Vicdansızlığın bu kadarı

Çok üzüldüm. Hiç haketmiyorsunuz bu davranışları.
sizi rahatsız etmek istemiyorum ama ruhsal engelli nasıl bir durum. Merak ettim. Nörolojik hastalık mı.
toplum olarak öğrenelim böyle durumları. Biraz da o yüzden sordum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben engelli biriyim. %52. Bugün aramızın bozuk olduğu eski bir arkadaşa bunu söyledim. Raporumu bu ay aldığımı. Benimle dalga geçti. Kalbim çok kırıldı evet ruhsal engelliyim fiziksel değil ama sen kafadan kırıksın. Yok efendim gerizekalısın ne demek? Bir insana hele de hassas bir insana senle derdini paylaşan, aranızın bozukluğunu gidermeye çalışan bir insana bu denir mi?
Terbiyesizmış bu insan. İlerde kendi basına gelmeyeceği nerden bellı. Ben ruhsal hastalıklarla asla alay etmem. Cunku bu işler genetik ve bence herkesin genetıgınde bozukluk var ılerıkı yaslarda çıkabilir. Ben panik atakla ugrastım Ikı yıl kendi öz ablam benimle dalga gectı numara yapıyorsun dikkat cekmeye caslısyosun dedi kavga ettik iki yıldır konusmuyorum. Ve diger ablamdan duydum psıkıyatrıye gıdıyormuş cunku bir gece aniden PANIK ATAK krizi gelmıs. Yani kısacası insan alay ettıgı kınadıgı seyı yaşar. Bu arada bıpolar mı sizinki

suratına sesli bir şekilde terbiyesiz der, ortak tanıdıklarımız varsa da yaptığını anlatırdım.

Arkadaşlar ben engelli biriyim. %52. Bugün aramızın bozuk olduğu eski bir arkadaşa bunu söyledim. Raporumu bu ay aldığımı. Benimle dalga geçti. Kalbim çok kırıldı evet ruhsal engelliyim fiziksel değil ama sen kafadan kırıksın. Yok efendim gerizekalısın ne demek? Bir insana hele de hassas bir insana senle derdini paylaşan, aranızın bozukluğunu gidermeye çalışan bir insana bu denir mi?

Esas gerizekalı, böyle bir rapora “ehehe gerizekalısın” diyen kişidir bence.
Üzülmeyin maalesef herkes kişisel gelişimini tamamlayamıyor.

Back
X