Nakış Video ,resimli anlatım veya kaynak kitaplardan kurdela nakışı öğrenilebilir mi?

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ayeser__

mumlar yanar birer birer!
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
4.327
406
173
Başlıktada belirttiğim gibi, Video ,resimli anlatım veya kaynak kitaplardan kurdela nakışı öğrenilebilir mi? Öğrenmeyi çok istiyorum, ya kursa gideceğim ya da oturup evde deneme yanılma ile öğreneceğim, kurs için çok vaktim olmuyor, çalışıyorum da aynı zamanda.
Yardımcı olursanız sevinirim. Bilenler , öğrenenler, öğretenler...

tabiki öğrenebilirisin.alacağın dergileri iyi incele,tekneik anlatım yapan dergiler sana cok yardımcı olur.

Sağol canım,
peki öğrenme aşamasında ipek değil de daha farklı kurdaleler alıyorlar,maliyeti düşürmek için, sen ne tavsiye edersin?

Sağol canım,
peki öğrenme aşamasında ipek değil de daha farklı kurdaleler alıyorlar,maliyeti düşürmek için, sen ne tavsiye edersin?

organze kurdeleleri bobin halinde 1 liraya satılıyor ama o kurdeleylede çok teknk çalışamazsın.ama en azından elin alışır.sana bir dergi tavsiye edebilirim.Majestik kurdele'den
KURDELE NAKIŞI TEKNİKLERİ 2011 siyah kaplı bir dergi fiyatıda 7 lira çok işine yarar.

Aldım bile canım o dergiyi, çok güzel anlatılıyor gerçekten, zaten onu inceleyince kendime güvenim gelmişti, ama daha başlamadım. Malzemeler başlangıç için tamam sayılır.
Yoksa sen de mi kendikendine öğrendin?

sayılır.aslında ben el sanatları öğretmeniyim deri konusunda daha çok eğitim almıştık.malum her yerde deriye talep olmuyor.o yüzden bende kurdele nakışını öğrenmeye başladım.
bu arada kolay gelsin.ürünleriinin resimlerini dört gözle bekliyorum.

Deri mi? Neler yapılıyor deriden?
Bu arada ben daha başlamadım kurdela nakışına, şimdilik resim yapıyorum, üç boyutlu. O bitince nakışa başlayacağım.

merhaba,
deriden aklına gelen herşey ama daha çok çanta,cüzdan,kemer yapıyorum.3 boyutlu resim nasıl oluyor merak ettim:)

biraz baktım internette, anahtarlıklar da gördüm deriden, çok hoştu. Çalışmam bitince eklerim buraya, üç boyutlu resim de güzel oluyor.

Back
X