Amin hep iyilerle inşaallah. k
Mevzu arkadaşların hadsiz yorumlariydi. Anlayissa karsilikli anlayis lazim. Eğer bu tonda konusacaksaniz da okudugunuzu net bir şekilde anlamaniz lazim. Kimse bize baksin demiyoruz. Yasadigimiz her şeyi kabul ettik itiraz etmedik. Yav bu boyle olmaz demedik. Tamam dedik kenara çekildi basimizin çaresine bakmaya calisiyoruz. Yine söylüyorum hirsizin hic mi sucu yok yapmayin.
Mevzu arkadaşların hadsiz yorumlariydi. Anlayissa karsilikli anlayis lazim. Eğer bu tonda konusacaksaniz da okudugunuzu net bir şekilde anlamaniz lazim. Kimse bize baksin demiyoruz. Yasadigimiz her şeyi kabul ettik itiraz etmedik. Yav bu boyle olmaz demedik. Tamam dedik kenara çekildi basimizin çaresine bakmaya calisiyoruz. Yine söylüyorum hirsizin hic mi sucu yok yapmayin.
Ha benim ailem ellerinden geleni yapıyorlar zaten sagolsunlar. Bir emekli maasiyla her of dediğimizde geldiler ellerinden geldiğince ihtiyaç oldukça yardomci oldular bunu da anlatmistim daha önceki sayfalarda.
Konuda ki tek hadsiz yorum sana ait.
Ton olarak da hakettigin uslupla karsilik veriyorum.
Cocuguma benden baska biri ne verebilir ki demissin mesela.
Soruyorum sana, sen ne verebiliyorsun?
Dustugunde yaninda oluyorsun
Cocuguna karsi cok hassassin.
Maneviyat cok daha on planda..
Baska?
Evet hic biri yadirganabilecek seyler degil.
Ama bizler de cocugu birakip
Yilda bir defa yanimiza aliyor degiliz.
Siz calisma hayatinda annelik bu sekilde isliyor gibi bir kafadasiniz sanirim.
Bilmiyorsaniz sorun anlatalim.
Ahkam kesebilecek bir durumda degilsiniz.
Sonucta gecinemeyen siZsiniz.
Yetmiyorsa calisacaksin hesap bu kadar basit.
Bazi seylere gozlerini kapatacaksin.
Sonsuz bir sabir falan bunlari gececeksin.
Bu cocuk buyuyecek. Beslenmesi para, istedigi oyuncak para, giyecegi kiyafet para. 2 defa giydigi ayakkabi 3. Giyisinde olmayacak ayagina.
Napicaksin o zaman, cocuguna tum sabrin ve maneviyatinla
Evladim babannenler de var ama vermiyorlar ne yapayim mi diyeceksin..
De o zaman.
Tum emeklerin olsun cöp. Gitti butun maneviyat.