzeli hayatınızdan çıkartmak

Konu neydi aranızdaki de sana böyle bişey dedi anlamadım

Arkadaşlar ben engelli biriyim. %52. Bugün aramızın bozuk olduğu eski bir arkadaşa bunu söyledim. Raporumu bu ay aldığımı. Benimle dalga geçti. Kalbim çok kırıldı evet ruhsal engelliyim fiziksel değil ama sen kafadan kırıksın. Yok efendim gerizekalısın ne demek? Bir insana hele de hassas bir insana senle derdini paylaşan, aranızın bozukluğunu gidermeye çalışan bir insana bu denir mi?
Kafamı bozma seni öldürürüm ceza da almam deseydiniz ya. Sana terbiyesizlik mi yapıyorlar yapıştır cevabını. Başka türlü anlamazlar bunlar.

Eğer o arkadaşınızın dilini keserseniz sorun kökten çözülecektir. Kalbiniz tekrar kırılmamak üzere hem de. Bir düşünün bence hak etmiş gibi duruyor.

Konu neydi aranızdaki de sana böyle bişey dedi anlamadım
Aramız bozuk olduğu ve ben ezik bir şekilde alttan aldığım için üste çıktı bunu yaparak aklınca

Neden söylediniz? Ben özel eğitim konusunda eğitimliyim aslında çocuk gelişimciyim ama konu ne? Yani belli olmuyormuydu da sonradan söylediniz

Alttan alma kimseyi. Ben hayatta kimseyi küçümsemem hatta bazen yanımda mahçup duruma düşen insanlar olur , bende aynısını yaşadım derim yaşamama rağmen, ki rahatlasın diye ama böyle herkesle dalga geçen aynaya bakmadan sağa sola laf yapanları öyle bir eziyorum ki ben bile ne kadar çirkefmişim diyorum. Hakedene hakkını ver. Muhattap olma onunla bir daha kendine bakmış mı bakalım hiç gereksiz.

Neden söylediniz? Ben özel eğitim konusunda eğitimliyim aslında çocuk gelişimciyim ama konu ne? Yani belli olmuyormuydu da sonradan söylediniz
Ben beni bilsin diye değer verdim söyledim o ise beni böyle yaparak beynimden vurdu

Ben beni bilsin diye değer verdim söyledim o ise beni böyle yaparak beynimden vurdu
Ben sizin yerinizde olsam birdaha affetmem acaba şaka mı yaptı yada size mi inanmadı?

Terbiyesizlik etmiş, siz de o kişinin arkadaşınız olmadığını öğrenmişsiniz. Artık paylaşımlarınıza dikkat edin hatta bana kalırsa iletişimi tamamen kesin.

Kuzum paylasilirmi böyle özel şeyler niye fırsat veriyorsunki bizim toplum yapıcı değil yıkıcıdır ben hpv virüsü taşıyorum 2 ablam biliyor derdini paylaşacak arkadaş annemizin zamanında kaldilar

Aranız öyle bozuk kalsaymis keşke böyle arkadaş olmaz hayatından sil at bence

Hayatınızdan çıkarın ve görmeyin gorusmeyin boyle insanlara laf anlatmakla omurunuzu tuketmeyin

Engelli olmak kanı bozuk olmaktan iyidir.dengesiz ya.
Takılma boşver

Duyduğum en kötü en iğrenç insanlardan biriymiş. Takmamayı geçtim tiksinerek bakın selam bile vermeyin şuna. Ayrıca üzülmeyin niye üzülüyorsunuz bu kadar dangalak olduğu için küçümseyin bile

Back
X